Şimdi Ara

İstanbul'da kalacak yer sıkıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Bu yıl Marmara Üniversitesi'ni kazandım. Henüz kyk başvuruları başlamadı ama kafamı kurcalayan bazı şeyler var. Öncelikle kyk yurdu çıkar mı bilmiyorum. Çıkmazsa nerede barınabilirim ? Malesef para sıkıntım var. Ev kiraları ve özel yurtlar pahalı anladığım kadarıyla. Başka bir senaryo olarak, hazırlık okuyup okumamam gireceğim sınavdan sonra belli olacak. Bu sınava göre ilk yıl ya göztepe kampüsünde olacağım ya da direkt nişantaşı kampüsünden başlayacağım. Olur da kyk yurdu çıkarsa rastgele bir ilçede mi çıkacak yoksa yurt, kampüsün konumuna göre mi belirleniyor ? Eğer ki kampüsün yerine göreyse bu hazırlık durumundan nasıl etkilenirim ? Nakil durumu söz konusu olur mu ?

Ve en önemlisi kyk sonuçları ne zaman belli olur ? Eylül ortası okul açılacakmış.

Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Barış.. -- 31 Temmuz 2015; 22:28:32 >

• up
  • dostum ben de bu yıl kazandım. göztepedeyim. marmaralı iki kişiyle konuşma imkanı buldum forumdan. ikisi de anadolu yakasında kyk yurdunun olmadığını söylediler. kyk'nın sitesinden de baktım gerçekten yok. yani çıkarsa nişantaşı kampüsüne yakın çıkma ihtimali olabilir diye düşünüyorum.

sonuçlar yanlış hatırlamıyorsam eylül başında açıklanıyormuş.

Orijinalden alıntı: winston84

dostum ben de bu yıl kazandım. göztepedeyim. marmaralı iki kişiyle konuşma imkanı buldum forumdan. ikisi de anadolu yakasında kyk yurdunun olmadığını söylediler. kyk'nın sitesinden de baktım gerçekten yok. yani çıkarsa nişantaşı kampüsüne yakın çıkma ihtimali olabilir diye düşünüyorum.

sonuçlar yanlış hatırlamıyorsam eylül başında açıklanıyormuş.

hocam öyle iş mi olur ? hazırlığa kalırsak her gün karşıdan karşıya mı geçeceğiz ?
  • Istanbulda okumak gerçekten çile. Arkadaşım saat 6 da yola çıkardı 8:30 taki ders için karşıya geçerdi.
    Diyarbakır'da kalacak yer!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar cemaat yurdunda falan kal diyorlar en kötü, ileride bir bakacağım maklube yerkenki kasetlerim falan gazeteci olacağım bir de

şaka bir yana, izmir'de rahat rahat takıldım, istanbul'a sürünmeye geliyorum sanırım

@Alohanica, senin kampüsün bellidir. Kampüsler rastgele belirlenmez. Her bölümün nerde olduğu bellidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 3 Ağustos 2015; 18:56:03 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.