Şimdi Ara

note 3 yazısı geliyor girmiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Telefonumun kendisinde ve pilinde sorun olduğundan yani sarjı 100 ken 10 dakika uygulamalarda gezince kapanıp açılıyordu açılınca yüzde 0 ile açılıyordu aşırı donuyordu.
    bende wipe yapmak istedim. telefonun wipe menüsüne girip bütün herşeyi sildim yani silinebilicek herşeyi sonrasında yeniden başlat diyince ekranda note 3 yazısı çıkıyor sonrada birşey olmuyor. Kies ten yüklemeye çalıştım telefonu görmüyor stock rom indirdim telefonu görmediğinden içine atamıyorum şuanda sadece telefonda wipe yaptığım menüye giriyorum ordan usb mount var sanırım usb yi görmesi için tıklıyorum donuyor 2 saniye sonra tekrar başa dönüyor ne yapacağım ?



  • Sorun bataryanızda, herşeyden önce bi bataryanızı değiştirin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bataryayı değiştireceğim zaten ama önce telefonuma ihtiyacım var.
  • Mantıklı düşünün az Bataryanın değişmesi gerektiğini bende biliyorum.Diyelimki bataryayı değiştirdim yeni bataryayı takar takmaz telefon düzelicekmi hayır. Sistemi yok şuan içinde telefonu bilgisayara bağlamam gerek önce yoksa kullanamadığım telefona batarya alsam nolur ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Atakemal_1907

    Mantıklı düşünün az Bataryanın değişmesi gerektiğini bende biliyorum.Diyelimki bataryayı değiştirdim yeni bataryayı takar takmaz telefon düzelicekmi hayır. Sistemi yok şuan içinde telefonu bilgisayara bağlamam gerek önce yoksa kullanamadığım telefona batarya alsam nolur ?

    Peki ROM yüklerken batarya arızasından dolayı ROM yükleme esnasında cihazınız kapansa ve tam brick olsa? O zaman cihazınızı yeni batarya ile de açamayacaksınız.

    Download moda aldıktan sonra bir şekilde görmesi lazım Odin cihazı. Yapamazsanız TeamViewer ile yardımcı olabilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle zaten sürekli sarjda lanet olası cihaz o durumdan bir sıkıntı yok zaten download moddayım sabahtan beri aygıtı tarıyor.Denemediğim şey kalmadı sorunu bir şekilde çözemiyor pc. Ne kies ne odin hiçbirşey görmüyor telefonu şuan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.