Şimdi Ara

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ(YENİLENEN TIP BİNASI RESİMLERİYLE)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
6
Favori
5.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • [size=5]Tıp Fakültesi binası yenilendi arkadaşlar amfiler,lablar olsun hepsi yenilendi.

     TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ(YENİLENEN TIP BİNASI RESİMLERİYLE)


    [size=4]Üniversitenin bulunduğu il : Edirne

    [size=4]Üniversite statüsü: Devlet

    [size=4]Fakültenin web sitesi:http://tipfak.trakya.edu.tr/



    [size=4]KYK YURT OLANAKLARI:

    SELİMİYE YURDU (KIZ-ERKEK):

    E-5 Karayolu Cad. Demirkapı Mevkii Kocasinan Mah. No:78 EDİRNE

    TEL: 0284 235 77 02-03

    Ücret Depozito: 120&175 TL



    EDİRNE KIZ YURDU (YARI ÖZEL-KIZ):

    E-5 Karayolu Cad. Demirkapı Mevkii Kocasinan Mah. No:78 EDİRNE

    TEL: 0284 236 44 46

    Ücret&Depozito: 183&225 TL



    SELİMİYE YURDU K BLOK (YARI ÖZEL-ERKEK):

    Koca Sinan Mah. Şevki Arman Cad. No:42 / EDİRNE

    TEL:

    Ücret&Depozito: 183&225 TL

    Özel Yurt Olanakları:
    Zeynep Kız Öğrenci Yurtlar 1-2-3-4:http://www.zeynepkizogrenciyurdu.com/

    Boğaziçi Kız Öğrenci Yurdu:http://bogaziciapart.com/

    Meltem Kız Öğrenci Yurdu:http://www.ozelyurtara.com/yurtlar/edirne-ozel-yurtlari/meltem-kiz-ogren...

    Sar-Per Kız-Erkek Öğrenci Yurdu:http://www.sar-per.com/

    Deniz Kız Öğrenci Yurdu:http://www.denizogrenciyurtlari.com/edirne-kiz-ogrenci-yurdu/

    Adress Erkek Öğrenci Yurdu:http://www.adrespansiyon.com/

    İnci Residans:http://inciresidenceedirne.com/

    Asya Apart:http://asyaapart.net/index

    [size=4]Evlerin kira durumları ve özellikleri:
    1+1 Evler: 500-750 TL

    2+1 Evler: 500-750 TL

    3+1 Evler: 550-800 TL

    Şehrin sosyal, kültürel, tarihi, turistik özellikleri:
    http://tr.wikipedia.org/wiki/Edirne

    Üniversitenin şehir içindeki konumu ve fakültenin üniversite kampüsüne göre konumu:
    Fakültemiz, Edirne’nin girişinde, şehir merkezine 15 dakika uzaklıkta ve Üniversitemizin Edirne merkezinde bulunan 4 kampüsünden en büyüğü olan Balkan Yerleşkesindedir.

    Diğer fakülte binaları ve Rektörlüğün de içinde bulunduğu kampüzümüzde aynı zamanda Üniversitemizin Merkez Kütüphanesi, Helikopter Sahası, Öğrenci Yaşam Merkezi (Tus Dersanesi, Yabancı Dil Kursu, Alışveriş Merkezi, Oyun alanı ve Restoran/Cafeleri içerir), Kapalı Spor Salonu, Yüzme Havuzu, Halısaha, Basketbol Sahası, Tenis Kortu bulunmaktadır.

    Üniversite Hastanemiz, Temel Bilimler binamız ve Labaratuvar/ Pratik Salonlarımızın birbirine yakın ve tek tüp geçitle bağlı oluşu bizim için çok büyük bir avantaj sağlamaktadır.

    [size=4]Şehrin ulaşım imkanları:
    Ulaşım aracı olarak yalnızca şehiriçi minibüsleri kullanılmaktadır.

    [size=4]Üniversitenin eğitim, sosyokültürel ve tarihi özellikleri:
    1974 yılında İstanbul Üniversitesi Edirne Tıp Fakültesi kurulmuş, 1976 yılında Edirne’de Fakülte binalarının temeli atılmıştır. 1974-1975 akademik yılında ilk öğrencilerini alarak, 1982 yılına kadar İstanbul Üniversitesi Edirne Tıp Fakültesi olarak Cerrahpaşa Tıp Fakültesi bünyesinde İstanbul’da faaliyet göstermiştir. 1982 yılında 41 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile kurulan Trakya Üniversitesi’ne bağlanmış ve aynı yıl 20 öğretim üyesi ve az sayıda idari personeli ile Edirne’ye taşınmıştır. Trakya Üniversitesi kurucu Rektörü Prof.Dr. Ahmet KARADENİZ ve Fakülte Dekanı Prof.Dr. İsmet DÖKMECİ ile birlikte 3 profesör, 8 doçent ve 7 yardımcı doçentten oluşan akademik kadrosu bulunan Tıp Fakültesi, Haziran 1983’te Edirne Devlet Hastanesi’nin bir bölümünde 50 yatak kapasiteli hastanesini açmış, 1982-1983 akademik yılından itibaren aldığı öğrencilerinin eğitim-öğretim hizmetlerini ve sağlık hizmetlerini Edirne’de vermeye başlamıştır. 1976 yılında temeli atılan binaların bir bölümü hızla tamamlanmış ve 1984 yılında Dekanlık ile iki anabilim dalı bu binalara taşınmıştır. 1986 yılında poliklinik ve servislerin tamamen Edirne Devlet Hastanesi’nden ayrılarak kendi binasına taşınmasıyla eğitim-öğretim ve sağlık hizmetleri kendi binalarında verilmeye başlanmıştır. 1999 yılı sonunda 105.000 m2 kullanım alanına sahip Hastane binası inşaatının tamamı bitirilmiş ve hizmete açılmış, kampüs içinde 2 bloktan oluşan Temel Bilimler binasının da 1998 yılı sonunda hizmete girmesiyle eğitim-öğretim alanları genişlemiştir.

    2013 yılı itibariyle Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi olarak 30 yıllık bir geçmişe sahip olan Fakülte bu süreçte akademik kadrosunu 97 profesör, 60 doçent, 47 yardımcı doçent, 9 uzman, 315 araştırma, 1 öğretim görevlisi olmak üzere zenginleştirmiş, bilimsel yayın sayısını artırmış, öğrenci eğitimi için gerekli donanımlarını tamamlamış, tıbbın hemen bütün ana dallarında sağlık hizmeti verir konuma gelmiş, hasta yatak kapasitesini 50 den 942’ye çıkarmıştır. Göz hastalıklarında lazer; nükleer tıpta gama-kamera; radyodiagnostikte BT ve MR ile acil servise ikinci bir BT; iç hastalıklarında endoskopi, dializ ünitesi; kardiyolojide anjiografi ve cerrahi branşlarda laparoskopik cerrahiyi kurarak tüm Trakya Bölgesine modern teknoloji ile sağlık hizmetleri sunmayı amaçlamıştır.1998 yılı sonunda Kalp ve Damar Cerrahisi faaliyete geçmiş ve açık kalp ameliyatları başlamıştır. Radyasyon Onkolojisi Anabilim Dalı ise Cobalt-60 teleterapi ünitesi ve tedavi planlama simülatörü ile 1999 yılı sonunda faaliyete geçmiştir. 2010 yılında Böbrek Nakli Merkezi kurulmuş; 2012 yılında da Balkan Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi ve Balkan Onkoloji Hastanesi açılmıştır. Tüp Bebek Merkezi 2013 yılında faaliyete geçmiştir. Toplam 42 Anabilim Dalı ve 27 Bilim Dalı faaliyettedir.

    Eğitim-Öğretim alanında öğrenciler için bilgisayar laboratuvarı, klinik beceri laboratuvarı kurulmuş, öğretim elemanlarına Med-Line, internet imkanları sunulmuştur.

    Fakültemiz, bulunduğu coğrafi konumu da göz önüne alarak, tüm ülkeye ve Trakya Bölgesine hizmet etmenin yanında, komşu ülkelerle de bilimsel işbirliğini geliştirmeyi hedefleri arasına koymuştur ve bu alanda faaliyetleri de bulunmaktadır.

    [size=4]Üniversitenin şehir içindeki konumu:
    Üniversitemiz, Edirne şehir girişinde ve merkeze 15dakika uzaklıktadır.

    [size=4]Üniversitenin sosyal imkanları: (Şenlikler, festivaller, etkinlikler, kongreler vb.):
    Her yıl mayısın ilk haftasında Bahar Şenliklerimiz düzenlenmektedir.

    Gerek okulumuz bilimsel araştırma topluluğu, gerekse anabilim dallarımız tarafından, çeşitli kongreler düzenlenmektedir.

    Okulumuz Balkanlara yakınlığının bir avantajı olarak, her yıl bir uluslararası organiasyona ev sahipliği yapmakta, aynı zamanda Balkan Ülkeleriyle kültür ve kardeşliğimizi pekiştirmek adına çeşitli uluslararası organizasyonlar da düzenlenmektedir.

    [size=4]Fakültenin kuruluş yılı:
    Fakültemiz 1974 yılında kurulmuş, 1982 yılındaysa Edirne’deki kampüsümüze taınmıştır.

    [size=4]Fakültenin hastaneye göre konumu:
    Fakültemiz ve Hastanemiz bir arada ve bir tüp geçitle birbirine bağlıdır.

    [size=4]Fakültenin anabilim dallarının konumu:
    Anabilim Dallarımız birlikte ve birbirine tüp geçitle bağlıdır.

    [size=4]Fakültede uygulanan eğitim sistemi (Entegre, PDÖ, Klasik, Hibrit):
    Okulumuzda Entegre sistem uygulanmaktadır.

    [size=4]Fakültenin akreditasyon belgesi bulundurma durumu:
    Okulumuz geçtiğimiz dönemlerde akredite bir okulduysa da, şu anda akreditasyon belgesine sahip değildir, akredite olmak için gerekli başvuru yapılmamıştır.

    [size=4]Fakültenin İngilizce hazırlık eğitimi bulundurma durumu:
    Okulumuzda hazırlık bulunmamaktadır. Bunun yerine, öğrencilerimiz okulun 1.sınıfında haftada yarım gün olmak üzere, İngilizce derslerine tabii tutulur. Ancak sene başında yapılan muafiyet sınavını veren öğrencilerimiz, derslerden muaf sayılır. Öğrencilerimizin %85’e yakını, muafiyet sınavını başarıyla geçmektedir.

    [size=4]Fakültenin eğitim dili (%100 Türkçe, %100 İngilizce veya %30 İngilizce):
    %100 Türkçe

    [size=4]Fakültenin laboratuvar (pratik) derslerini işleyiş şekilleri:

    [size=3]Anatomi Her teorik dersle ilgili kadavra ve maket üzerinden çalışmalar, sınıf 30 veya 45er kişilik(artan kontenjana göre) olacak şekilde bölünerek gerçekleştirilir. Her grubun başında bir öğretim görevlisi veya asistan bulunur.

    Histoloji: Mikroskop ve maket üzerinden yapılmakta, ders sonunda öğrenilenler boyama defterine çizilerek pekiştirilmektedir. Ana ders öğretim üyesi tarafından anlatılmaktadır. 1 kişiye 1 tane düşen mikroskoplarımızın başında bulunan asistanlarsa preperatların incelemesi aşamasıda öğrencilere yardımcı olurlar.

    Fizyoloji: Gerek canlı deneyleri, gerek birbirimiz üzerinde uyguladığımız deneyler (kan alma, sedimentasyon vb) gerçekleştirilir. Öğretim görevlisi dersi ve deneyleri anlattıktan sonra masaları dolaşır, asistanlarsa her masada deneylerin yapılışını kontrol eder, öğrenci arkadaşlarımıza takıldıkları noktalarda yardımcı olurlar.

    Patoloji: Pratikler amfilerde, öğretim üyesinin slayt şeklinde makro ve mikro görüntüleri göstermesiyle gerçekleşir. Bazı derslerde preperatlar labaratuvarda incelenir.

    Mikrobiyoloji: Gram boyama gibi işlemler her öğrenci kendi preperatını hazırlayacak şekilde labaratuvar masalarında gerçekleşir. Hazır preperatların incelenmesi ise demonstrasyon masasının öğrenciler tarafından gezilmesi ve incelenmesiyle olur.

    Biyokimya: Labaratuvarda, her masada bir asistan olacak şekilde deneylerin gerçekleştirilmesi şeklinde gerçekleşir. Her biyokimya pratiği sonrası öğrenciler yazılı sınava tabii tutulur.

    Biyoistatistik: Bilgisayar odasında, öğretim görevlisi hocamızın ana bilgisayar başından yaptığı işlemlerin anlatılması ve tekrarlanması şeklinde gerçekleşir.

    Biyofizik: Labaratuvarda, önceden hazırlanmış deney sonuçlarının incelenmesi ile gerçekleşir.

    Anatomi dersleri için sayıca maket / kadavraya sahip olma durumu:

    Her 20 kişiye 1 kadavra düşecek sayıda kadavramız bulunmaktadır.

    Maket konusunda eksiklik çekilmemektedir.

    Laboratuvar derslerinde öğrenci başına düşen mikroskop sayısı:
    Ortalama olarak 1 öğrenci başına 1 mikroskop düşer.

    Mesleki beceriler dersinin(varsa) işleyişi ve sınavlara katkısı:
    Mesleki beceri dersleri, Aile Hekimliği uygulamaları arasında sayılmaktadır.
    Yüzdeleri her kurulun uygulama sayısına göre değişmektedir, genelde hocalar klinik beceri sınavı yapmaz, tüm öğrencileri uygulama esnasında izleyip, yeterliolduklarına kanaat getirdiklerinde pratiği bırakırlar. Sınav sonucu herkesi 100 gelir.

    [size=4]Fakültenin dönemlere göre öğrenci sayısı:
    1.Sınıf: 300

    2.Sınıf: 215

    3.Sınıf: 170

    4.Sınıf: 160

    5.Sınıf: 160

    6.Sınıf: 130


    [size=4]Fakültenin akademik eğitim-öğretim takvimi:

    [size=3]DÖNEM 1-2-3-4-5:

    Okul1 Eylül’de açılır. İlk haftadan dersler başlar.

    Şubatın ilk 2 haftası yarıyıl tatili olur.

    Nisan’ın son haftası normal program biter, seçmeli kurullar başlar.

    6 hafta boyunca, 2şer haftalık 3 adet seçmeli kurul olmak üzere, her öğrenci kendi tercih ettiği 3 seçmeli kurulu sırasıyla alır. 6 Haziranda okul biter.

    [size=3]DÖNEM 6:

    15 Temmuzda İnternlük süreci başlar ve tam 1 yıl sonra son bulur.

    [size=3]Fakültede öğretim üyesi sayısı:
    2013 itibariyle; 97 profesör, 60 doçent, 47 yardımcı doçent, 9 uzman, 315 araştırma, 1 öğretim görevlisi bulunmaktadır.

    Fakültemizdeki toplam öğretim üyesi: 529

    Fakültemizdeki öğrenci sayısı: 1135

    Öğretim üyesi başına düşen öğrenci sayısı: 2.14’tür.

    [size=4]Fakültede Tıp eğitimi dışında verilen dersler:
    Türk Dili

    Tıbbi İngilizce

    İnkılap Tarihi

    Seçmeli Alan Dışı Dersler (Yılda 1 hafta verilir, her döneme göre farklı ders seçenekleri vardır)

    [size=4]Fakültedeki devam zorunluluğu ve devamsız bilgilerinin öğrenilmesi:
    Teorik derslerimize devam zorunluluğu yoktur.

    Uygulama derslerinde %10 özürlü, %10 özürsüz olmak üzere toplanda %20 devamsızlık hakkı bulunmaktadır.

    Devamsızlığımızı öğrenmek için, öğretim üyeleri veya öğrenci işlerinden bilgi alırız. Onun dışında ekstra bir yol yoktur.

    [size=4]Fakültenin dönemlere göre ölçme-değerlendirme sistemi:
    [size=3]DÖNEM 1 ve 2: Bir yıl 3 kuruldan oluşur.Her kurul kendi içinde bağımsızdır ve her kurulda çoktan seçmeli 1 adet 50 soruluk arasınav + 1 adet 100 soruluk final + uygulama sınavları

    [size=3]DÖNEM 3: Bir yıl 4 kuruldan oluşur, kurullar kendi içinde bağımsızdır. Kurulların süresine göre ‘1 adet 50 soruluk arasınav + 1 adet 100 soruluk final + uygulama sınavları’ veya ‘1 adet 100 soruluk final + uygulama sınavları’ uygulanır.

    [size=3]DÖNEM 4: 4 Büyük staj kurulu sonunda 100 soruluk çoktan seçmeli final+ uygulama sınavı vardır.

    [size=3]DÖNEM 5: Her küçük staj bloğundan sonra final+ uygulama sınavı vardır.

    [size=3]DÖNEM 6: Internlük döneminde tek sınav, halk sağlığı anabilim dalı tarafından yapılmaktadır.

    [size=4]Dönemi tamamlayabilmek için geçerli olan not sistemi:
    Geçme Notu: 60 olmalıdır

    Geçme Notu hesaplanırken, %21 arasınav, %49 final ve %30 uygulama notları ortalaması alınır. Eğer arasınav olmayan bir kuruldaysanız %70 final ve %30 uygulama ortalaması alınır.

    Aynı zamanda hem uygulama hem final sınavlarında ayrı ayrı 50 puanı geçme zorunluluğu vardır.

    Bu sınavlarda 50 barajını geçemeyen öğrenciler, ortalamaları 60’ın üzerinde olsa bile bütünlemeye kalırlar.


    Tıp Eğitimi Anabilim Dalı bulundurma durumu:
    yok


    [size=4]Dönemlere göre ders içerikleri:
    [size=3]1.Sınıf : Tıbbi Biyoloji, Tıp Tarihi ve Etik, Biyokimya, Biyoistatistik , Anatomi, Fizyoloji, Histoloji – Embriyoloji, Klinik Beceriler, Tıbbi Genetik ,Biyofizik, Halk Sağlığı,Aile Hekimliği

    [size=3]2.Sınıf : Anatomi ,Fizyoloji ,Biyokimya,Farmakoloji,Patoloji,Biyofizik,Tıbbi Genetik , Mikrobiyoloji , Histoloji – Embriyoloji, Halk Sağlığı,Biyoistatistik

    [size=3]3.Sınıf : Mikrobiyoloji,Farmakoloji,İç Hastalıklar,Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları,Patoloji,Göğüs Hastalıkları,Tıbbi Genetik,Enfeksiyon Hastalıkları,Radyoloji,Biyokimya,Radyasyon Onkolojisi,Kardiyoloji,Genel Cerrahi,Plastik-Estetik ve Rekonstruktif Cerrahi,Nöroloji,Ruh Sağlığı ve Hastalıkları,Beyin ve Sinir Cerrahi,Ortopedi ve Travmatoloji,Nefroloji,Kadın Hastalıkları ve Doğum,Çocuk Cerrahisi,Halk Sağlığı,Aile Hekimliği, Halk Sağlığı

    [size=3]4.Sınıf : Anesteziyoloji ve Reanimasyon Göğüs HastalıklarıGöğüs Cerrahisi,Hematoloji,Kalp ve Damar Cerrahisi , Kardiyoloji , Nükleer Tıp, Tıbbi Biyokimya, Radyasyon Onkolojisi,Tıbbi Onkoloji,Endokrin,Beslenme ve Metabolizma,Kadın Hastalıkları ve Doğum,Nefroloji,Üroloji,Gastroenteroloji,Genel Cerrahi,Tıbbi Onkoloji,Beyin ve Sinir Cerrahi,Çocuk Cerrahi,Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon,Göz Hastalıkları,Ortopedi ve Travmatoloji,Kalp ve Damar Cerrahisi,Çocuk Hemotoloji ve Onkoloji,Çocuk Kardiyoloji,Çocuk İmmünolojisi ve Alerji ,Çocuk Gastroenteroloji ve Hepatoloji,Çocuk Nefroloji,Çocuk Endokrinoloji,Çocuk Endokrin,Beslenme ve Metabolizma Sistemi,Çocuk Nöroloji,Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları,Çocuk Acil , Yenidoğan

    [size=3]5.Sınıf :Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon ,Nükleer Tıp ,Ortopedi ve Travmatoloji,Plastik Rekonstruktif ve Estetik Cerrahi,Radyasyon Onkolojisi,Radyoloji,Romatoloji,Anestezi ve Reaminasyon,Beyin ve Sinir Cerrahi,Nöroloji,Deri ve Zührevi Hastalıklar,Enfeksiyon Hastalıkları,Göz Hastalıkları,Kulak-Burun-Boğaz Hastalıkları,Adli Tıp,Çocuk ve Ergen Psikolojisi,Klinik Farmakoloji,Ruh Sağlığı ve Hastalıkları,Tıp Tarihi ve Etik.

    [size=3]6.Sınıf : İç Hastalıkları , Çocuk Sağlığı ,Koruyucu Hekimlik, Acil Tıp, Cerrahi ,Kadın Doğum, Ruh Sağlığı, Kardiyoloji, Göğüs Hastalıkları stajları.

    [size=4]Fakültede uygulanan öğrenci değişim programları:
    Erasmus, Farabi, TurkMSIC



     TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ(YENİLENEN TIP BİNASI RESİMLERİYLE)  TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ(YENİLENEN TIP BİNASI RESİMLERİYLE)
     TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ(YENİLENEN TIP BİNASI RESİMLERİYLE)
     TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ(YENİLENEN TIP BİNASI RESİMLERİYLE)
     TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ(YENİLENEN TIP BİNASI RESİMLERİYLE)
     TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ(YENİLENEN TIP BİNASI RESİMLERİYLE)
     TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ(YENİLENEN TIP BİNASI RESİMLERİYLE)
     TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ(YENİLENEN TIP BİNASI RESİMLERİYLE)

    [size=5]Yenilenen binadan resimler

     TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ(YENİLENEN TIP BİNASI RESİMLERİYLE) TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ(YENİLENEN TIP BİNASI RESİMLERİYLE)

     TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ(YENİLENEN TIP BİNASI RESİMLERİYLE) TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ(YENİLENEN TIP BİNASI RESİMLERİYLE) TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ(YENİLENEN TIP BİNASI RESİMLERİYLE)

     TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ(YENİLENEN TIP BİNASI RESİMLERİYLE) TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ(YENİLENEN TIP BİNASI RESİMLERİYLE) TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ(YENİLENEN TIP BİNASI RESİMLERİYLE)

     TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ(YENİLENEN TIP BİNASI RESİMLERİYLE) TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ(YENİLENEN TIP BİNASI RESİMLERİYLE) TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ(YENİLENEN TIP BİNASI RESİMLERİYLE)

     TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ(YENİLENEN TIP BİNASI RESİMLERİYLE) TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ(YENİLENEN TIP BİNASI RESİMLERİYLE)

     TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ(YENİLENEN TIP BİNASI RESİMLERİYLE)  TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ(YENİLENEN TIP BİNASI RESİMLERİYLE)  TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ(YENİLENEN TIP BİNASI RESİMLERİYLE)
     TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ(YENİLENEN TIP BİNASI RESİMLERİYLE)  TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ(YENİLENEN TIP BİNASI RESİMLERİYLE)  TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ(YENİLENEN TIP BİNASI RESİMLERİYLE) TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ(YENİLENEN TIP BİNASI RESİMLERİYLE)  TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ(YENİLENEN TIP BİNASI RESİMLERİYLE)  TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ(YENİLENEN TIP BİNASI RESİMLERİYLE)
     TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ(YENİLENEN TIP BİNASI RESİMLERİYLE)  TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ(YENİLENEN TIP BİNASI RESİMLERİYLE)  TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ(YENİLENEN TIP BİNASI RESİMLERİYLE)
     TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ(YENİLENEN TIP BİNASI RESİMLERİYLE)  TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ(YENİLENEN TIP BİNASI RESİMLERİYLE)  TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ(YENİLENEN TIP BİNASI RESİMLERİYLE) TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ(YENİLENEN TIP BİNASI RESİMLERİYLE)  TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ(YENİLENEN TIP BİNASI RESİMLERİYLE)  TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ(YENİLENEN TIP BİNASI RESİMLERİYLE)
     TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ(YENİLENEN TIP BİNASI RESİMLERİYLE)  TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ(YENİLENEN TIP BİNASI RESİMLERİYLE)  TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ(YENİLENEN TIP BİNASI RESİMLERİYLE)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakaplan90 -- 24 Temmuz 2016; 11:41:55 >







  • geliyo bakalım. Çanakkaledenim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiphopsever -- 20 Temmuz 2015; 14:53:19 >
  • 9600 ile ilk tercihe yazdım ben, gelecek diye düşünüyorum.
  • -



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Granie -- 14 Ağustos 2016; 3:42:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • babayaro12 kullanıcısına yanıt
    8 bindeyim eskişehirden sonra yazdım benim de kesin yani
  • Bu konuyu özellikle sonuçlar açıklandıktan sonra canlı tutmak lazım.
  • Sıralamam 10721.Bursa`danım.Tercih Listem.


     TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ(YENİLENEN TIP BİNASI RESİMLERİYLE)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakaplan90 -- 20 Temmuz 2015; 4:06:40 >
  • karakaplan90 kullanıcısına yanıt
    Söylemeyi unutmuşum ben Edirne'denim hocam, şehrimiz küçüktür belki ama her konuda size yetecek bir şehirdir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıram 7727 %98 gelecek , bursadanım :D
  • Renkler ve yazı boyutları niye düzgün gözükmüyor.Önizleme ekranında düzgün ama burada gözükmüyor?
  • İki kişiye 1 mikroskop demiş, her kişiye 1 tane düşüyor, ilk sınıfta aile hekimliği dersi de var, düzeltmiş olayım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F191128EA -- 20 Temmuz 2015; 17:24:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Droyts

    İki kişiye 1 mikroskop demiş, her kişiye 1 tane düşüyor, ilk sınıfta aile hekimliği dersi de var, düzeltmiş olayım.

    Sen öyle diyorsan öyledir kardeşim.
  • up.
  • Şöyle bir imza tasarladım, isteyen sonuçlar açıklandıktan sonra kullansın diye:
    İmza Görünümü:

    quote:




    [center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_108206325/f_/tm.htm][image]https://store.donanimhaber.com/e9/f4/dd/e9f4dd13b8cdc1a3762fc564c272e3d1.png[/image] 
    [size=1][color=#000066][b]Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi 2015 Girişliler[/b][/color][/link][/size][/center]


    Yapamadıysam, hatalı bir şey varsa kusura bakmayın forumda yeniyim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babayaro12 -- 21 Temmuz 2015; 0:47:17 >




  • up
  • up.
  • up
  • Bilgi almak isteyen bana ulaşabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • up.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.