Şimdi Ara

Toyota Corolla - Ford Focus - Pgt 307.. Hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende 99 Corsa 1.2 swing var. Arabamı değiştirmeyi düşünüyorum. Şu an ki düşüncem bir galeriyle takasa girip belirttiğim araçlardan birisini almak.. Bu 3 araç arasında kararsız kaldım. 307 nin bu araçlar arasında en düşük kapasitelisi oldugunu söylüyorlar. Onun dısında da Toyota'nın sorunsuz bir araç olduğunu biliyorum ama Focus daha ilgi çekici bir araç..
    Siz hangisini önerirsiniz?
    Bu arada kendi aracıma bir galeriden fiyat aldım ve takas için 9.5-10.000 YTL arası bir fiyat verdiler.
    Bu konuda da fikri olan varsa belirtirseniz sevinirim. Bu arada alacağım aracın fiyatı max 23.000YTL olmalı..

Teşekkürler

• hocam şimdi çok deneyimli diilim ama 307 konusunda pek de iyi şeyler söylenmeyeceğinden eminim. toyota corolla ve focus arasında bi seçim yap bence. geçende arkadaşlar diyolardı toyotanın 1 yıl boyunca yağına suyuna bakmadan gitmiş, 5 yıl boyunca sadece 150ytl masraf etmiş falan bi incele istersen
  • quote:

Orjinalden alıntı: nJOY

hocam şimdi çok deneyimli diilim ama 307 konusunda pek de iyi şeyler söylenmeyeceğinden eminim. toyota corolla ve focus arasında bi seçim yap bence. geçende arkadaşlar diyolardı toyotanın 1 yıl boyunca yağına suyuna bakmadan gitmiş, 5 yıl boyunca sadece 150ytl masraf etmiş falan bi incele istersen

Corolla lar gerçekten sorunsuz araçlar ama şöyle düşün Focusta sorunlu bir araç değil. + Corolla yakın bir zaman içerisinde kasa değiştirecek ben tavsiye etmem senin elindeki araç otomatik olarak değer kaybedecek . 307 ye yorumum yok bende iyişeyler duymadım görmedim 307 için . Ama sen diyorsanki Corollanın kasa değiştirmesi önemli değil o zaman sorun yok bencede Corolla ve Focus arasında seçim yap

• toyota...
  • ben ford focus derdim
  • Focus veya Toyota... ikiside ilgi çekici...
  • ikinci el alacaksam toyota derdim.

23000 ytl ye belki bir önceki kasa civic te alabilirsin.

civic te corola kadar sorunsuz bir araçtır. daha performanslı ve bence dizaynı daha şık.

onuda bir incelemeni tavsiye ederim.

hayırlı günler.
  • bende focus var hb 2004 model sana satabilirim hatasız bir araç askere gidicem o açıdan yani
  • bende araba alırken 307 mi alsam diye düşünüyodum kimse tavsiye etmedi focus gerçekten çok güzel bir araba yol tutuş olsun konfor olsun kesinlikle focus derim
  • Corolla 2.el'de en az değer kaybeden otomobillerden biri
  • bence de corolla ama ben 307 kullanıcısıyım inan hiçbir sorunu yok. Pug'larda inan bazı şeyler şans işi çok sorun çıkaran 307ler gördüm benim tek sorunum arkadan gelen tıkırdılardı birkaç işlem sonucu hepsi kesildi
  • kayınbiradere 307 aldırdım 2 sene önce. hiçbir problemi yok. içi çok ferah, corolla'da o ferahlığı bulamazsın kesinlikle.
  • hiç düşünmeden ford focus derimm...ben...
  • Tabiki Ford Focus
  • dostum sen sıfırmı alacaksın yoksa ikici elmii..
  • 307 değil. çok şikayet var.. birde seçenekler çok kuvvetli. focusun ıolduğu yerde bilemiycem yani. fazla söze gerek kalmaz. ama toyota da iyi.. bana sorarsanız FOCUS
  • ford focusu tercih ederim ben olsam çünkü focus önder çarpışma testinde azdaha maximum skoru elde ediyordu ve yolcu koruma testlerinde sınıfında %100 başarı alan tek araç 35 puanla euroncap testlerinden sınıfında bugüne kadar alınmamış en yüksek skoru elde etmiştiir..zaten yol tutuşunu anlatmaya gerek yok şu anda çıkan yeni rakipleri bırakın yeni focusu eski kasa focusa bile kafa tutacak yol tutuşuna sahip değiller...
  • İyi geceler;

Bende yeni kasa 307 HDI 1.6 CC 110 BG Sun Rooflu var.Sizin gibi bende alırken çok tereddüt geçirdim ama sonunda aldım.Hiç bir sorunu olmadı bu zamana kadar.Bence sayılan araçlardan daha kaliteli,sorunsuz zaten hiç bir marka yok.Var diyen gerçeği inkara kalkışır.Alacaksan kesinlikle 307 derim.Dizelini al rahatına bak.Ford bile Peugeot'nun motorunu kullanıyor,başkalarının kulaktan dolma söylediklerine bakma.Kapalı garaj araç bulursan al.307 de ki konforu,sürüş keyfini hiç bir araçta bulamazsın,geniş,kullanışlı ve rahat.Dizellerinin yakıtı çok iyi.Ortalama 70 km ile 1600 km gidersin,ortalama 90-100 km hızla 1200 km.Ama yeni 307'lerden al.Eskileri hakkında yorum yapamam çünkü kullanmadım.Yeni kasa 307,90 veya 110 BG'lik al ve rahatına bak derim.İkinci eli sizin yazdığınız fiyata bulunmaz ama biraz daha iktisadi güçle alınır.Mutlaka
    test et alacağın aracı.
    Allah'a emanet olunuz.

• bendede 307 hdi 1.6 90hp var.asfaltta 90 km geçince arka taraftan acayip tıkırtı geliyo.toprak veya parke yolda değil sadece asfalt yolda geliyo.nerden olduğunu bi türlü anlayamadım.uzun yola çıkamıyorum.bilgisi olan varsa cevap yazarsanız sevinirim.
  • her ne kadar arkadan ses gelsede bende toyota,citroen ve 307 kullanıcısı olarak kesinlikle 307 hdi derim.1.6 hdi farkını hissedeceksiniz.güç ayağınızın altında.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.