Şimdi Ara

2015 MTV (2.Taksit) Kampanyaları - Tüm Bankalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
30
Favori
30.522
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2015 Motorlu Taşıtlar Vergisi Kampanyaları'nı tek bir başlık altında duyurursak daha faydalı olacaktır. Yeni kampanyalar geldikçe bu mesaja eklenecektir. Sadece 1-31 Temmuz arasında geçerli kampanyalar eklenecektir.

    2015 MTV Son Ödeme Tarihi : 31 Temmuz 2015




    GARANTİ BANKASI - MTV 3 Taksit + Digitürk Play İndirim

    Kampanya Detayları :
    1 – 31 Temmuz 2015 tarihleri arasında Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerini İnternet Şubesi, Cep Şubesi, garanti.com.tr, 444 0 333 Alo Garanti veya Paramatikler'den (kartlı-kartız menü) yapan müşterilerimiz Digiturk Play Süper Lig Sezonluk Paket (Standart Kalite) ürününü 259 TL’ye, Digiturk Play Süper Lig Taraftar Paketi (Standart Kalite) ürününü Galatasaray, Fenerbahçe, ya da Beşiktaş için 199 TL’ye ve Digiturk Play Süper Lig Taraftar Paketi (Standart Kalite) ürününü Trabzonspor için 159 TL’ye satın alabilecek.
    Üstelik İnternet ve Cep Şubesi’ne artık müşteri numarasına ihtiyaç duymadan sadece T.C Kimlik numarası ve parola ile giriş yapabilirsiniz.
    İnternet Şubesi, Cep Şubesi ve 444 0 333 Alo Garanti’den kredi kartı ile yapılan tüm MTV ödemelerinde 3’e varan taksit seçeneği sunulacaktır.
    Garanti.com.tr Hızlı Ödemeler alanından yapılacak olan ödemelerde 3 taksit uygulanacak olup, Paramatikler’den yapılan MTV ödemelerinde taksit imkanı bulunmamaktadır.
    Kampanya indirim kodları, MTV ödemesinin ardından en geç 10 Ağustos 2015 tarihine kadar kısa mesaj ile gönderilecektir.
    Kampanyadan yararlanmak için Digiturk Play sayfasını ziyaret edip, tercih edilen paketin ürün sayfası ziyaret edildikten sonra "Promosyon Kodu ile Satın Al" butonuna basarak, iletilen promosyon kodunun girişi yapılmalı ve ardından üyelik işlemleri tamamlanmalıdır.
    Kişiye özel üretilen kampanya kodları, en geç 11 Ağustos 2015 tarihine kadar kullanılmalıdır.
    Bu tarihe kadar kullanılmayan kodlar geçerliliğini yitirir.
    Kampanya dönemi içerisinde 1 kişi en fazla 1 adet indirim kodu kazanabilir ve kullanabilir.
    Kampanya kodları sadece Digiturk Play Süper Lig Sezonluk Paket (Standart Kalite), Digiturk Play Süper Lig Galatasaray Taraftar Paketi (Standart Kalite), Digiturk Play Süper Lig Fenerbahçe Taraftar Paketi (Standart Kalite), Digiturk Play Süper Lig Beşiktaş Taraftar Paketi (Standart Kalite) ve Digiturk Play Süper Lig Trabzonspor Taraftar Paketi (Standart Kalite) ürünlerinde geçerli olacaktır.
    Kampanya kodunu kullanabilmek için Digiturk Play’e üye olunması gereklidir.
    Ücretsiz üyelik işlemi sırasında kimlik bilgilerinin girilmesi gereklidir. Bu bilgiler Digiturk tarafında saklı tutulmaktadır.
    İndirim kodları para ile satılamaz, paraya çevrilemez veya başka kampanyalarla birleştirilemez.
    Digiturk Play içeriklerine ulaşabilmek için internet bağlantısı gereklidir.
    Digiturk ve Garanti Bankası, gerekli gördüğü durumlarda açıklama yapmadan kampanya koşullarını değiştirme veya kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar.
    Kampanyadan Garanti Bonuslar, Bonus Flexi, Bonus Genç, Money Bonus, Flexi, Miles&Smiles kredi kartları, AMEX, Bonus AMEX, Bonus Business, Miles&Smiles Business, Filo Card, EASY, Amex Business, Şeker Bonus, ING Bonus, Burgan Bonus, ABank Bonus ve Tekstilbank Bonus sahipleri faydalanabilir.
    Kampanyaya tabi Digiturk Play servisi sadece yurtiçinde kullanılabilecektir.
    Bu kampanyadan 18 yaşından küçükler yararlanamaz.

     2015 MTV (2.Taksit) Kampanyaları - Tüm Bankalar





    YAPI KREDI BANKASI - MTV 3 Taksit + SONAX veya EUROMASTER İndirim (100 TL üzeri MTV ödemelerinde geçerli)

    Verginizi Worldcard'ınızla 3 taksitle Yapı Kredi İnternet Şubesi’nden veyawww.gib.gov.tr’den ödeyebilirsiniz. Üstelik MTV ödemesini Worldcard'ı ile yapanlara;

    • SONAX Hybrid Boya Koruma Paketi 360 TL yerine 180 TL!
    • Euromaster'dan klima gazı dolumu 49 TL!

    Motorlu taşıtlar verginizi ödemek için tıklayın.

    Kampanya Koşulları
    1– 31 Temmuz 2015 tarihleri arasındahttp://www.gib.gov.tr/,http://www.yapikredi.com.tr,http://www.worldcard.com.tr adresinden veya Yapı Kredi Mobil şube üzerinden Worldcard ile yapılacak olan 100 TL ve üzeri Motorlu Taşıtlar Vergi ödemelerine 3 taksit uygulanacaktır.
    Kampanyaya tüm Yapı Kredi kredi kartları, Albaraka ve Anadolubank Worldcard’lar dahildir. TEB ve Vakıfbank Worldcard’lar kampanyaya dahil değildir.
    Yapı Kredi Şubeleri'nden veya ATM'lerden hesap üzerinden ödeme yapılabilecektir.
    Hesap üzerinden alınan ödemelere 3 taksit uygulanamamaktadır.
    MTV ödesimesini Yapı Kredi Kredi Kartı ile yapan kart hamillerine özel; Sonax’tan 360 TL değerindeki SONAX Hybrid Boya Koruma Paketi World’e özel 180 TL’dir.
    150 ml’lik Klima temizleyici hediye edilecektir. SONAX Hybrid Boya Koruma Paketi’ni satın almayan kart hamillerine klima suyu hediye edilmeyecektir.
    MTV ödemesini Yapı Kredi kredi kartı ile yapan ve MTV dekontunu Sonax bayilerine ibraz eden kart sahipleri Sonax boya koruma paketini 31 Ağustos 2015 tarihine kadar +4 taksit fırsatı ile satın alabileceklerdir.
    Euromaster’dan ise ücretsiz 11 nokta kontrolü ve bireysel araçlara klima gazı dolumu ücreti 49 TL’dir.
    Euromaster fırsatı sadece binek, 4 x4 ve SUV araçlar için geçerli olup, hafif ticari araçlar ve ağır vasıtalar için geçerli değildir.
    MTV ödemesini Yapı Kredi kredi kartı ile yapan ve MTV dekontunu Euromaster bayilerine ibraz eden kart sahipleri Ücretsiz 11 nokta kontrolü ve bireysel araçlara klima gazı dolumundan 31 Ağustos 2015 tarihine kadar faydalanabileceklerdir.
    Belirtilen imkandan yararlanmak içinhttp://www.gib.gov.tr/,http://www.yapikredi.com.tr vehttp://www.worldcard.com.tr adresinden Worldcard ile yapılan vergi ödemesine ait dekontun ilgili Sonax Service bayisine ve Euromaster noktalarına teslim etmesi gerekmektedir.
    Size en yakın Sonax bayisini öğrenmek için tıklayınız.
    Size en yakın Euromaster noktası için tıklayınız.
    Fırsatlardan faydalanmak için, 31 Temmuz 2015 tarihine kadar motorlu taşıtlar vergisi ödemelerininhttp://www.gib.gov.tr/,http://www.yapikredi.com.tr vehttp://www.worldcard.com.tr üzerinden Worldcard ile yapılması gerekmektedir.
    Kampanyaya katılmak istemeyen kart sahipleri 444 0 444 Yapı Kredi Telefon Bankacılığı'ndan taleplerini ilettikleri takdirde 3 taksit uygulanmayacaktır.

     2015 MTV (2.Taksit) Kampanyaları - Tüm Bankalar





    AKBANK - MTV 3 Taksit + Conti, Pioneer, Roadstar ve Sharp ürünlerinde %40’a varan indirim

    1-31 Temmuz 2015 tarihleri arasında Motorlu Taşıtlar Vergisi'ni Axess ile ödeyenler, hem 300 TL ve üzeri işlemlerde 3 taksit fırsatından yararlanıyor hem de Digicom internet sitesinde yer alan Conti, Pioneer, Roadstar ve Sharp ürünlerinde %40'a varan indirim fırsatından yararlanıyor.

    Kampanya detayları:

    Akbank Direkt İnternet, Akbank Direkt Mobil, Akbank ATM’leri, Akbank Telefon Şubesi, Akbank Şubeleri veyawww.gib.gov.tr üzerinden yapılan 300 TL ve üzeri kredi kartı ödemeleri tek çekim olarak gerçekleşecek olup, ödemeler kredi kartına 3 taksit olarak yansıyacaktır.
    Taksitli işlemlere vade farkı yansıtılmayacaktır.
    Kampanyadan Axess, Wings, Free, Axess KOBİ, Axess Business, Wings Business, Bank’O Card Axess sahipleri faydalanabilir.
    Free için bu kampanyaya katılım ücretsizdir.
    Digicom internet sitesinde yer alan Conti, pioneer, Roadstar ve Sharp ürünlerinde %40’a varan indirim kampanyasından faydalanabilmek için “Kampanya Kodu” ödeme anında girilmelidir. Kampanya Kodu; Akbank kanallarından ödeme yapan kişiler için ödeme işlemi sonunda oluşan Vergi Dekontu üzerinde yer alan “Seri-Sıra No” (Örnek: JL-0001380),www.gib.gov.tr üzerinden ödeme yapan kişiler için ise ödeme işlemi sonunda oluşan “İnternet Vergi Dairesi Ödeme Alındısı” belgesinde barkod altında "-" işaretinden sonra yer alan 11 haneli kod (Örnek: bCHR3AZZEF8)’dur.
    Ödemenin gerçekleştirildiği günü takip eden iş günü itibariyle kampanyadan faydalanmaya başlanabilecek olup, 20 Ağustos 2015 tarihi itibariyle kampanya kodları kullanılamayacaktır.
    Akbank kampanya koşullarında değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.

     2015 MTV (2.Taksit) Kampanyaları - Tüm Bankalar





    FİNANSBANK - MTV 4 Taksit

    1 - 31 Temmuz 2015 arasında CardFinans kredi kartıylawww.vergikolay.com.tr,www.gib.gov.tr, İnternet/Cep Şubemiz veya Finansbank Şubeleri üzerinden yapılacak Motorlu Taşıt Vergisi ödemelerine 4 taksit fırsatı!

    İlgili dönem içerisinde tüm tek çekim ödemeler 4 taksite bölünecek olup, tek çekim ödeme opsiyonu bulunmayacaktır.
    Ticari kredi kartı sahipleri taksit kampanyasından kart bazında, bireysel kredi kartı sahipleri ise müşteri bazında faydalanır.
    İnternet/Cep Şubemiz ve tüm Finansbank Şubeleri üzerinden hesaptan da ödemeler yapılabilecek olup, bu ödemelerde taksit uygulaması geçerli olmayacaktır.
    Bireysel ve ticari banka kartları ve ParaPuan kullanılarak yapılacak ödemeler taksit kampanyasına dahil değildir.
    Kampanyadan faydalanılması halinde bu kampanya kapsamında yapılan harcamalar için ticari kredi kartının harcama vadelendirme ve harcama taksitlendirme; bireysel kredi kartının taksit kolay ve harcama öteleme özelliklerinden yararlanılamaz.
    Üye marka ve taksit bilgileri ile kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabileceği hususu göz önünde bulundurulmalıdır.

     2015 MTV (2.Taksit) Kampanyaları - Tüm Bankalar





    İŞ BANKASI - MTV 3 Taksit + *Petrol Ofisinde 10 TL İndirim (*450 TL ve üzeri MTV ödemelerinde geçerli)

    İş Bankası Maximum Kart’ınızlawww.isbank.com.tr/İnternet Şubemiz veya İşCep uygulamamız üzerinden ya dawww.gib.gov.tr’ den 1 - 31 Temmuz 2015 tarihleri arasında yapacağınız Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerinizde 3 taksit fırsatı!

    Kampanya Detayları:

    1- Kampanyamızdan Maximum özellikli İş Bankası kredi kartları ile yararlanılabilecektir.
    2- Kampanyamız 1 - 31 Temmuz 2015 tarihleri arasında geçerli olacaktır.
    3- gib.gov.tr üzerinden yapılan MTV ödemeleri alt limitsiz olarak 3 taksite bölünecek, İnternet Şubemiz ve İşCep uygulamamız üzerinde ise tek ödeme, 2 ve 3 taksit seçenekleri açık olacaktır.
    4- Ödemesini İş Bankası Kredi Kartı ile taksitli ödeyen müşterilerimize herhangi bir vade farkı yansıtılmayacaktır.
    5- 31 Temmuz 2015 tarihine kadar belirtilen kanallar üzerinden toplamda 450 TL ve üzeri Motorlu Taşıtlar Vergisini ödeyen müşterilerimize, ödemelerini gerçekleştirdikten sonra, Maximum anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarından tek seferde yapacakları 100 TL ve üzeri akaryakıt alışverişi üzerinden, yine PO istasyonlarında kullanılabilecek 10 TL değerinde MaxiPuan hediye edilecektir.
    6- MaxiPuan Kampanyası 14 Ağustos 2015 tarihinde sona erecek olup, MaxiPuanlar 5 işgünü içinde akaryakıt alışverişinin yapıldığı karta yüklenecektir. Puanların son kullanma tarihi 30 Ağustos 2015’tir.
    7- Kampanyamız kredi kartı bazında değil, müşteri bazındadır. Bir müşterimiz MaxiPuan kampanyamızdan en fazla 1 kere yararlanabilecek ve kampanyamız kapsamında en fazla 10 TL ilave MaxiPuan kazanabilecektir.
    8- Kampanyaya başvurmak adına SMS gönderilmesine gerek bulunmamaktadır.
    9- İlave MaxiPuan kampanyasından, Şirket Kredi Kartı, Vadematik Kart, Maximum Aidatsız Kart ve İş’te Üniversiteli Aidatsız kredi kartı kampanyadan yararlanamayacaktır.

     2015 MTV (2.Taksit) Kampanyaları - Tüm Bankalar





    DENİZBANK - MTV 6 Taksit

    Kampanya Detayları:

    Motorlu Taşıt Vergisi resmi son ödeme tarihi 31 Temmuz 2015 olup, DenizBank 6 taksit kampanyasının geçerli olduğu son tarih 07 Ağustos 2015'dır. 31 Temmuz'dan sonra ödeme yapan müşterilerimiz gecikme zammından etkilenecek ancak DenizBank 6 taksit kampanyasından faydalanabilecektir.
    01 Temmuz – 07 Ağustos 2015 tarihleri arasında Tüm Denizbank Bireysel kredi kartları ile Gelir İdaresi Başkanlığı internet sitesiwww.gib.gov.tr' den, 4440800, DenizBank internet şubesi ve DenizBank şubelerinden yapılan Motorlu Taşıtlar ödemelerine 6 taksit fırsatı sunulacaktır.
    ATM'den yapılan ödemeler taksitlendirilmeyecek olup hesap özetine peşin işlem olarak yansıyacaktır.
    Kampanyaya Netcard'lar ile sanal Bonus Card'lar da dahildir.
    Kampanyaya PTT bonus kartlar dahil değildir.

    MTV ödemenizi DenizBank Şubeleri'nden, AçıkDeniz İnternet Bankacılığı, 4440800 veyawww.gib.gov.tr'den DenizBank kredi kartınız ile yapın 6 taksitle ödeme fırsatını kaçırmayın.

    AçıkDeniz kaydınız olmasa bilewww.denizbank.com/acikdeniz 'den "Kartlı Giriş" butonuna tıkladıktan sonra, kart bilgileriniz ile AçıkDeniz'e giriş yaparak Motorlu Taşıtlar Vergisi ve Trafik Para Cezası ödemelerinizi yapabilirsiniz.

     2015 MTV (2.Taksit) Kampanyaları - Tüm Bankalar





    TEB - MTV 6 Taksit

    31 Temmuz'a kadar TEB Bonus Card'ınız, TEB Worldcard'ınız veya CEPTETEB Kredi Kartınız ile CEPTETEB İnternet Şubesi veya gib.gov.tr'den yapacağınız MTV ödemelerinize 6 taksit fırsatı!

    Kampanya Detayları:
    Kampanya 01.07.2015 - 31.07.2015 tarihleri arasında geçerlidir.
    Kampanya kapsamında 6 taksit yapılacaktır.
    Taksit yapılabilmesi için ödeme yapmadan önce bankada kayıtlı cep telefonundan MTV yazıp 4616’ya SMS gönderilmelidir.
    Sadece SMS gönderildikten sonra yapılan işlemlere taksit uygulanacaktır.
    Ticari kartlar kampanyaya dahil değildir.

     2015 MTV (2.Taksit) Kampanyaları - Tüm Bankalar





    VAKIFBANK - MTV 3 Taksit (100 TL Üzeri)

    Vakıfbank Worldcard ile 1-31 Temmuz 2015 tarihleri arasında 100 TL ve üzeri MTV ödemelerinde 3 taksit imkanı! Ayrıca bu tarihte ödenen trafik cezalarını da yine 3 taksitte ödeyebilirsiniz.

    Kampanya Koşulları :
    Bankamızın tüm kredi kartları kampanyaya dahildir.
    www.gib.gov.tr'den yapılacak 100 TL ve üzerindeki tüm MTV ve trafik para cezası ödemeleri kart hamiline 3 taksitte yansıtılacaktır.
    Bankamız kredi kartlarına özel bu imkandan faydalanabilmek içinwww.gib.gov.tr adresinden “İnternet vergi dairesi” linkine ulaşılması ve “MTV Sorgulama ve Kredi Kartı ile Ödeme” butonunu seçilmesi gerekmektedir.
    Ödeme anında mail-order limitinin yeterli olması gerekmektedir.
    www.gib.gov.tr 'den yapılacak 6111 sayılı torba yasa kapsamındaki borç ödemeleri kampanyaya dahil değildir.

     2015 MTV (2.Taksit) Kampanyaları - Tüm Bankalar





    HALKBANK - MTV 3 veya 5 Taksit + Onur Air %30 İndirim

    Motorlu Taşitlar Vergisi’ ni gib.gov.tr’ den Paraf ile 3 veya 5 taksitte ödeyin, Onur Air’ den %30 indirim kazanın!

    1 Temmuz- 09 Ağustos 2015 tarihleri arasında gib.gov.tr’ den gerçekleştirilecek MTV ödemeleri 500 TL’ ye kadar 3 taksit, 500 TL ve üzeri 5 taksit olarak gerçekleşecektir, kampanya döneminde peşin ödeme opsiyonu geçerli olmayacaktır.
    MTV ödemesini Paraf, Parafly, Business kartlar ile gerçekleştiren müşterilerimiz, 01 Ekim-31 Aralık 2015 tarihleri arasında Onur Air’ den yurt içi, yurt dışı ve Kıbrıs uçuşlarında %30 indirim hakkı kazanacaktır.
    İndirim şifresi ödemenin ertesi günü hak kazanan müşterilere SMS olarak iletilecek vewww.onurair.com adresinden, Paraf ile satın alınacak tek isime ait bilet alımlarında geçerli olacaktır.
    Biletlemelerin uçuşa en fazla 5 gün kalaya kadar yapılması gerekmektedir ve biletlerde, biletlenen ücret sınıflarının kuralları geçerli olacaktır.
    %30 indirim, alan vergileri, harçlar ve hizmet bedelleri hariç net ücrete uygulanacaktır, promosyon ücret grupları için geçerli olmayacaktır.
    İndirim kampanyası www.onurair.com adresinden yapılacak ilk 3.000 bilet alımı ile sınırlıdır.
    İptal ve iade işlemleri ve ParafPara kullanılarak yapılan işlemler indirim kampanyasına dahil değildir.
    TÜRKİYE HALK BANKASI A.Ş. kampanya koşullarının tamamında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı durdurma hakkını haizdir.

     2015 MTV (2.Taksit) Kampanyaları - Tüm Bankalar





    ZİRAAT BANKASI - MTV 3 Taksit (75-250 TL arası) MTV 5 Taksit (250 TL ve üzeri)

    Kampanya Koşulları:
    Kampanya, 1 Temmuz–31 Temmuz 2015 tarihleri arasında geçerlidir.
    Kampanyadan sadece Maximum özellikli Ziraat kredi kartları yararlanabilmektedir.
    250 TL’ye kadar 3 taksit, 250 ve üzeri işlemlere 5 taksit yapılabilmektedir.
    75 TL ve altı işlemlerde taksit yapılmamaktadır
    İşlemlerinizi Gelir İdaresi Başkanlığı internet sitesiwww.gib.gov.tr den, Ziraat İnternet Şubemizden, ATM ‘lerimizden yapabilirsiniz.

     2015 MTV (2.Taksit) Kampanyaları - Tüm Bankalar





    ŞEKERBANK - MTV 3 Taksit + Continental Lastik Bayilerinden yapacağınız harcamalarda %18 indirim

    Şeker Bonus’tan Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerinde 3 taksit fırsatı! Üstelik Continental Lastik Bayilerinden yapacağınız harcamalarda %18 indirim.
    Continental Lastik Bayilerinde geçerli olacak indirim kodu SMS ile müşterilerin bankamızda kayıtlı cep telefonuna gönderilecektir.
    Kampanya koşulları katılan bayilerde geçerlidir, stoklarla sınırlıdır ve başka bir kampanya ile birleştirilemez.
    Kampanya kampanyaya katılan bayilerde 15 Ağustos 2015 tarihine kadar geçerlidir.
    Müşterilerimizin MTV ödemelerini yapmalarının akabinde ilgili hafta içinde SMS indirim kodu iletilecektir, indirim kodu SMS ile müşterilerimizin bankamızda kayıtlı cep telefonlarına gönderilecektir.
    Şifrenizi alışveriş esnasında bayiye göstererek harcama anında %18 indirimden yararlanabilirsiniz*. Alınan indirim kodu Continental kampanyasında 1 kez kullanılabilir.
    Kampanya stoklarla sınırlıdır. İndirimler, kampanyaya dahil olan firmaların belirlediği ürünlerde ve şartlar ile geçerlidir ve başka kampanyalarla birleştirilemez.
    Kampanya kapsamında satın alınan ürünlerden marka sahibi firma ve mağaza sorumludur. Ürünler ile ilgili iade, değiştirme vb taleplerden Şekerbank sorumlu değildir.
    KDV indirimi kampanyası başka kampanyalarla birleştirilemez.
    Şekerbank kampanya sürelerini değiştirme kapsamını sınırlama ve /veya genişletme hakkını saklı tutar.

     2015 MTV (2.Taksit) Kampanyaları - Tüm Bankalar





    INGBANK - MTV 3 Taksit

    1-31 Temmuz 2015 arasında ING Bonus Card ile Gelir İdaresi Başkanlığı internet sitesi gib.gov.tr'den yapılan tüm Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerinde 3 taksit fırsatı sunulacaktır.
    Yapılan işlemler müşterinin ekstresine 3 taksit olarak yansıtılacaktır.
    Ticari kartlar ve ING Pegasus Plus kartlar kampanyaya dahildir.

     2015 MTV (2.Taksit) Kampanyaları - Tüm Bankalar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loremipsum -- 9 Temmuz 2015; 16:40:41 >







  • Buyuk ihtimal butun bankalar 3 taksit yapacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: axeleon

    Buyuk ihtimal butun bankalar 3 taksit yapacak

    6 yapsalar gene iyiydi puan falan istemiyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslinda hic odemesek daha iyide. sanki araba alirken devlet paranin birazini al buda benden olsun demis sanki.neyse.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takıpte kalalım
  • Ne çabuk geldi yine anasını satayım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fazla beklenti içine girmemek gerek... Artık rekabet kalmadı herkes işini oturttu...
  • ya bi temmuz ayi girseydi :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Eyvallah

    Ne çabuk geldi yine anasını satayım

    Harbiden ya, konuyu görünce kim hortlatmış konuyu falan dedim hatta tarihe bakınca anladım.
  • Ya daha geçen ödememişmiydik biz bunu :) Evet artık kampanya denen bişey kalmadı MTV de. Sadece taksit yapıyolar o kadar.
  • Ben vadesiz hesaptan ödedim gitti puan yok bişey yok
  • temmuzda kampanyalar çıkar ilk yaptıkları gayet guzeldı sımdı sadece taksit verıyorlar
  • Takipte kalalim bakalım teb ne yapacak yine 3 taksitle geçiştirir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • taksit diye kampanya mı olur yaaa lütfen duymamış olayım

    puan, hediye kupon vs yokmu:)
  • maximum yaza hazırlık kampanyasında 300e 25 puan var mtvde değerlendirilebilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakano3 -- 24 Haziran 2015; 17:47:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 300 25 leri tamamladım hangisi puan verirse ordan ödeyeceğim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakano3

    maximum yaza hazırlık kampanyasında 300e 25 puan var mtvde değerlendirilebilir

    iyi fikir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vaktinden önce ödenebiliyormu MTV taksidi ?
    28 Haziran'da bitiyor çünkü yaza hazırlık kampanyası



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONUR_345241 -- 24 Haziran 2015; 19:55:47 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ONUR_345241

    Vaktinden önce ödenebiliyormu MTV taksidi ?
    28 Haziran'da bitiyor çünkü yaza hazırlık kampanyası

    ödeniyor hocam en mantıklısı maximum ile ödeyip 300 e 25 ten faydalanmak
  • bizim mtvler 210tl galiba 300tl olmayınca puan alamıyoz mu?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.