Şimdi Ara

Cortana'nın Android'e Ne Zaman Taşınacağı Belli Oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Cortana'nın Android'e Ne Zaman Taşınacağı Belli Oldu
     
     Şu ana kadar sadece Windows Phone kullanıcılarının beğenisine sunulan akıllı dijital asistanı Cortana'yı daha geniş bir kullanıcı kitlesine ulaştırmak isteyen Amerikalı teknoloji devi Microsoft, geçtiğimiz ay yayınladığı açıklamayla Cortana'nın bu yıl sonuna kadar Android ve iOS kullanıcılarının da beğenisine sunulacağını duyurmuştu. Microsoft tarafından yayınlanan açıklamada Android kullanıcılarının Cortana'ya Haziran ayı sonuna kadar kavuşacağı belirtilmiş olsa da, ortaya çıkan yeni bilgiler Android kullanıcılarının beklenenden biraz daha uzun bir süre beklemeleri gerekeceğini gösterdi.
     
    Windows blogu üzerinden yeni bir açıklama yayınlayan Microsoft, Cortana'nın beta sürümünün Temmuz ayında Android kullanıcılarının beğenisine sunulacağını duyurdu. Cortana'nın yeni işletim sistemi Windows 10'un önemli bir parçası olduğunu belirten Microsoft, Android ve iOS cihazlarındaki dijital asistanın Windows 10'daki Cortana'ya eşlik edeceğine ve böylece kullanıcılara daha kapsamlı bir deneyime ulaşacaklarına dikkat çekti.
     
    Windows 10'un PC kullanıcılarına sunduğu en önemli yenilikler arasında yer alan Cortana şimdiden işletim sisteminin bir parçası olsa da, bazı bölgelerdeki kullanıcıların işletim sisteminin çıktığı ilk dönemde dijital asistandan faydalanamayacağı belirtiliyor.







  • Microsoft bi ara android cihazlara wp verecekti o ne oldu

  • harika oldu bu dünyadaki en iyi asistan

  • Taşınmak nedir ? Google ile anlaşma yapıldı ve Cortana artık Android'e entegre hale mi gelecek ? Başlık ve içerik değişmeli. Taşınma demek saçma sapan yerlere sürüklüyor konuyu.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.