Şimdi Ara

Teknik ekibin dikkatine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://statik.donanimhaber.com/js/jquery-1.9.1.min.js

Şu Java Script kodunu bir inceleyin, açık uyarısı veriyor. Ayrıca tarayıcı tam yükte kitliyor, işlemcinin fazla çalışmasına neden oluyor.

• bende de aynı durum var
  • quote:

Orijinalden alıntı: körüklüotobüs

bende de aynı durum var

Normaldir aynı sorun herkeste var. Özellikle birden fazla forum sayfası açıldığında denediğim tüm tarayıcılar kitlendi. Firefox'un en güncel sürümü de kod üzerinde açık ve hata tespit edip uyarıyor.

Kodlama ile uğraşan teknik ekip şuraya bakabilir.

Konu önemli ancak yönetimden kimse bu konuya cevap yazmadı. Forum desteğe mesaj atayım dedim ancak teknik konular için konu açın yazmışlar.

quote:

Lütfen Dikkat!
    Bu bölümde sadece forumla ilgili sorunların ( ceza, uyarı, aktivasyon vb.) çözümüyle ilgili hizmet verilmektedir. Diğer teknik yardım içeren konularınızı lütfen forum içinde ilgili bölümlere konu açarak sorunuz.

• Diğer konuyu yeni fark ettim. Lütfen bu konuyla ilgili vereceğimiz tüm cevaplar tek konudan devam etsin ve aynı sorunla ilgili onlarca konu açılmasın.

İlk açılan konunun bağlantısı :http://forum.donanimhaber.com/m_106754166/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ripo

quote:

Orijinalden alıntı: körüklüotobüs

bende de aynı durum var

Normaldir aynı sorun herkeste var. Özellikle birden fazla forum sayfası açıldığında denediğim tüm tarayıcılar kitlendi. Firefox'un en güncel sürümü de kod üzerinde açık ve hata tespit edip uyarıyor.

Kodlama ile uğraşan teknik ekip şuraya bakabilir.

Konu önemli ancak yönetimden kimse bu konuya cevap yazmadı. Forum desteğe mesaj atayım dedim ancak teknik konular için konu açın yazmışlar.

quote:

Lütfen Dikkat!
    Bu bölümde sadece forumla ilgili sorunların ( ceza, uyarı, aktivasyon vb.) çözümüyle ilgili hizmet verilmektedir. Diğer teknik yardım içeren konularınızı lütfen forum içinde ilgili bölümlere konu açarak sorunuz.

Yav bende 5 tane sekme açtım pc kitlendi dondu ( HATTA MOUSE KİLİTLENDİ) ctrl alt del yaptım kafi etmedi pc resledim. Orasında değil üzülmüştüm la 4690k işlemcim var acaba sorunlumu diye!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TURABI

Yav bende 5 tane sekme açtım pc kitlendi dondu ( HATTA MOUSE KİLİTLENDİ) ctrl alt del yaptım kafi etmedi pc resledim. Orasında değil üzülmüştüm la 4690k işlemcim var acaba sorunlumu diye!!!

Bende Intel I7 işlemci, 8 GB Ram, SSD Disk, 4 fanlı soğutucu var ona rağmen kitleniyor. Üzülmeyin :)
  • Konu incelenmesi için teknik birimlere yönlendirilmiştir. Sorun hala devam ediyor mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teknik servis önerisi
    3 ay önce açıldı
    DELL Teknik servis hakkında
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jlozde

Konu incelenmesi için teknik birimlere yönlendirilmiştir. Sorun hala devam ediyor mu?

Bende bugün kitlenmedi ancak tek sayfada bile işlemci kullanımı %40 civarında. Herhangi bir engelleyici de bulunmuyor. İşlemcimde Intel i7 (Bu işlemci %40 güçte çalışıyorsa diğerlerini düşünemiyorum bile)
  • ripo kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Sorun çözülmüş olması gerekiyor. İşlemci kullanımı ile ilgili sizde veya tarayıcınızda bir problem söz konusu olabilir.

Teknik ekibin dikkatine
  • quote:

Merhaba,

Sorun çözülmüş olması gerekiyor. İşlemci kullanımı ile ilgili sizde veya tarayıcınızda bir problem söz konusu olabilir.

Teknik ekibin dikkatine

Sorun çözülmüş şu an bende de düşmüş durumda. Teşekkürler.

• Betik:http://statik.donanimhaber.com/js/jquery-1.9.1.min.js:4

Bu sorun devam ediyor. Firefox "Betiği Durdur" butonuyla ancak site kullanılabiliyor.
  • bende dün başladı flash player günceledim ondan zannetim ama millet zaten sorun yaşıyormuş :D
    mozilla kullanıyorum

Teknik ekibin dikkatine
  • quote:

Merhaba,

Teknik ekibin dikkatine

Sorun hala devam ediyor. (12.43)

• http://statik.donanimhaber.com/js/jquery-1.9.1.min.js:3
    aynı sorun bendede var tarayıcı firefox

Teknik ekibin dikkatine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cingibi -- 20 Haziran 2015; 22:02:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı sorundan muzdaribim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorundan muzdaribim. Sorun javascript ile ilgili sanırım. Donanımhaberdeki scriptleri engelleyerek çözebildim.

Bunu da BU EKLENTİYİ kurup dh engelleyerek (adres çubuğunun yanına eklenen butona basmak yeterli) yapabildim.

Ama js içerikler ile işim olduğunda (mesela cevap yazarken link ekleme vs.) butona basıp sayfayı yenilemem gerekiyor.

Umarım bir an önce çözülür çünkü ne FF ne de DH'yi bırakamam.

• Aynen sorun bende de devam ediyor. Aşırı takılıyor makine. Aynısını chorme da da yapıyor.
  • Sorun yeniden başladı evet. 3 ayrı bilgisayarda ve 2 ayrı işletim sisteminde 3 farklı browser ile deneme yaptım hepsinde sorun devam ediyor. Bu konuyu normal şekilde açtığımda tüm tarayıcılar kitleniyor. BU sebeple tablet sürümden giriş yapıp bu cevap yazmak zorunda kaldım.

Forumda nasıl bir teknik çalışma yapılıyorsa Java Script ile ilgili sıkıntı oluyor. Internet Explorer 11 ile denediğimde ise sadece tarayıcıyı değil Windows 7'yi tamamen kitliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.