Şimdi Ara

CHROME Kullanarak Konulara Girdiğimde Sayfa Kitleniyor -EDİT GELDİ-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
3
Favori
6.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuya tıkladığımda sayfa açılıyor fakat sayfa içinde hiçbir işlem yapamıyorum. Bu olay sadece herhangi bir konuya tıkladığımda oluyor, maalesef görev yöneticisinden chrome'u kapatarak kurtuluyorum

Az önce dikkat ettim başka bölümlerde bu olay başıma gelmiyor fakat Konu Dışı'nda herhangi bir konuya girmek istediğimde sayfa kilitleniyor

***** 21.06.2015 ÇÖZÜME YÖNELİK Düzenleme *******

Başlıkta yazdığı gibi forum içerisinde çeşitli konulara girilmeye çalışıldığında tarayıcınız;

Kitleniyorsa
    CPU kullanımı tavan yapıyorsa
    Görevi Sonlandır sekmesi yardımıyla ancak bu sorundan kurtuluyorsanız

Bilgisayarınızın temel ayarlarıyla oynamayın çünkü sorun yüksek ihtimal "Ab|ock" denilen eklenti ile forumdaki bazı programların/yazılımların/reklamların (doğru tabir nedir tam olarak bilmiyorum) çakışmasından kaynaklanıyor

Maalesef ilk yapmanız gereken "Adb|ock" eklentisini etkisiz hale getirmek ya da sadece dh için pasif hale getirmelisiniz

ÖNEMLİ

Forumdaki kullanıcıların tecrübelerine de dayanarak şimdilik ön plana çıkan üç adet alternatif reklam engelleme eklentisi bulunuyor. Bunlar;

Adguard Adb|ocker
    AdMuncher
    uBlock

Eski reklam engelleme eklentisini de kaldırmanıza gerek yok üstelik, yukarıda yazdığım gibi dh için pasif hale getirip diğer yardımcı eklentileri aktif halde bırakarak kullanabilirsiniz tarayıcınızda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 22 Haziran 2015; 9:47:32 >

• Aynı şey Firefox içinde geçerli, girdiğim her konuda tarayıcı donuyo 10 saniye kadar sonrada şöyle bi hata veriyo ;

• Aynı sorunu yaşamaktayım chrome ile girdiğim konularda '' işleniyor...'' Yazıyor fakat sayfa açılmadan çöküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 11 Haziran 2015; 19:58:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adblock kullananlarda oluyor, adblock'u kapatınca sorun olmuyor. adblock plus ile sorun yok ama, umarım düzelir. site kullanılmaz halde şu reklamlarla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 11 Haziran 2015; 19:58:34 >
  • Şu anda benim firefox üzerinden direkt olarak kilitleniyor, bekledim yine gelmiyor.

Birkaç gündür, forumda takıldığımda firefox kullanım yüzdesi artıyor, bilgisayarın fan coşuyordu ama kullanılan eklenti sebebiyle ise forumun düzeltmesi lazım.

Benim tercihlerimi etkilemeden reklam vermeliler. Sırf forum istiyor diye eklenti kapatamam.

Yandex üzerinden girdim, mesajı öyle yazdım. Konuya giremedim bir türlü firefox üzerinden...
  • Sayfanın kitlenmesini geçtim işlemciyi aşırı zorluyor.4790k işlemcim %70-80 lerde çalıyor.Sanki prime test yapıyor mübarek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balian De Ibelin

Sayfanın kitlenmesini geçtim işlemciyi aşırı zorluyor.4790k işlemcim %70-80 lerde çalıyor.Sanki prime test yapıyor mübarek.

+1 işlemci fanı oyunlarda bu kadar dönmüyor. DH farkı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de akşam foruma girmeye çalışınca bu problemle karşılaştım. Tablet sürümde sorun yaşamadım ama normal sürümde sorun var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende tüm tarayıcılarda sorun yapıyor, dikkat ettiğim kadarıyla bazı kategorilerdeki konulara girince sayfa aşağı doğru uzuyor, sanırım reklam v.s gibi birşey var sayfayı baya kastırıyor, tarayıcı kitlenme noktasına geliyor. O kadar çok reklam varki, artık forumun diğer kodlamalarıyla çakışıyor, azaltın azcık şu reklamları eyyy dh yönetimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 11 Haziran 2015; 22:58:53 >
  • Bende de chrome donuyor.Özellikle bazı ürünlerin ana topluluğuna girdikten 2-3 sn sonra donuyor.Bu mesajı operadan yazıyorum sıkıntı yok.

malum programı kapatıp denedim sorun devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itsclobberintime -- 11 Haziran 2015; 22:28:23 >
  • mini ile girince sorun yok. Klasik dh birkaç saat bakmazlar sonra düzelir düzelttik diye mesaj atılır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • işlemci son sürat çalışıyor hem sayfalar ktleniyor
    uzun yıllardır ilk defa explorer kullanmaya başladım
    umraım biran önce düzelir
  • Söz citizen de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 11 Haziran 2015; 23:11:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basteryus

Aynı şey Firefox içinde geçerli, girdiğim her konuda tarayıcı donuyo 10 saniye kadar sonrada şöyle bi hata veriyo ;

Harfi harfine Ayni sorunu yaşiyorum.. Çikan Betik uyari yazisi bile ayni.. Forum inanilmaz yavaş 2 gündür Sayfalar açilirken Can çekişiyor.. Onlarca konu açildi hala Açiklayici bi cevap yok, Düzelmede yok..

• Aynen ben de bu sorunu yaşıyorum ama tablet ve mobil sürümünde sorun yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende aynı sorunu yaşıyorum.
  • aynı problem bendede var

**** kapalıyken gene var

• Ad block ile alakası yok bende eklenti kurulu değil ben ham haliyle tarayıcıları kullanıyorum. Bununla ilgili bir konuda açtım.

http://forum.donanimhaber.com/m_106756324/tm.htm

Script'de hata buluyor.

http://statik.donanimhaber.com/js/jquery-1.9.1.min.js
  • Hata veren ve kitlenmeye sebep olan satır.

quote:

__d("XFBML",["Assert","sdk.DOM","Log","ObservableMixin","sdk.UA","createArrayFromMixed","runOnce"],function(a,b,c,d,e,f,g,h,i,j,k,l,m){b.__markCompiled&&b.__markCompiled();var n={},o={},p=0,q=new j();function r(y,z){return ES((y[z]+''),'trim',true);}function s(y){return y.scopeName?(y.scopeName+':'+y.nodeName):'';}function t(y){return n[r(y,'nodeName').toLowerCase()]||n[s(y).toLowerCase()];}function u(y){var z=ES(r(y,'className').split(/\s+/),'filter',true,function(aa){return o.hasOwnProperty(aa);});if(z.length===0)return (void 0);if(y.getAttribute('fb-xfbml-state')||!y.childNodes||y.childNodes.length===0||(y.childNodes.length===1&&y.childNodes[0].nodeType===3)||(y.children.length===1&&r(y.children[0],'className')==='fb-xfbml-parse-ignore'))return o[z[0]];}function v(y){var z={};ES(l(y.attributes),'forEach',true,function(aa){z[r(aa,'name')]=r(aa,'value');});return z;}function w(y,z,aa){var ba=document.createElement('div');h.addCss(y,z+'-'+aa);ES(l(y.childNodes),'forEach',true,function(ca){ba.appendChild(ca);});ES(l(y.attributes),'forEach',true,function(ca){ba.setAttribute(ca.name,ca.value);});y.parentNode.replaceChild(ba,y);return ba;}function x(y,z,aa){g.isTrue(y&&y.nodeType&&y.nodeType===1&&!!y.getElementsByTagName,'Invalid DOM node passed to FB.XFBML.parse()');g.isFunction(z,'Invalid callback passed to FB.XFBML.parse()');var ba=++p;i.info('XFBML Parsing Start %s',ba);var ca=1,da=0,ea=function(){ca--;if(ca===0){i.info('XFBML Parsing Finish %s, %s tags found',ba,da);z();q.inform('render',ba,da);}g.isTrue(ca>=0,'onrender() has been called too many times');};ES(l(y.getElementsByTagName('*')),'forEach',true,function(ga){if(!aa&&ga.getAttribute('fb-xfbml-state'))return;if(ga.nodeType!==1)return;var ha=t(ga)||u(ga);if(!ha)return;if(k.ie()<9&&ga.scopeName)ga=w(ga,ha.xmlns,ha.localName);ca++;da++;var ia=new ha.ctor(ga,ha.xmlns,ha.localName,v(ga));ia.subscribe('render',m(function(){ga.setAttribute('fb-xfbml-state','rendered');ea();}));var ja=function(){if(ga.getAttribute('fb-xfbml-state')=='parsed'){q.subscribe('render.queue',ja);}else{ga.setAttribute('fb-xfbml-state','parsed');ia.process();}};ja();});q.inform('parse',ba,da);var fa=30000;setTimeout(function(){if(ca>0)i.warn('%s tags failed to render in %s ms',ca,fa);},fa);ea();}q.subscribe('render',function(){var y=q.getSubscribers('render.queue');q.clearSubscribers('render.queue');ES(y,'forEach',true,function(z){z();});});ES('Object','assign',false,q,{registerTag:function(y){var z=y.xmlns+':'+y.localName;g.isUndefined(n[z],z+' already registered');n[z]=y;o[y.xmlns+'-'+y.localName]=y;},parse:function(y,z){x(y||document.body,z||function(){},true);},parseNew:function(){x(document.body,function(){},false);}});e.exports=q;},null);

• Jquery;https://jquery.com/ tarafından hazırlanan bir kütüphanedir. Bir çok site bu javascript kütüphanesinden yararlanır, çok kullanışlıdır. Bu dosyanın bu şekilde hata vermesi çok garip. Muhtemelen farklı bir durum yüzünden bu hata ile karşılaşılıyor olabilir. En kısa sürede çözüme kavuşturulacaktır.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.