Şimdi Ara

Turkcellden iphone6 (ekrandan tıktık sesi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • .2 gün önce Turkcell'den iphone6 aldım. Eve gittim sarja taktım. Daha hattı takmadan hevesle şöyle sağına soluna bakarken ekranın en alt sağ tarafına dokunduğumda tık diye bi ses geldi. Hafif bastırıp çektikçe devamlı tıktık diye ses geliyor. Forumlara bakındım bi çok iphone6da varmış bu sorun. Ekran tam oturmamış oluyormuş. Benim şuan elimde olan 5te de olmuştu gerçi ama 3 senenin sonunda. Değişim süresini 1-2 hafta diye okudum bi kaç yerde. Turkcellden alıp böyle bi sorun yaşayan varsa süreçlerini bilgilendirebilir mi? Pazar olduğundan kapalı yarını bekliyorum götürmek için.

    Edit: pazartesi günü türkcele gittik genpaya götürüp değiştirebiliceğimizi söylediler tabi ilk verin isterseniz biz götürelim dediler geç olur diye genpaya gitmek istedik fakat türkcelde tanıdık olduğundan dolayı büyük şubelerine gidip vidasının açıldığını söyledir (genpaya gitmedik) vidasını sıkmak üzere aşağıya yollandı. 5 dakika sonra olmuyor dediler ve hemen oracıkta telefonumu yenisiyle değiştirdiler. olay çözül







  • Anbozgl A kullanıcısına yanıt
    Keşke diğer konudan devam etseydiniz ama neyse. Bende bugun ip6 aldım turkcellden ofise gittiğimde dikkatli bakınca ekranın ortasında ölü piksel oldugunu gördüm tekrar bayi ye gittim ve genpayı aradılar kısa süre içerisinde çözülmesini isterseniz genpaya gidin dediler öğlen 1 gibi almıştım saat 4 gibi genpaya gittim yaklaşık 50 dk içerisinde yenisiyle değiştirdiler.

    Ek olarak sağ alt köşedeki oturmama sorunu da vardı ölü pikseli görünce onu pek umursamamıştım şimdi aldığım cihazda sıkıntı yok gibi görünüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.