< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rst78 -- 29 Mayıs 2015; 9:18:09 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rst78 -- 29 Mayıs 2015; 9:18:09 > |
1 haftada o kadar para harcayıp gezmek tozmak, keyif çatmak evde oturup araba borcu ödemekten çok daha zevkli, emin ol
Önce şu ev borcu bir bitsin de biraz düze çıkalım, yeni arabaya da sıra gelecek elbet. Şu anda zorlayarak değişmesine yine değişirim aslında ama bir de yeni araba için borca girsem, başka şeylerden de kısmam gerekecek. Bana göre değil, hayat zevkimden, hobilerimden kısıtlayamam, mevcut araç da şimdilik iş görüyor mu, görüyor Bu nedenle değişimi 1-2 seneden önce düşünmüyorum. Yeni aldığımda da alacağıma değecek bir şey olsun istiyorum, çünkü yeni alacağım araca da yine 8-10 sene binerim gibi geliyor. Zırt pırt araç değiştirmek bana göre değil. Sürekli arabaya para harcamak yerine başka yerlere, keyfime para harcarım daha iyi |
Ben şahsen gezmeyi araba değiştirmeye tercih ederim.ve konu sahibini tebrik ediyorum.
İnsanların sürekli araba ddeğiştirmek için para harcamasını da anlamsız buluyorum.zaten çoğu farklı arabalarla ayni iş ev arasini arşınlıyor.sonra gezen bir turist görünce millette para var beeee diyorlar çok komik oluyor . çok değil iki sene önce 4 arkadaş kişi başı 400 liraya yarim akdeniz turu yapmıştık 5 gün ve kiralık araçla. Gezginleri hep 5 yıldızlı otelde konaklayıp en lüks yemekleri yiyor zanettigimizden midir yoksa kendimize zorla bahane uydurdugumuzdan midir bilmem ama yılda bin liraya ne tatiller yapılıyor.bizim millette sırf saçma bir prestij için araba değiştiriyor.komşusu değiştirdi ya aşağıda kalmamak icin . Bunu ortaya yazıyorum ha.sivas gibi bir yerde iki farklı doğa sporları kulubune üye olup gezdigimiz ve kesfettigimiz yerlerin fotoğraflarını millete gösterince bırak sıvası Türkiye De boyle bir yer var mıymış, bu kadar paraya nasil gezdiniz lan diye tepki alan biri olarak yaziyorum. Velhasil kelam yılda bir kere araç yükseltebilen adam bana gezemiyorum abi yaaaa deyince gülüp geciyorum |
mesajım bulunsun
bi yuva kurunca inşallah hanımı alır gideriz bu konuyu da gösteririm eksikler şu an hanım iş araba ne kadarsürecek bakalım tamamlanmaları |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |