Şimdi Ara

Annem Babam Boşanıcak. Lütfen fikir verin.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sabah uyandım, annem babam afra tafra yapıyordu. babamı çağırdım sofraya o ben yemicem siz yiyin dedi. yattı uyudu annemde yemedi o da yattı. sona babam bi yere gitti geldi. annem dedi ben anneme gidicem dedi. kardeşimi alıp gitti o daha 6. sınıfda ben lise 2, babam dedi neden böyle oluyor felan. baya ağladı. annem gitti. yarın eşyalarını bilgisayarını al gel dedi. ben gitmek istemiyorum evimizi bırakıp. kavganın sebebı geçim sıkıntısı :( Lütfen babam çok üzülüyor. ne yapmalıyım ? Tavsiye verin.



  • Bu geçim sıkıntısı bela cidden bankadan kredi çekiliyor ödenmesi sıkıntıya girince ilişkiler bozuluyor sonra para önemsiz sevgi önemli al sana sevgi.Umarım bir araya gelip konusup çözerler bu işi başka bir öneri gelmiyor aklıma.Ailede bir büyük falan varsa bir araya gelsinler sorunu çözsünler. =/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K E N -- 24 Mayıs 2015; 14:59:35 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ismailsm

    Sabah uyandım, annem babam afra tafra yapıyordu. babamı çağırdım sofraya o ben yemicem siz yiyin dedi. yattı uyudu annemde yemedi o da yattı. sona babam bi yere gitti geldi. annem dedi ben anneme gidicem dedi. kardeşimi alıp gitti o daha 6. sınıfda ben lise 2, babam dedi neden böyle oluyor felan. baya ağladı. annem gitti. yarın eşyalarını bilgisayarını al gel dedi. ben gitmek istemiyorum evimizi bırakıp. kavganın sebebı geçim sıkıntısı :( Lütfen babam çok üzülüyor. ne yapmalıyım ? Tavsiye verin.

    biz de gecim skintisi cektik bi ara
    annem cok cuzi bi ucret (kardesimin dersane taksidi ucreti) ne bi tekstil isine girdi aksamlara kadar calisti
    babam 2 sene sonra toparladi annemden guc aldi

    annene bunu anlat

    sadece iyi gunde mi babamin yaninda olacaktin ? de . ilerde terk edilmis unutulmus bi kadin olacaksin de. ise girsin calissin destek olsun kocasina. hata annende




  • her ne kadar geçim sıkıntısı sorunuda olsa aile daha büyük bir önem taşıyor o yüzden maddi imkanınız kötü olsa bile bunun sonucunda boşanmak çok yalnış bir hareket olur ve en çok da kardeşine ve sana yazık olur, annen le babanla da ayrı ayrı konuşabilirsin onları bu işten vazgeçirmek için yada aile büyüklerinden annen ile Baba'nın Arasını düzeltmek için de birşeyler isteyebilirsin bilemiyorum, sen yeter ki sabret ALLAH (C.C) yardım eder.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valanis -- 24 Mayıs 2015; 23:08:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babana destek ol beraber anneni ikna etmeye çalışın. Hatta anneannenin,dedenin ya da başka yakın tanıdıkların fikrini alın ama bundan babanın haberi olsun bu durum çok duyulmasa iyi olur .

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ismailsm İ kullanıcısına yanıt
    Geçim sorununun tek çözümü daha iyi standartta bir işte çalışılması veya evin diğer bireylerinin de çalışmasıdır.

    Bu çözüme yönelik taraflar ikna edilmeli çözüme odaklanılmalıdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3C704DB7A -- 25 Mayıs 2015; 2:29:26 >
  • Bosanma cok kotu bir sey degil kardesim bence.Annen baban sağ ise zaten istedigin zaman goruceksin.Hatta bosanmalari kendi huzurlari acisindan bir sure daha iyi olur bunu dert etme.Gecim sikintisini cogu aile bir donem yasiyor.Bizde yasadik,yavas yavas atlatiyoruz Allaha sukur.Sen derslerine calis sadece ve direncli ol

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oguzzkagann

    Bosanma cok kotu bir sey degil kardesim bence.Annen baban sağ ise zaten istedigin zaman goruceksin.Hatta bosanmalari kendi huzurlari acisindan bir sure daha iyi olur bunu dert etme.Gecim sikintisini cogu aile bir donem yasiyor.Bizde yasadik,yavas yavas atlatiyoruz Allaha sukur.Sen derslerine calis sadece ve direncli ol

    Ya arkadaşım dalga mı geçiyorsun neresi iyi boşanmanın. Bak üstte arkadaş ne yazmış oku ilk önce , kardeşi daha 6.sınıfa gidiyor bu çocuk bu boşanmanın yan etkilerini görür ve psikolojisi bozulabilir bu konu sahibinin kendisi için de geçerli daha lise 2 ye gidiyor zorlu bir dönemden geçiyor kendimizi kandırmayalım o yüzden moral vercez diye de boşanmayı iyi birşeymiş gibi anlatmayın insanlara, iki tarafta belki mutsuzdur ama bu çocuklarından daha önemli değildir diye düşünüyorum, Ben mi yanlış düşünüyorum ? Sonuçta bir ebeveyn ilk önce çocuklarını düşünmesi gerekmiyor mu ? yoksa kendi mutlulukları için boşanalım deyip çocukları ortalıkta rezil mi etsinler ve belki bu psikolojilerine de etki edebilir. Arkadaş daha lise 2 ye gidiyor henüz bunu kaldıramaz ki buraya gelip bize danışıyor. İki tarafı da ikna etmesi için çabalamalı şayet olmuyor sa yapcak birşey yok takdiri ilahi, ilk önce elinden geleni yapsın sonra tevekkül edip sabret etsin.




  • Geçim sıkıntısı bizde yaşıyoruz ama böyle bir durumdan boşanma olacağını sanmam ha annen baban ile maddiad için evlendiyse o başka birşey. Ama onun dışında senin bilmediğin birşey olabilir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Annem babam 48 yıllık evliler tam tamına 35 yıl yokluk çektik annemin çektiği çileyi çok az kişi çekmiştir köy hayatında ama birgün bile boşanalım demedi babamda aynı inşaatlarda çalıştı hep.Bu yeni nesil çok bozulmuş diyodular hep en küçük bişeyde boşanıyorlar dayak şiddet olmadıkça boşanmak iyi bişe değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.