Bildirim
Hürriyet'in Apple Watch uygulaması yayınlandı
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Eskiden sevdiğim bir gazeteydi, emin çölaşan zamanlarında şimdilerde yüzüne baktığım yok
-
Apple'a destek tam gaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkiye'de okunanacak en iyi gazete , evime birçok çeşitli gazete alıyorum ama bu gazeteyi okurken daha keyif alıyorum. Dolu dolu içeriğe sahip..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mobil versiyonu hakkında yorum yapabilecek bir arkadaş var mı? Şayet tablet ve mobil de müthiş stabil bir uygulama yapamamışsa iWatch A uygulama çıkarması gayet ironik olur.Lakin ne olursa olsun teknolojiye ayak uyduran bir gazete olmaları çok değerli.
2500 liraya telefon alacaksın ama habere 1.5" lik saatten bakacaksın. Gerçekten süper mantık :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: Fenomenon
2500 liraya telefon alacaksın ama habere 1.5" lik saatten bakacaksın. Gerçekten süper mantık :)
+1
Kucucuk ekranda haber okumak
Neden tizenli samsunglar için yapılmaz? Dev ekranlı gear s için yapılsa gayet kullanışlı olabilir ama yoo apple büyük ekranlı saat yaparsa yaparlar diğer cihazlar için asla yormayın kendinizi. Apple için her zaman diyorum tüm firmalar elbirliğiyle çalışıyor onu yüceltmek büyütmek için. Sırada bankalarımız var onlarda birer birer uygulamaları çıkarırlar yakında.... -
Sanırım apple a uygulama yazmak daha kolay. Çünkü en kaliteli uygulamalar hep apple a yapılıyor. Android de cidden sıkıntı var. BlackBerry de BlackBerry için yazılan uygulamaların kalitesine hızına ve stabilitesine bakıyorum bir de aynı uygulamanın android versiyonuna hakikaten çok fark var. Yazılımcı biri daha iyi açıklar elbette...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X