Şimdi Ara

ben bir ihl mezunuyum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • az önce kilitlenen konu için yazıyorum. isterseniz bunu da kilitleyin ancak çok rencide olduğum için yazmak zorunda hissettim kendimi.

    yazılan yazılar gerçekten çok üzücü. ben robert okuyanlara saygı duyuyorum. hangi okulda okursa okusun farketmez. bu ülkenin düşünce özgürlüğü ülkesi olmasını istemiyor musunuz? o halde neden imam hatiplere çok ağır şeyler söylüyorsunuz.

    ben öss de tüm kısıtlamalara rağmen çok çalışıp inşaat mühendisliğini kazandım ve bölümü bu yıl birincilikle bitirdim. şimdi vatanıma hizmet etmek için elimden geleni yapmaya gayret edeceğim. acaba kimi rahatsız ediyorum anlamadım.

    eğer duyguları olan insanlarsanız çirkin yazılarınızdan dolayı özür dilersiniz.



  • ben okullar hakkında bişey yazmadım ama senin şu an yazdığın bölümde mantıklı değil..okullar başlığı değil çünkü burası..zaten kilitlenecektir..rahatsız olduysan en mantıklısı moderatörlere bunu bildirmendir..gerekli görülürse zaten gereken ceza verilir..ama senin de şu an bu konuyu açman yanlış kardeşim
  • ttnet ten bahane ile siyaset yapmaya ben başlamadım o yazıları baştan sona okudum ve siyasete ilk başlayan sendin. ben de biliyorum buranın doğru yer olmadığını ama sen benim yerimde olsan ne yapardın?
  • siyasete ilk ben başlamadım. iyi oku orayı benden önce yazan başladı oy moy falan.

    ben TT den çalışan ve TT kurumuyla ilgili kim varsa ne internetten ne hızlardan ne network ten anladığını sanmıyorum..ilkokul mezunlarıdır eminim hepsi..aynen başımızdakilerin üniversite okumadan bizi yönetmesi gibi..yani TT de bu sayılanların 1 tanesini bile bilen biri yoktur eminim..çok rezil bi haldeyiz..başka ülkeler bize neresiyle gülüyor düşünmek bile istemiyorum
    bu da benim ilk yazdığım ve direkt TT ye yönelik bi yazı..nrde bunun siyaset kısmı..
    hatta 2. mesajımda da siyaset yok tam olarak..çamur atma boşuna..daha sonra siyasete döndü o başlık..ben ortaya taş atmadım..okuman yoksa veya yazılanlardan anlamıyosan bişey diyemem



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesh_fosil -- 18 Kasım 2006; 19:46:33 >
  • önemli olan senin konu dışında yorumların var mı yok mu. bunu tartışmayalım benim maksadım tartışmak deyil zaten bunun üzerine de yorum yazmayacağım zaten. sadece insanları özür dilemeye davet ediyorum.
  • yapma 1 dediğin diğerini tutmuyo..konu dışında mesaj yazdım çünkü ordaki herkes konu dışı mesaj yazdı..iyi okuduysan sonradan toparlamaya çalışanda bendim ama millet okul falan soktu araya..bana suç atma şimdi.
    neyse boş bişey hakkında senle burda laf kalabalığı yapmaya niyetim yok..işine nasıl gelirse öyle düşün..ben sana çözüm sundum sen çamur atıoysun sonra lafı çeviriyosun..
    kolay gelsin ozaman sana..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesh_fosil -- 18 Kasım 2006; 19:50:05 >
  • arkadaşım ben de zaten o konu kilitlendiği için buraya yazdım. değilse oraya yazacaktım. bu son yazımız olsun afedersiniz. herkeze iyi akşamlar.
  • Meslek liselerinin amacı bellidir. Belli bir konuda uzman lise mezunu işgücü yetiştirmek. Bütün dünyada meslek lisesi denilen olayın amacı budur. Katsayı adaletsizliği, imam hatiplilere zulüm gibi söylemlerin hepsi siyasi. Tüm dünyada varolan bir uygulama zaten bu. İmam hatip lisesinde okuyorsa ki adı üstünde 'meslek' lisesi mesleğini seçmişsin zaten. Daha ne diye biz sizi üniversiteye sokacağız cart curt diye hikaye anlatanların partizanlığını yapıyorsunuz? 1. cümlemi Türkiye koşullarına göre değiştirip yazıyorum, imam-hatip liselerinin amacı bellidir, partizan yetiştirmek..
  • Cevap hakkınızı kullanmak istemişsiniz. Hak sizindir. Konuyu kilitliyorum silmiyorum ki vermiş olduğunuz cevap iletmek istediğiniz kişi ya da kişilere ulaşsın.
    Ancak yeni tartışmalar doğmasın. Zira konuyu açtığınız bölüm konuyla hiç alakası olmayan bir bölümdür.
    İyi forumlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.