Şimdi Ara

Şehir içinde takılacağım 500-600 liraya kadar bisiklet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • tavsiyesi istiyorum.Ankarada yaşadığım için buralar hep yokuş o yüzden 1. vitesi hafif olsun ve selesinin çok rahat olması lazım.Hız tutkumu motosiklette yaşıyorum motorsikletim var.Ne önerirsiniz?



  • 600 liranın üstünde fiyatlarda ama salcano'nun şehir gezi bisikletlerine bakabilirsin.Ben city sport 40 aldım.Donanımı ve fiyat-performansı güzel bir ürün.Büyük bayilerde, elde kalan 2014 modeller uygun fiyatlara alınabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: C.McRae

    600 liranın üstünde fiyatlarda ama salcano'nun şehir gezi bisikletlerine bakabilirsin.Ben city sport 40 aldım.Donanımı ve fiyat-performansı güzel bir ürün.Büyük bayilerde, elde kalan 2014 modeller uygun fiyatlara alınabilir.



    jant boyutu kadro olayları nasıl oluyor hiç bilmiyorum.şehir içinde asfaltta süreceğim amortisörlü yorar mı?boy 1.75 kilo 75 neye göre seçmeliyim?
  • Benim aldığım modelin amortisorü kilitlemeli.Oldukça faydalı bir özellik.Selesi rahat değil.Rahat bir sele alacağım.28 jant asfaltta büyük rahatlık.Yuvarlanma direnci düşük ince lastikleri(continental)başarılı.Kadro boyu 18 ve 20 inç olarak iki boyda.Sizinle aynı boy ve kilodayım.Ben 18 aldım.20 bizim için büyük.Yine de her marka ve modelde üstünde denemekte fayda var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.