Şimdi Ara

Çirkin erkek bakarsa taciz, yakışıklı erkek bakarsa bakışma mı olur? (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
5
Favori
6.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Aynen öyledir. Çıkan tartışmada kim neyi savunuyor tam anlaşılmıyor herkes birbirine sövmüş. Kızlar tabiki istediğini giyebilir ancak kolayca görünebilen yerlerine bakıldı diye bence şikayet etmemeli. Mesela bir kız etek giyince bacaklarına bakılıyor diye nasıl şikayet ediyor anlamıyorum zaten bacaklarını gösterecek elbise giyen kendisi. Eğer bir kişi kızın elbiseninin gösterdiğinden daha fazlasını görmek istiyorsa abazalık olur. Yoksa mini etek giyen kızın bacaklarına bakmak abazalık değildir. Kızda bundan şikayet ediyorsa onun problemidir. Bakmak dediğim bi bakış atmaktır buarada, öküz gibi bakıp takip eden kekolardan bahsetmiyorum.
  • Güzel, alımlı bir kadın gördüğün zaman evet bakarsın ki bu çok normaldir. Eğer bakmayan bir erkek varsa hormon tedavisi görmeli bana kalırsa.

    Ama sorun şu ki bakmanın da türleri var. Göz ucuyla kesip 1-2 saniye bakmak ile hayalinde soyup çeşitli fanteziler kurar gibi bakmak çok farklı. Biri karşı tarafı memnun ederken diğeri rahatsız edebilir ve taciz ediliyormuş hissine sokabilir. Ama bu her iki cins için geçerli bir eylem. Kadın erkek ayrımı bu durumda da YAPILAMAZ.

    Özet ile her işin bir adabı vardır. Ona göre hareket edilirse her iki taraf da memnun olur diye düşünmekteyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tarz başlıklar açarak kızların dötünü kaldırıyorsunuz. Güzel bir kız baksa senin de hoşuna gider bu aynı şekilde oldukça çirkin bir kız seni kesse itici gelir dalgaya falan vurursun. Türk kızlarının bir taraflarını kaldırmaktan vazgeçin artık. Normal bir Türk erkeği normal bir Türk kızından çok daha fazladır. Ecnebi memleketlerde Türk erkeği her zaman ilgi görmüştür Türk kızlarıyla ise her zaman dalga geçilmiştir "kıllı lezbiyenler" falan gibisinden. Ama işte ilkokul yıllarından beri etrafta güzel kız olmadığından her kıza yaklaştığımız için bunların hepsi 18'den sonra kendini bulunmaz hint kumaşı sanmaktadır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Balmumsuz Kadın

    Evet , becerebildiğim kadar feministim. Feminizm erkek düşmanlığı değil. İlgi çekmeye çalışsaydım eğer size karşıt olmazdım , bana cephe almanızı sağlamazdım.

    Doğru değil mi ? Forum 25 yaşına gelmil kız eli tutmamış erkekler dolu.Benim tipimle ne ilgisi var bunun ?
    Bu ülkedeki erkeklerin çoğunluğu abazandır.Yani erkeklerin her iki türlü kızda baksa hoşuna gidecek.Gerçekleri görmezden gelmeyelim lütfen.


    Sizin üslubunuz gayet seviyesiz. Ben siz diye hitap ederken sen diye hitap edip bir de üstüne bel altı konuşuyorsunuz.


    Yakışıklı bir erkek daha çok seçileceği veya seçeceği için böyle şeylere ihtiyaç duymaz diye düşünerek konuşuyorum.


    Lütfen yazmadan önce azcık düşünün.



    Kendinizi güzel filan mı sanıyorsunuz siz

    Türkiyedeki kızların çoğu egoisttir.Sırf arkadaşlarına hava atmak için bile yakışıklı erkeği kapmaya çalışırlar.Bunun aksini iddaa eden amiptir.

    şunu belirtmek isterim ki siz kızlar 22/23 yaşlarınıza kadar erkekleri sömürün sonra evlenme çağınız geldiğinde yakısıklı olmayan ama işi gücü parası olan erkeğe bakın.Ee gençken bakmadığın adam neden kıymete bindi.Niye çelişkidesiniz? İş güç sahibi adamda sizi kullanmak için evleniyor ve aldatıyor şahsen zevkli bi durum yaptıkları

    Şimdi senle 2 muhabbet ettim egon kalkmıştır merak etme gocunmuyorum ilgide göstermiyorum gerek yok yakışıklı klasmanındayım bizimde egolarımız var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Karşıda ki kişiyi yiyecek gibi bakmadıgın sürece, hiç birşey olmaz.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.