Bildirim
Houdini and Doyle (2015) | FOX
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Mini dizilere karşı sempatim var. Konusu hoşuma gitti _____________________________ ...
BREAKING BAD • GAME OF THRONES • FRINGE • LOST • PRISON BREAK • ARROW • HANNIBAL • SUPERNATURAL • FARGO • TRUE DETECTIVE • SHERLOCK • SPARTACUS •• DA VINCI'S DEMONS • DAREDEVIL • FLASH • WAYWARD PINES • ORPHAN BLACK • BANSHEE • MR. ROBOT • THE LOST ROOM • BETTER CALL SAUL••R7 265 GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon EKRAN KARTI | Amd Fx X6 6300 3.50 gHz İşlemci | 4GB Ripjaws DDR3 1600MHz RAM | ASGARD 382 500W MidT ATX SİYAH KASA | 970A-G46 AMD 2133 MHz(oc) ANAKART | 3.5" 1TB Barracuda 7200Rpm HARDDISK -
Bakalim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
_____________________________ -
Fragman güzeldi. Bekliyorum
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: WISDOM
Fragmana bakılırsa , Jekyll&Hyde , Penny Dreadful ve 1940'ların X-files ı gibi duruyor.
Genelde ilk sezon tutarsa 2-3 sezonda biter böyle araklama sipariş yapılan diziler.
edit ; ilk mesajı görmemişim , mini dizi olacakmış zaten , fragmanı izleyerek yazmıştım , tahminimde yanılmamışım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knisath -- 16 Ocak 2016; 13:55:31 >_____________________________ Bilgisayar donanım konusunda yazılım bazlı geniş kapsamlı tavsiye için mesaj atınız (internet,oyun,autocad ,solidworks,3dmax,maya,zbrush,video render,ses işleme,video çekim)Mesaj kutum kapalı değil. Mesaj atamıyorsanız engellenmişsinizdir.
-
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >2 Mayıs'ta başlayacak. _____________________________ -
Dizi iptal edildi. _____________________________ -
Daha başladığından haberim yok iptal etmişler
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı