Şimdi Ara

DOĞUŞ OTODAN SIFIR DİYE BOYALI OTO ALMIŞIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
6
Favori
6.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2014 Mart ayında Esenyurt - Doğuş Otodan 2013 model Scirocco - Sportline ( sıfır ) aracımı teslim aldım.

Araç teslimat formu imzalamadan önce aracı incelerken motor kaputu - sağ üst köşede boyada hasar tespit ettim. Bir cisim çarpması sonucu boya kalkmış, yerine rötüş boyası yapmışlardı. Aracın kaputuna komple film uygulaması yapıldıgı icin ( Esenyurt Doğuş Oto çatısı altında yapılan bir işlem - sıfır araca uygulayıp öyle teslim edeceklerdi güya ) söz konusu hasar dikkatle bakılınca fark ediliyordu. İtirazlarım fayda etmedi - aracı o şekilde almak zorunda kaldım. Teslim tutanağına imza atarken bunu da belirttim. Aracı aldım çıktım.

11 ay sonra Subat 2015 tarihinde Antalya VW bayinde takas ederek VW gruba ait başka bir araç almak istedim. Aracım DOD yetkilisi tarafında incelendi. Yaklaşık bir saat sonra elinde boya ekspertiz tablosuyla geldi. Aracımın her yeri boyalı gözüküyordu!

Bunun üzerine şikayet kaydı açıldı, takip eden süreçte 1 er hafta arayla 2 kez servise çağrıldı, boya ölçümleri detaylı şekilde yapıldı pek çok fotosu çekildi.

Tarafıma verilen tek bilgi konunun detaylı inceleneceği ve üretici firma ile görüşülüp bana dönüleceği idi.

Geçen 4 hafta sonunda Doğuştan gelen bir telefon ile traji komik cevabı almış oldum: Aracıma kendi bünyelerinde herhangibir tadilat boya vsr işlemi yapılmadıgı, Almanya ile beraber konunun araştırıldığı; gerek üretim gerek üretim sonrası sevkiyat depolama vsr süreçlerde araca ilişkin herhangibir hasar vsr kaydı olmadıgı dolayısıyla kendilerinden kaynaklı bir sorun olmadıgını söyledi telefondaki kişi....

Aracımın tramer kayıtları temiz, herhangibir tadilatı geçtim üzerinde rötüş boyası bile yok...Konuyu hukuksal sürece taşıyacağımı ve hakkımı arayacagımı belirterek bana yazılı bilgilendirme yapmalarını istedim.

Doğuş ile ilgli ilk boya rezalatinin bu olmadığının farkındayım.

Benzer konudan daha önce müzdarip olan ve tecrübelerini paylaşmak isteyen arkadaşların yorum ve fikirlerini paylaşmalarını isterim.

Kimse bile bile lades demez; Doğuş'tan araç mı alınır vsr şeklinde yorumlardan ziyade yapıcı yönlendirmeler için peşinen teşekkürler
    ( not: konu avukatımda - yakında tüketici mahkemesine başvuruyoruz )

saygılar

• Geçmiş olsun. Dünyadaki en değersiz tüketicilerdeniz maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gitsen millet kapıda sıradadır şimdi.. Bıktık bu Doğuş'un üç kağıtlarından..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun hakkınızı sonuna kadar arayın

• Öncelikle geçmiş olsun.Umarım dava lehinize sonuçlanır hakkınızı alırsınız.

• Gecmis olsun. İns hersey istediginiz gibi olumlu sonuclanir

• Artık 0 arac almayada usta ile gitmek lazım..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gecmis olsun artik siradanlasti boyle seyler davanizin muhtemelen birkac sene surecegini bildiklerinden adamlarin umrunda bile degil

• şu boya ölçme cihazından almak lazım
  • Yakında sizi telefonla arayıp tehdit ederler, forumlarda bizi kötülüyorsunuz diye.
  • Bende kısmetse leon alacağım ve anladım ki yanımda usta ve boya ölçerle gideceğim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dod heryeri boyalı diyemez , dediyse de sallamaktan başka bişey yapmıyor.
    dediğiniz gibi sizde bir hasar olmadıysa boyası çift kat atılmış olabilir , araç metalik bir renkse sırıtmaması için 1 parça boyandıysa tüm tarafa vernik atılmıştır.

Kusura bakmayın ama burası kızıştırıyorsunuz , gerçekleri yazdığınızı düşünmüyorum.
  • Bu işi dod fiyat kırmak için yapmış olamaz değil mi?
    Bir de neden ikinci kere aynı markaya gidiyorsanız artık.

• 1 ay kadar önce bir haberde doğuş oto mahkeme kararı olmasına rağmen arızalı aracı değiştirmiyordu. En büyük cezayı tüketicinin vermesi gerekiyor.
  • resim varmı?
  • Aracı en başta teslim almıyacaktınız size bununla ilgili bişeyde yapamazlardı teslim aldıktan sonra kanıtlama ıvır zıvır bu işler uzun sürer.
  • benim arabayada kalın boya atmışlar, sonradan boyansa belli olur

• Hafıza tazeleyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..NeyzeN.. -- 5 Mart 2015; 18:55:55 >
  • Ayni durumu gecen gun kocaeli opelde duydum, 2014 corsanin sol kapi boyali cikiyor durumu opel kabul etmiyor, mahkeme tuketici lehine karar veriyor, tabii opel hemen yeni araba vereyim diyor ama tuketici kabul etmeyip parasini faiziyle aliyor, sizede simdiden bu surecte kolayliklar diliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avukatınızda görüşüp tüketici mahkemesinde ayıplı mala dayalı iade davası açın.

Ayıp gizlendiği için zamanaşımına takılmazsınız, kanaatindeyim.

Aracın bedelini ticari faiziyle alın da görsünler tüketiciyi.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.