Şimdi Ara

M. Baransu alındı.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Malum sözde "şike" davasının en büyük pompacılarından ve yorumcularından,
    Aziz Yıldırıma ve FB ye olmadık iftiralar atan,
    tv programlarında "her şeyi ben bilirim" ahkamı kesen,
    "Bavulla Belge" taşıyan,
    iftiracı ve gammazcı gazeteci Baransu hakkındaki haber aşağıda.

    not; forum FB bölümü olunca, diğer karıştığı "Balyoz" davasını ve hapse ve intihara sürüklediği şerefli askerlerimizi yazmadım.
    .......................................


    Gazeteci Mehmet Baransu, evinde polis tarafından yaklaşık 10 saat arama yapıldıktan sonra gözaltına alındı. Baransu, "Balyoz Planı" davasında yargılanan bazı sanıklara “kumpas” kurulduğu iddiasına ilişkin yürütülen soruşturmada, tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edildi

    Baransu'nun Eyüp'teki evine sabah saat 11.00 sıralarında gelen polis ekipleri saat 21.00'e kadar arama yaptı. Ardından, Mehmet Baransu gözaltına alınarak, polisler eşliğinde evden ayrıldı. Baransu, bu sırada gazetecilere, "Arkadaşlar, siz siz olun, gazeteci olarak adliyeye belge teslim etmeyin. Adliyeye belge teslim ettim diye örgüt kurmaktan yargılanıyorum" dedi.

    Polis ekibi, Mehmet Baransu'nun evinde yaptığı aramada bazı doküman ve eşyalara da el koydu. Baransu, daha sonra Eyüp Devlet Hastanesi'ne götürülerek sağlık kontrolünden geçirildi. Sağlık kontrolünün ardından da sorgulanmak üzere Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi.

    TUTUKLAMA TALEBİ
    Mehmet Baransu, buradaki işlemlerinin ardından "Balyoz Planı" davasında yargılanan bazı sanıklara “kumpas” kurulduğu iddiasına ilişkin yürütülen soruşturmada, tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edildi.


    Baransu'nun evinde 'Balyoz' araması


    MEHMET BARANSU KİMDİR?
    1977 yılında Ardahan'ın Göle ilçesinde doğdu. Ailesinin kökeni, Mısak-i Milli sınırlarının çizilmesinden sonra Ermenistan sınırlarında kalmış bir köye dayanmakta. Ailesinden çok sayıda kişi Osmanlı-Rus Savaşı'nda şehit düşmüştür. Ailesi ile birlikte Erzurum'a yerleşen Baransu, lise öğrenimini burada tamamladı.

    Yükseköğrenimini ise İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümünde yaptı. İlk gazetecilik deneyimini üniversitenin ajansında görev alarak yaşadı. Daha sonra Akşam gazetesinde çalışmaya başladı.
    Bir arkadaşının vasıtasıyla Aksiyon dergisine geçti.

    2000 yılına kadar burada çalışan Baransu, hazırladığı haberlerle dikkat çekmişti. Özellikle de kaçakçılık konusunda haberler yazdı. Aksiyon dergisinden yaşadığı bir problem üzerine ayrıldı. Ardından kısa bir süre 32. Gün'de çalıştı.
    Yüksek lisansını Marmara Üniversitesi'nde yapan Baransu, tezini hazırlamak için Amerika Birleşik Devletleri'ne (ABD) gitti ve yaklaşık üç yıl burada kaldı. 2007 yılından itibaren Taraf gazetesinde çalışmaya başladı ve halen köşe yazılarına devam etmektedir. Taraf gazetesinde hazırladığı haberlerle ses getiren Baransu, 2009 yılında Sedat Simavi Gazetecilik Ödülü'nü kazandı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >







  • Ek;
    her zaman yazdım,
    "zaman her şeyin ilacıdır, zamanla gerçeklerin günyüzüne çıkma alışkanlığı vardır"
    diye.

    Az sabır Fenerbahçeli ve çağdaş akıllı arkadaşlarım,
    az sabır,
    her şey gün yüzüne çıktığında,
    son konuşan biz olacağız.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hadi hayırlısı.
  • Etme bulma dünyası..
  • Daha bu duzen devam ettikce cok Baransu cikar piyasaya.O zamanlar birileri demeliydi;kardesim sen gazetecesin,Mit in bile vakif olmadigi sirlara ve dokumanlara nasil erisirsin?Olay birilerini bitirmek ya her turlu hukuksuzluga ve kara calmaya olur verildi.Ama buna izin veren ayni mecralar yilan kendine dokununca bu sefer o baslari kesip attilar,yalan bunlar iftira dediler.

    Birde hukuk devletiyiz demiyorlar mi sinir oluyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Baransu benim gözümde Vatan Hainidir, önce balyozda sonra futbolda satılmış kanlı kalemiyle kaç masumun kanına girmiştir. Beter olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yak bir sigara


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fb şike yapmistir veya yapmamistir bilemem. Ancak benim bu ulkenin adaletine zerre guvenim yok. Bebek katili apo bugun silahlari birakin dedi diye terör bitiyor etrafa sevimli gosterilmeye calisiyor. Bir gun bakiyorsunuz genelkurmay baskani teror orgutunu desteklemekten iceri atiliyor. Sike olayi da boyle. Şike var dendi bi suru adama ceza verildi. Simdi Aziz Yildirim tekrar yargilaninca diyor ki gercekler elbette gun yuzune cikacak. Iyi de o senin gerçeklerin. Sikeden suclanirken yargiya guvenmiyordun. Simdi seni aklamaya calisinca gercekler gun yuzune cikmaya baslamis oluyor. Kime gore neye gore diye sorarlar adama. Ama basta da dedigim gibi duzen kokusmus oldugundan o iceri atilmis bu suçlanmis su aklanmis hic onemi yok gozumde cunku inandiriciligi kalmadi artik bu devletin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baransu da görevini yapmış ve sona gelmiş demek ki. Şimdi onun yerine farklı bir isim çıkar zincir kaldığı yerden dönmeye devam ede.
  • ben onu bunu bilmem. her insanın zaafı vardır. kiminin kadın kiminin para kiminin kumar v.b. bazılarının ise yoktur. Aziz yıldırımın zaafı da FB idi. malum kimseler herkese zaafları üzerinden işlem yaptı. sıra AY'ye geldiğinde takip edildi. ne kadın ne para ne kumar. tek zaaf FB. dolayısıyla dinlediler ve buradan açığını buldular. bana sorarsanız AYnin yaptığı bir tek o sene değildi. cihan oskay adlı şahısda dile getirmişti. AYden korkan TFF tekrar başkan bile olmak istemiyordu. örnek m. özgener. o kadar ısrara rağmen tekrar aday olmadı. o yüzden de AYnin ipi çekildi. AY sadece şike konusunda değil sporun her alanında problem çıkartıyordu bu da onun yokedilmesi için şarttı. yani o yüzden yeniden yargılama sebeplerini tam okuyun ondan sonra açıklama yapın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Basina bunlarin gelecegi o gunlerden belliydi zaten.Arkasinda ki cemaat destegiyle alayina gider yapip asarim keserim diye tehtitler yagdiriyordu.

    Etme bulma dunyasi iste.sandalyeye(!) Oturma sirasi sende baransu zevkini cikar

    Youtube yorumu

    " baransuyu aldik , pardon aldilar "

    O degil simdi biz bu adama yalansu desek yine forumda ceza alir miyiz acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Son yılda ki olaylardan sonra yargıya güvenen var mı cidden

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bonafide

    Son yılda ki olaylardan sonra yargıya güvenen var mı cidden

    Fenerbahçe yargılanırkwn güveniyordunuz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanıldı ve bir köşeye atıldı..Bu kadar basit

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıfatını sevdigim
  • Umarım güneşi tekrar göstermezler milyonların hakkına girmek bu dünyada da karşılık bulmalı
  • yalan söylüyorsun yalan! sevmiyorsun doğruyu söyle
  • Malum sözde "şike" den sonrasını okumadım.
  • Almışlar içeri
  • senelerdir şikeci damgası yedi bu taraftar cezalar verildi avrupaya gidemedik oyuncular gitti hadi her şeyin bi geri dönüşü olur uefadan tazminat'ta alırsın ama senelerdir bize şikeci diyen o insanlara ben hakkımı helal etmiyorum ben 2011'de de şike yapmadık dedim şimdi 4 yıl geçti hala diyorum.Kombinem vardı o sezon bütün maçları izledim şike yapmamız imkansız açın bütün maçları izleyin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.