Şimdi Ara

>--> RAKS DH MOBILE CLUB - R550 Vista Duvar Kağıtları Eklendi (12.01.2008) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
480
Cevap
3
Favori
31.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • evetya haklısın!!!!!! ama ne bılım kılavuzda fılan da yazmıyor denemekte hıc aklıma gelmedı acıkcası senı tebrık ederım guzel bır bulus yanı aynı tusa 2 kere basmayla resım cekılebılecek
  • tema yapacam ama nasıl yapcam diye karar veremiyorum.Ufubo senin vista teması için kullandığın resimleri yollarmısın 550 için bir vista teması yapacamda
  • kardes form yıne fazla gozuksun dedıgın gıbı hepsını bırlestırmek bı baslıka ltında toplama zor olur ..bırde senden 440 tdk ıstıycektım programı yukledımde tam olarak yapmayı bılmıyorum sende varsa eklermısn
  • arkadaslar bır r667 kullanıcısından mail geldıde.telefonun sağ ust kenarından ıcıne toz alıyormus vede gıttıkçe cogalıyormus ben her nekadar yardımcı olmaya calıstıysamda sızınde bır fıkrınız varsa yardımıc olurmusunuz?

fotoğraf dahil herşeyi tamamen bana aittir. hangi temayla kullanmanız gerektiğini anlamışsınızdır ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufubo -- 23 Ekim 2007; 4:50:49 >

Orjinalden alıntı: ufubo

bu da gece sürprizi ;)

fotoğraf dahil herşeyi tamamen bana aittir. hangi temayla kullanmanız gerektiğini anlamışsınızdır ;)

/>

süper olmuş elin sağlık ayıptır sorması fotoğrafı nasıl yaptın ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jason Becker -- 23 Ekim 2007; 18:39:25 >

• ehehe, onu da eskişehirde bi fabrikada "çekmiştim", o kırmızı madde demir=)

yalnız şunu farkettim, hani daha önce vista görünümlü TDKler yapıyordum kolay oluyodu da, özgün bir TDK yapmaya çalışınca insan bulamıyo kesinlikle. aslında aklımda çok farklı bişi vardı, sonra onu yapamadım fln, kararsız kaldım, sonunda bu çıktı=)

>--> RAKS DH MOBILE CLUB - R550 Vista Duvar Kağıtları Eklendi (12.01.2008)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jason Becker -- 24 Ekim 2007; 13:13:32 >

Orjinalden alıntı: serdal yenin

eski temadan sıkılanlar için bir tema daha :

TDK ;)

quote:

TDK ;)

TDK ne özelliğidir ya. Bilişim sözlüğünde yer almıyor
    Bozuk joystickli telefon satmamışsın, garanti dışı telefonları bile garantiliymiş gibi hızlı ve bedava yapma gafletinde bulunmuşsun,orjinal aksesuarları 70-100YTL'ye satmak dururken yanında hediye etmişsin, hatta orjinal aksesuarlarını,15-25 ytl ye piyasaya sürmüşsün, senin markanı alanları %70 zarar ettirmemişsin, greyin kaçağın olmadığı için devlete hep tam vergi kazandırmışsınSENDEN SUÇLUSU YOKTUR EY RAKS.

ELVEDA TÜRKİYE, HADİ BAKALIM KIRGİZİSTAN OŞ KENTİ.YAZAMAZSAM ÖZÜR DİLERİM
  • kısaltma olarak biz uydurduk,açılımı "Tematik Duvar Kağıdı". sonuçta bu hazırladıklarımız tema değil, ama duvar kağıdı denilecek kadar basit resim dosyaları da değiller. neticede bulduğumuz isim bize biraz uzun gelince sonuç "TDK" oldu..
    =)

quote:

TDK ;)

pardon unutmuşum

Orjinalden alıntı: mymobile

biz ekleriz sen merak etme my mobile

bu arada site hacklamayı bilen varmı

merak etmeyin hacklamıcaz sadece TDK'yı ekleyecez
  • ya piant neti indirdim ama kullanamıyorum yardımcı olabilecek biri varsa sevinirim. Lütfen şöyel çok detaylı olmasada biraz detaylı bi anlatımı bana anlatırsanız çok sevinirim. Benimde katkımın olmasını istiyorum

Çokmu ağır oldu. O zaman keyf-i Raks yapın rahatlarsınız.
  • şimdi şahin paint.net hemen hemen paintle aynı.Ama eğer kullanamıyosan photoshop kullanabiliyorsan pain.net çok zor gelmeyecektir.Biraz ir resim üstünde oyna az da olsa öğrenirsin.Zaten gerisi çorap söküğü gibi geliyo.Ama genede anlamazsan senin için bir resimli klavuz hazırlayabilirim

>--> RAKS DH MOBILE CLUB - R550 Vista Duvar Kağıtları Eklendi (12.01.2008)

• quote:

şimdi şahin paint.net hemen hemen paintle aynı.Ama eğer kullanamıyosan photoshop kullanabiliyorsan pain.net çok zor gelmeyecektir.Biraz ir resim üstünde oyna az da olsa öğrenirsin.Zaten gerisi çorap söküğü gibi geliyo.Ama genede anlamazsan senin için bir resimli klavuz hazırlayabilirim

Ya valla geçen gün uğraştım bi iki resim üzerinde ama hiç bişi anlamadım. Paint kullanmayı biliyorum. Ama photoshop'u görmedim bile. Eğer dediğin gibi bir kılavuz hazırlarsan sana minnettar kalırım.

Çokmu ağır oldu. O zaman keyf-i Raks yapın rahatlarsınız.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mymobile

biz ekleriz sen merak etme my mobile

bu arada site hacklamayı bilen varmı

merak etmeyin hacklamıcaz sadece TDK'yı ekleyecez

sizin gibi mod varken biz nerden bilelim onu
    Bozuk joystickli telefon satmamışsın, garanti dışı telefonları bile garantiliymiş gibi hızlı ve bedava yapma gafletinde bulunmuşsun,orjinal aksesuarları 70-100YTL'ye satmak dururken yanında hediye etmişsin, hatta orjinal aksesuarlarını,15-25 ytl ye piyasaya sürmüşsün, senin markanı alanları %70 zarar ettirmemişsin, greyin kaçağın olmadığı için devlete hep tam vergi kazandırmışsınSENDEN SUÇLUSU YOKTUR EY RAKS.

ELVEDA TÜRKİYE, HADİ BAKALIM KIRGİZİSTAN OŞ KENTİ.YAZAMAZSAM ÖZÜR DİLERİM

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.