Şimdi Ara

SİLİNEBİLİR (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.355
Cevap
17
Favori
88.934
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bugün arayıp görüştüm. Bir sorun var diye ayak yapıyorlar. Benimde iade fatura tarihim 10.03 cumaya kadar yatıcak kartlara dedi. Kısacası güzelce işlettiler paraları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukdemirci35

quote:

quote:

3 mart ve 4 martta iade ürünler yolladım.

Bir iade faturası 07.03.2015, iki fatura da 10.03.2015 tarihli olarak oluşturulmuş.

Toplam 375,00 TL tutarında alacağımı halen beklemekteyim.

Toplam 3.000,00 TL civarında bir alışverişim var, ürünleri gayet beğendim, iade ler genellikle defolu yada beden olarak uygun olmayan ürünlerdi.

Lakin iade konusundaki düzensizlikleri ve yavaşlıkları, bir daha alışveriş yapıp yapmama konusunda ciddi endişeler uyandırıyor.

Buradan aldığınız ürünü iade etmeyeceksiniz.

07.03.2015 iade faturası tarihi olan siparişim, kredi kartıma bugün yansıtıldı benim de.

10.03.2015 tarihli iade faturası, halen kartıma yatırılmamış.

9 mart tarihli iade faturası olan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.

09 Mart iade faturası, bu gün hesaba geçmiş.

• Evet 9 mart iadesi bugün hesaba gecmis. 3 taksit aldıgım ürünü 7 taksit olarak geri yatırmalarıda can sıkıcı bi durum olsada kurtulmus oldum bunlardan.
  • ugunay35 U kullanıcısına yanıt
    3 Taksitli alınan ürünü 7 taksit yatırma lüksleri yok.
    ekstrenize iyi bakın +4taksit yapmışlar...benim satın aldığım 2 farklı banka kartı da aynı şekilde taksitlendirilmiş.

3 tane farklı iadem vardı 2 tanesinin iadesi 21.03.2015 te yapılmaya başlanmışson bir tane kalmış.
    bu ara eminim deli gibi işleri var malum fiziksel mağaza da açıldı oradan da muhasebeleşme olayları var...
    geç olsun güç olmasın en nihayetinde bişeyleri satın aldık ve olmadığı için veya beğenmedik diye iade ettik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekksl6 -- 24 Mart 2015; 10:39:43 >
  • 9 mart iade faturali iade yatmamis beyler 9 mart olupta yatmayan varmi

• quote:

Orijinalden alıntı: medusa96

9 mart iade faturali iade yatmamis beyler 9 mart olupta yatmayan varmi

8 Mart benim şimdi baktım yatmış.Bugün iadelerin hepsini gerçekleştireceklerini söyledi Aydın Bey,hesabınızı kontrol ediniz tekrar.
  • benim iade faturası tarihi 20 mart..artık nisanın ortasına kdr yatırsalar iyi diyecem
  • HSYN34 kullanıcısına yanıt
    hocam haber verdiginiz için tesekkürler kontrol ettim yatmıs
  • 9mart yattı sonunda arkadaşlar, kalanlara allah sabır versin

• 10 mart tarihli iki adet iade faturamın da kartıma yansıtılmasıyla beraber tüm iadelerimi almış bulunuyorum.

Darısı tüm arkadaşların başına..
  • 1000 liradan fazla alacağım iade var, sadece 69 lirası iade edilmiş bugün... Nasıl iş yapıyorlar anlamadım.
  • Bu nasıl iştir böyle ben anlayamadım. Benimde 1 aya yakın oldu hala param yatmış değil.
  • Bu adamlara ulaşabilen var mı? Arıyorum kapanıyor, bağlanıyorum hattan düşürüyorlar. İnternet sitelerinde ise siparişlerim bölümüne girilmiyor, iade faturasına tıklayınca sayfa error veriyor. Ne sanıyorlar, bu gücü nereden buluyorlar bilmem ama bizlerle dalga geçtikleri kesin. Bir daha mı, asla!!
  • 12 mart olarak görünen iadem suan baktım provizyonda yarın iade olacak sanırım.Darısı diğer arkadasların basına
  • 10 mart görünen iadem acaba neden yatmadı

• 11 Mart ta olusturulan iade faturamin iadesi hala gerceklesmedi musteri iliskileri sifir resmen

• 20 mart iade faturalı 2 tane ürün için paramı iade ettiler.
    Tavsiyem sikayetvar.com sitesine yazmaniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ekksl6

16 değil 17 marttan sonra imiş

hocam giden var mı çadıra durum nasıl bilen var mı?
  • assayin A kullanıcısına yanıt
    Çadır açık 5 nisana kadar da açık kalacakmış.
  • İade ettiğim lacoste ürünlerinin para iadesini bir aydır yapmadılar.

Bu ülkede lacoste ürünlerinin haklarını elinde bulunduran Eren Holding firmasıdır.

Bunların çalışma şeklini gördükten sonra Rixos Bodruma gitmem, mümkünse sattıkları elektriği de kullanmam.

Uzak durun
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.