Şimdi Ara

Ucuz bisiklet yokmu arkadas ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Spor salonunda bisiklete binmektense cikar gercegine binerim her aksam 45 dakka dedim bisiklet fiyatlari is degil.Yokmu bunun ucuzu falan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Olmaz olur mu, var tabi. Carrefour'da, A101'de ve bilimum mobilyacılarda bulabileceğiniz ortalama 150-200 TL fiyat etiketli tekerlekli demir yığınları mevcut. Tabi onlara ne kadar bisiklet denilebilir, orası tartışılır.
    Öncelikle bütçenizi belirleyin, sonra sürüş güzergahına ve amacınıza karar verin. Daha sonra buradan tavsiye istediğinizde elle tutulur öneriler gelecektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani dedigim gibi spor yapmicam spor salonuna gidip orda deli kosmak bisiklet cevirmek hosuma gitmiyo havalarda biraz isininca aksamlari evin burda cikar yarim saat 1 saat binerim sporumu yapmis olurum.O yuzden cok para verip te bi kenarda dursun istemiyorum.Dediginiz yerlere bakiyim bari

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen paradan haber ver hocam. Her zaman daha ucuzu vardır
  • mrsmrc kullanıcısına yanıt
    200 250 verebilirim hocam
  • ROUGE44 R kullanıcısına yanıt
    Elbette bütçeniz için birşey diyemem ama sadettinz'nin dediği gibi bu fiyata ancak market bisikleti tabir edilen bisikletlerden bulabilirsiniz ki bunlarda 200-250 tl'lik çöp demektir, hurda demir yığını. Bu tip bir biasikletle spor yapmazsınız tam tersine sinirlerinizden olursunuz üstelik. Ne vitesleri, ne teker setleri, ne göbekleri, ne ayna kolları kısaca hiçbiryeri düzgün ve ömürlü çalışmaz. Sizi çok yorar ve bs,kletten soğutur. O yüzden 250 TL'nizi çöpe atmayın, bütçenizi arttırabiliyorsanız (ki en az 600-650 tl'den bahsediyorum) bisiklet önermeye çalışalım yoksa gerçekten harcayacağınız paraya yazık spor salonu sizin için çok daha sağlıklı olacaktır.
  • Hocam hiç tavsıye etmem o fiyata. Ben 350 TL ye aldım dökülüyor resmen. Sele demirinden tutunda amortisörüne kadar değiştirdim anca adam oldu. Sakın çelik kadrolu felan diye sağlam zannetmeyin. Çok ağır oluyorlar.
  • ptahba kullanıcısına yanıt
    Peki bana sizin onericekleriniz arasinda piyat performans olarak bir kac link falan atmaniz mumkunmu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ROUGE44 R kullanıcısına yanıt
    iki şeyi bilmeye ihtiyacım var, birincisi max. ne kadar ikincisi ne tip bir bisiklet.

    Sadece asfaltta bineceğiniz bir bisiklet ise farklı dağ orman sokarım derseniz farklı. Ama en iyi F/P olanlar Salcano markalı olanlar,

    Salcano City Fun 70 sabit maşalı, yokuşlarda daha kolay biraz daha hafif 599 tl, City Fun 70 amortisörlü (kilitlenmeyen bende var gereksiz yük) 647 TL, eğer mtb derseniz yine Salcano NG650 V Fren.
  • ptahba kullanıcısına yanıt
    Ben istanbulda bahcesehirde oturuyorum yollar falan iyi ama yokus cok cok agir ve kalin lastikli bisey cok yorar diye dusunuyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ROUGE44 R kullanıcısına yanıt
    o zaman şehir bisikleti almanız daha iyi olur, yokuşlu olduğunu gözönüne alarak kesinlikle sabit maşalı bir modele yönelin City Fun 70V uygun olacaktır 599 TL ile iyi bir F/P oranı alırsınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ROUGE44

    Spor salonunda bisiklete binmektense cikar gercegine binerim her aksam 45 dakka dedim bisiklet fiyatlari is degil.Yokmu bunun ucuzu falan

    Decathlon'un ürünleri yeterli gelecektir.

    http://www.decathlon.com.tr/rockrider-51-da-bisikleti-id_8231773.html


    http://www.decathlon.com.tr/elops-3-ehir-bisikleti-id_8245409.html




  • ptahba kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler goruslerinizi paylastiginiz icin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hlksnrr kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu aralar ben de bisiklet almayı düşünüyorum. 300-350 tl civarı salcano excel ve ümit colorado markalı bisikletler var.
    bisikletçiler de alüminyum kadro ve marka hastalığı var gibi geliyor bana. ben de sizin gibi evin civarında biraz spor olsun biraz dışarı çıkma amacıyla almak istiyorum. cart diye bisiklete binecem diye 600-700 lirayı da çıkarmaya niyetim de yok. bu iki modelden birini düşünüyorum.
    çocukken bende arkadaşların tabiriyle market bisikleti vardı. bir çoğu dönüp de bakmazdı benim bisiklete. hatta markasıda speed di carrefourdan almıştım zamanında 54 tl idi. o bisikleti uzun süre ben kullandım sonra bi dönem bodrum da kaldı. bi tanıdığa verdik o da bayağı seve seve kullandı. hiç de sıkıntı çıkarmadı ki. ben bisiklete araba muamelesi de yapmam. ne bakım ne de başka bi şeyi vardı. sapa sağlam bisikletti.
  • mc5454 M kullanıcısına yanıt
    Aynen bende sizin gibi dusunuyorum sonucta evin etrafinda haftada 2 e gun 45 dakka binicem diye 600 700 lira veremiyicem.Bende sizin gibi carrefoura gidip ucuz bisey alicam sonucta bisiklet kesinlikle gunluk yasamimda on siralarda degil ulasim araci olarak kullanmiyicm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.