Şimdi Ara

YENİ FİAT LİNEA (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.583
Cevap
8
Favori
766.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Araba yı ali uğurluda inceledim gerçekten hoş bi araç parasını hakedecek bi araç alacak olan arkadaşlar hiç düşünmesin 1.3 dizelinin bide chıp fln yaptırırsınız 110hp çıkarabilirler ama 1.6 dizeli bekliyorum nedeni ise bizim doblo nun hala borcu bitmedi biter bitmez bi tane kapıcam

Arkadaşlar şu an lık neden satmadığını söyleyeyim size araba yeni çıktı milletin ilk önce fiat hakkındaki ön yargılarını yıkması lazım soora görceksiniz ki araba satış rekor ları kıracak başka bi neden ise arabanın başka motorlarının beklenmesi herşeyi zamana bırakın
  • Buradaki bayiye gelir gelmez bir ilçeden bir müşteriye satılımış. Adam görmeden almış yani. Satışlar iyi durumda.

quote:

Orjinalden alıntı: osmanlı13

Araba yı ali uğurluda inceledim gerçekten hoş bi araç parasını hakedecek bi araç alacak olan arkadaşlar hiç düşünmesin 1.3 dizelinin bide chıp fln yaptırırsınız 110hp çıkarabilirler ama 1.6 dizeli bekliyorum nedeni ise bizim doblo nun hala borcu bitmedi biter bitmez bi tane kapıcam

Arkadaşlar şu an lık neden satmadığını söyleyeyim size araba yeni çıktı milletin ilk önce fiat hakkındaki ön yargılarını yıkması lazım soora görceksiniz ki araba satış rekor ları kıracak başka bi neden ise arabanın başka motorlarının beklenmesi herşeyi zamana bırakın

• Arkadaşlar bugün bayiideydim. ne yazık ki test sürüşü yapamadım. çünkü perşembe akşamı gelen aracın plaka

ve diğer resmi işlemleri hafta sonuna yetişmemiş. zaten yetişse bile kullanma şansımız yoktu. çünkü pazar günü

test yapılmıyormuş, nedenini sorduğumda tatminkar bir cevap veremediler..( aynı durumu geçen yıl G.puntoda da yaşamıştık.)

Bayiideki teşhir aracı 1,3 90 bg m-jet.emotıondu.aracı gerçekten çok beğendim. birebir aracı görmek çok farklı.

görünüşünü eleştirenlerin birde çıplak gözle görmelerini tavsiye ederim.özellikle fiat bayiinden sonra gittiğim renaultta

gördüğüm megane sedan ve toyota bayiinde gördüğüm yeni corolla iç mekan plastik ve döşeme kalitesinden sonra

LİNEAya bu yönde yapılan eleştirileri açıkçası haksız buluyorum.diğer iki aracın içinde yoğun bir plastik kokusu varken Linea da

plastik kokusundan eser yoktu. her üç aracın diesel motor, birbirine yakın versiyonlarını fiyat olarak kıyasladığımda Lineanın

daha avantajlı olduğunu gördüm..özellikle Renault satış temsilcisiyle sohbet ederken Linea dan söz açıldığında --daha görmediği

bir araç için --ne olacak ki fiat işte demesi çok çirkindi.şimdiden ciddi bir rakip olarak gördükleri çok açık. yetmedi G.puntoya laf

atmaya çalıştı. --ne kadar sattı ki dedi.bende geçen yıl 10,000 adetten fazla sattı . Clio 3 8000 de kaldı. 3 vardiya yapılan üretim 2 ye

düştü deyince sustu. toyota bayiindekiler daha aklı başında insanlardı.herhangi bir tartışma ortamı olmadı.lineaya dönersek ben

sadece emotıon versiyonunu gördüm , ama tüm samimiyetimle tarafsız bir bakış açısıyla değerlendiriyorum , gerek genel görünüş ve

iç mekan kalitesi ve büyüklüğü, gerekse donanım olarak olarak son derece tatminkar buldum. ilerleyen aylarda asr,msr,esp ve

hill holderi de standart olarak koyarlarsa bence müthiş satar. inşallah tutulur ,çok satar ve bu ülkede üretilen bir araç olarak

hepimizin yüzakı olur.

Tüm yazdıklarımı marka fanatizmi yapmadan objektif bir bakış açısıyla değerlendirdiğimi hatırlatırım.bunlar şahsi görüşlerim,

gereksiz bir tartışma ortamı yaratmak istemiyorum, aksi yönde görüş bildiren arkadaşlar olabilir.saygı duyarım......

edit: avatarıma bakıp marka fanatizmi yaptığımı iddia edenler olabilir. daha öncede yazdım, Linea'nın piyasaya çıkmasını
    kutlamak için bir kaç günlüğüne değiştirdiğimi hatırlatmak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gendarme -- 6 Mayıs 2007; 22:10:14 >

iki tip insan korkutur beni..birincisi aç insan, durduramazsın..ikincisi cahil insan,anlatamazsın
    Kör cehalet çirkefleştirir insanları...Suskunluğum asaletimdendir.Her lafa verilecek bir cevabım var. Lakin, bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye !!!
    2011 Fiat Bravo Sport Style 120+ Hp Dualogic M-Jet Skydome-Asist Kit-Bianco Pastello

• quote:

Orjinalden alıntı: FİAT SATIŞ

KARDEŞİM BENDE ORADA ÇALIŞIYORUM KİM YARDIMCI OLDU SANA ORDA KENDİNMİ BAKTIN ARACA??

quote:

Orjinalden alıntı: osmanlı13

Araba yı ali uğurluda inceledim gerçekten hoş bi araç parasını hakedecek bi araç alacak olan arkadaşlar hiç düşünmesin 1.3 dizelinin bide chıp fln yaptırırsınız 110hp çıkarabilirler ama 1.6 dizeli bekliyorum nedeni ise bizim doblo nun hala borcu bitmedi biter bitmez bi tane kapıcam

Doblo yu aldığım yüksel bey yardımcı oldum bi dahaki geldiğim de seninde çayını içerim ztn c.tesi gelmiştim bayan arklar saolsun lar baya ilgilendiler showroomunuz büyümüş hayırlı olsun

• Aracın detaylı fotolarını çekecektim ama incelemeye dalınca unuttum. oğlumun çektiği bir kaç fotoyu ekledim...

YENİ FİAT LİNEA

YENİ FİAT LİNEA

YENİ FİAT LİNEA

YENİ FİAT LİNEA

YENİ FİAT LİNEA

YENİ FİAT LİNEA

YENİ FİAT LİNEA

ve son olarak bu fotoları çeken benim küçük kanarya...

YENİ FİAT LİNEA

iki tip insan korkutur beni..birincisi aç insan, durduramazsın..ikincisi cahil insan,anlatamazsın
    Kör cehalet çirkefleştirir insanları...Suskunluğum asaletimdendir.Her lafa verilecek bir cevabım var. Lakin, bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye !!!
    2011 Fiat Bravo Sport Style 120+ Hp Dualogic M-Jet Skydome-Asist Kit-Bianco Pastello

• bu sevimli fotoğraflar için çok çok teşekkürler.........küçük kanaryaya..............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi havnitekin -- 7 Mayıs 2007; 22:09:58 >
    linea ,tofaşa ve tüm ülkemize hayırlı olsun.motor seçeneklerinin genelde azlığından şikayet var.ama merak etmeyin çok yakında büyük süprizler var....1600 motor 155 hp desem hadi be dersiniz.ama bekleyin göreceksiniz.

FİYAT ARALIĞI NASIL (EN AZ -EN ÇOK)-(EN AZ DONANIM-FUL DONANIM)
    ne kadar acaba?
    LINEA 1.4 16V TURBO DYNAMIC 6AB ABS AC 33.500
    LINEA 1.4 16V TURBO EMOTION 6AB ABS ECC AJ 35.800
    LINEA MULTIJET 90HP ACTIVE DAB ABS AC 31.750
    LINEA MULTIJET 90HP DYNAMIC DAB ABS AC 34.500
    LINEA MULTIJET 90HP EMOTION 6AB ABS ECC AJ 37.800

fiyatların hepsi sitede yazıyor
  • krom olayı yalnızca emotionda var sanıtm . blue&me yi bizzat kendi telefonunumda denedim. Telefonu araca tanıttıktan sonra ( çok kısa bir işlem) bir mesaj yoladılar bana. Araç hemen mesajınız var okunsunmu diye sordu ben de evet dedim ve arç bana gelen mesajı okudu. Mükemmel bir olay telefonu hiç bir şekilde elle kullanmadan, görüşme yapmak ve mesajları okumak. Gerçekten çok iyiydi.
    quote:

Orjinalden alıntı: clio_TR

ARKADASLAR ARABA DAKI KROMLAR HER VERSİYONDA STANDART MI?
    BİRDE ARAC NCAP DAN NE ZAMAN ARACIN SONUÇLARI GELECEKMİŞ?
    BLUE&ME OLAYI NASIL BAYİİ YE GIDEN ARKADAS DENDEDI MI?

FİYAT ARALIĞI NASIL (EN AZ -EN ÇOK)-(EN AZ DONANIM-FUL DONANIM)
    ne kadar acaba?

• Cumartesi günü Fiat Mersin / Boranlar bayiisinden aradılar linea geldi sizide aradık incelemek istersiniz diye Şirketin araçlarını hep oradan tahsis ettiğimiz için benide arama gereği duymuşlar.Neyse cumartesi iş yoğunluğundan gidemedim ama pazar günü saat 16.30 gibi gittim inceledim.Showroom daki elemanlar tanıtımını yapıyolardı. En full olanının yanına gittim adam bluetooth olayını tanıtmaya çalısıyo( tanıtmaya çalısıyor diyorum çünkü bir türlü beceremedi ) neyse araca bindim yalnız gercekten benim şahsi görüşüm pek hoşuma gitmedi. O sınıfta bi honda civic, bi focus v.s varken inanın beni tatmin etmedi açıkçası. Ama şimdiden aracı görmeden alanlar dahi vardı. O paraya Fiat alacağıma Honda civic alırım en azından gözüm arkada kalmaz... ( kendi şahsi fikrim kimse taraftarlık yapıyo demesin kendi kullandığım araç audi a6 bu araçla mukayese bile edilemez ) Açıkçası özellikle göstergeler emotion modeli olmasına ragmen çok ufak ve karmasık geldi. Tabi bu bir zevk meselesi. Alanlara şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: musti_73_47

Cumartesi günü Fiat Mersin / Boranlar bayiisinden aradılar linea geldi sizide aradık incelemek istersiniz diye Şirketin araçlarını hep oradan tahsis ettiğimiz için benide arama gereği duymuşlar.Neyse cumartesi iş yoğunluğundan gidemedim ama pazar günü saat 16.30 gibi gittim inceledim.Showroom daki elemanlar tanıtımını yapıyolardı. En full olanının yanına gittim adam bluetooth olayını tanıtmaya çalısıyo( tanıtmaya çalısıyor diyorum çünkü bir türlü beceremedi ) neyse araca bindim yalnız gercekten benim şahsi görüşüm pek hoşuma gitmedi. O sınıfta bi honda civic, bi focus v.s varken inanın beni tatmin etmedi açıkçası. Ama şimdiden aracı görmeden alanlar dahi vardı. O paraya Fiat alacağıma Honda civic alırım en azından gözüm arkada kalmaz... ( kendi şahsi fikrim kimse taraftarlık yapıyo demesin kendi kullandığım araç audi a6 bu araçla mukayese bile edilemez ) Açıkçası özellikle göstergeler emotion modeli olmasına ragmen çok ufak ve karmasık geldi. Tabi bu bir zevk meselesi. Alanlara şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.

eleştirileriniz için teşekkürler...ancak şu unutulmamalı ki fiat marka otomobiller geniş halk yığınlarının araçlarıdır.italyada da böyle,amerika ve asya kıtasında da diğer yerlerde de böyledir..umarım daha iyi arabalarınız olur..fiat sahibi olan ve olmak isteyen insanlarımızın rüyasıdır linea...ve gerçek olmuştur....

çok mutluyuz ve bu mutluluğu tüm dünya ile paylaşmaktan da büyük gurur ve kıvanç duyuyoruz....
    saygılarımla........

• aracı yakından gordum ama inceleyemedım bugun yada çarşamba inceleyecem inş.
    ikinci el düşük alacakken bakalım belki sıfır alırız ama en düşüğü olur herhalde

birde aracını alan yokmu artık

Orjinalden alıntı: parisorlu

evet arkadaşlar,
    linea ,tofaşa ve tüm ülkemize hayırlı olsun.motor seçeneklerinin genelde azlığından şikayet var.ama merak etmeyin çok yakında büyük süprizler var....1600 motor 155 hp desem hadi be dersiniz.ama bekleyin göreceksiniz.

Bazı tofaşta çalışan ya da gördüğünü söyleyen arkadaşlar yanlış anlamasınlar ama kesin olmayan bilgileri buraya yazıyorsunuz ve insanlar beklentiye giriyor.

1.4 turbo nun 98 oktanla 155 Hp veren seçeneği zaten gp ye konulucak .gp abarth.(eylül avrupa)

büyük ihtimal bu motordan bahsediyorsundur.

chery nin çinde üretilicek linea için 1.6 155hp projesi var ise de bizim piyasaya t-jet varken verileceğini sanmıyorum.

linea nın beklenen öncelikli motor seçeneği 1.4 t-jet 120 hp

avrupaya gidecek araçlara da 1.9 dizel uygulanması düşünülüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sephiroth -- 7 Mayıs 2007; 13:43:58 >

• bende geçen inceledim ama fazla ayrıntıya giremedim ama eskişehirden bursaya giderken tırlardahep linea ve yeni albea vardı inş. hakettiği değeri görür bu araçlar ben beğendim açıkçası yanlız motor şeçenekleri 1,8 veya 2,0 olanı olsa daha iyi olurdu nedense fiat trye hep küçük motorlu araçlar ürettiriyor
    son olarak beğendim göz alıcı bir araç

Orjinalden alıntı: akayogullari

bende geçen inceledim ama fazla ayrıntıya giremedim ama eskişehirden bursaya giderken tırlardahep linea ve yeni albea vardı inş. hakettiği değeri görür bu araçlar ben beğendim açıkçası yanlız motor şeçenekleri 1,8 veya 2,0 olanı olsa daha iyi olurdu nedense fiat trye hep küçük motorlu araçlar ürettiriyor
    son olarak beğendim göz alıcı bir araç

Vergi sistemimiz sebebiyle 1.6 üstü araç satmak malesef çok zor.

reno-ford-toyota-vw-opel gibi büyük oyuncuların 1.6 üzeri satışlarını araştırırsan çok düşük seviyelerde olduğunu görebilirsin.

fiat da 1.9 dizel marea ve stilo getirdi.

2.0 tempra ve marea benzinli üretildi

ancak fiyatlar yüksek kalınca satamadı ithalatı ve üretimi 1.6 dan devam ettirdi.

• malesf öle haklısın diyecek söz yok bide bu benzin fiyatları of offf ama 1.8 ve 2.0 ın zevkide başka be abicim

1.4 turbo 206 Nm tork veriyor.piyasadaki birçok 1.8 ve 2.0 benzinliden torku yüksek

0-100 ü de 9 sn son hızı da düz yol fabrikasyon 200Km/h olduğuna göre

1.8 ya da 2.0 benzinliye gerek olmadığını düşünüyorum.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.