Bildirim
İ7 4790 VEYA FX 9590 ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir - 4 Masaüstü

Giriş
-
hocam bütçen hangisine uygunsa onu seç. sadece oyun deseydin direk i5 derdim ama işin içine render girince fx-8350nin i7 den aşağı kalır yanı yok. bana göre amd tarafında fx-8350 nin üstü alınmaz. fx-8320 veya 8350 alınıp oc yapılır. eğer ben oc ile uğraşmam diyorsan fx-8370 de düşünülebilir. 9370 ve 9590 için 990fx chipset anakart alman gerek stabil kullanım için.o zamanda zaten fiyat olarak i7+orta kalite h97 ile aynı fiyata geliyor. -
aynen oyle sonuc olarak hanigsini oneriyorsun amd mi intelmi ? -
bütçe? -
3.900 manitör dahil -
-
-
-
aynen oylede olabilir bu ekran karti işlemci ile stabil calısırlarmı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Propertij2931
aynen oylede olabilir bu ekran karti işlemci ile stabil calısırlarmı ?
çalışır tabiki hocam ama r9 290 veya gtx 970 seçersen daha iyi olacaktır. -
Tamam hocam dediklerini bi arastiriyim . sagolasin zamanını aldım k.b -
yok hocam ne zaman alması -
Render şayet oyundan daha fazla kullanılacaksa 9590.
Ancak onun yanına sağlam da bir soğutucu almanız gerek. -
Ozmanda zaten i7 fiyatina ulaşıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
990 serisi güzel bir anakart varsa amd 9590 alıp 5ghzde kullanırsınız belki su soğutucuda takılır
quote:
Orijinalden alıntı: Propertij2931
Ozmanda zaten i7 fiyatina ulaşıyor.
Evet o fiyata ulaşıyor ama render konusunda çok iyi bir işlemci pişman etmez seni çoğu İ7 işlemcilerden daha iyi performans alırsın. -
Para sikintin yoksa i7 al 4790k iyi bi model 1066 tl vatanda para sikintin varsa digeride iyidir
Performans olarak ikisi birbirinin inanın ki dengi değil:) ama buralarda fx 9590 ı övecek insanlar göreceksiniz ne yazıkki.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
traktör motoru gibi 9590 render dışında alınmaz yahu adamı ölmeden gömerler mezara
-
4790dan şaşma
Benzer içerikler
- pbo enhancement nedir
- itopya indirim kodu
- noctua nt-h2
- tray işlemci nedir
- 7800x3d vs 9700x
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- mediatek helio g100
- işlemci karşılaştırma
- mediatek dimensity 9300+
- intel nova lake
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X