Şimdi Ara

kedi köpek maması için en sıcak fırsatlar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
28
Favori
12.847
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Akademik olarak katkım olacaksa, kedi köpek mamaları hakkında bilgi verebilirim. Sonucunda onlar bizim için evlatlarına gibi değerli. 8 yıldır Pro plan harici kullanmadım kullanmamda. Köpeğim sistitten az çekmedi bonacibo yediği için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayvandoktoru kullanıcısına yanıt
    tabii ki onlar bizim evlatlarımız kadar değerli. ancak herkes kesesine göre alabiliyor ancak. ben ilk mesajda da bahsettiğim gibi 8 yıldır 2 tane köpeğe bakıyorum ve bir kez pro plan kullanma fırsatı buldum. ancak royal canin ve hills indirim yakaladıkça kullandım.

    bonacibo hakkında çok olumlu şeyler yazmış buradakiler, hiç kullanmadığım için birşey diyemeyeceğim. ancak proplan da herkesin gözü kapalı alabileceği bir marka değil. sadece fiyattan ötürü tabii, yoksa kalitesine diyecek birşey yok.
  • TramVine kullanıcısına yanıt
    özellikle yavruluk döneminde iyi bir mamayla beslemelisiniz...
    hayvanlarda start dönemi çok önemli. kaliteli mamaları veteriner muayenehaneleri ve büyük petshoplardan bulabilirsiniz...
    hills , proplan , royal canine , profine , ıams bunlardan biri olabilir...
    kum konusunda,
    kum kabı kirli olabilir,
    silika yerine topaklaşan kum seviyor olabilir,
    yada kapalı kum kabı yoksa onu tercih edebilir...
    kum markası çok önemli değil içerikleri aynıdır...
  • nsrkn N kullanıcısına yanıt
    kalitesi bakımından hiç su götürmeyecek mamadır pro plan. fakat başlık çok şahane biz diri tutalım başlığı sayın hocam. bende kedilerime mama alacağım ve inanılmaz pahalanmış mamalar 3 ayda. 10kg mama iki kediye 3 ay yetiyor. kendimde Veteriner hekimi olmama ramen internetten fırsat kovalıyorum siz düşünün piyasayı yerli mamaları desteklemek lazım elbette. her zman kötü yanıyla anılmaması lazım sonucunda milli sermayemiz onlar ve temizzmama.com un ürünleri orta seviye mamadır benim için. aynı zamanda reflex'te yerli bir mamadır ve performansı iyidir.
  • temizmamayı tavsiye ederim

    1 yıldır köpeğime alıyorum..
  • hayvandoktoru kullanıcısına yanıt
    ben elimden geldiğince başlığı diri ve güncel tutup kedi köpek ve diğer evcil hayvan ürünlerinde karşılaştığım indirimleri paylaşacağım. siz bile bir veteriner olarak indirim kovalıyorsanız bu başlığı en verimli şekilde kullanabilmeli herkes. ben 2 köpeğe baktığım için royal canin maxi adult 15+4 kg. mamalar benim için ideal oluyor. hem kaliteli bir marka. hem de kg başına birim fiyat beklentilerimi karşılıyor. 15+4 kg bir ayda bitiyor neticede.
  • Hills Yetişkin Kedi Maması Tavuklu 15KG %23 indirim 179,90 TL

    http://urun.gittigidiyor.com/evcil-hayvan/hills-yetiskin-kedi-mamasi-tavuklu-15kg-144155517
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nsrkn

    hizlimama diye bir site var, iki kez alışveriş yapma fırsatı buldum. fiyatları oldukça uygun, yanında ödül maması gibi ufak tefek hediyeler de veriyorlar. bir de ilk alışverişe veya bugüne özel her müşteriye % 15 gibi indirimleri olabiliyor. yakalayınca kaçırmamak lazım.

    reklamın dibine vurmuşsun 0 mesaj yeni üyelik
    hemen glip alıyoruz he .



    "www.temizmama.com" der tek geçerim ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genellikle zooplusdan alisveris yapiyorum.haftalik hediyeleri var.bunun disinda yeni uyelere 100tlde 20tl indirim haber bultenine uye olursanizda 5tl toplam 25 tl gibi bir indirim oluyor.
    fiyatlari genellikle uygun.son kullanim tarihi yaklasan mamalarda ciddi indirimleri oluyor.tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biz kedilerimiz için temizamam kulanıyoruz merkezi çiğlide izmirde isteyene kapılarını da açıyorlar sitede mamanın kaç gün öne üretildiği de yazıyor. kısırlaştırılmış kedi mamasının değerleri proplan a yakındı ondan tercih ettim 4-5 aydır kullanıyorum kedilerim yiyor fiziksel bir sorunları yok çok şükür şu anda. güvenle kullanabilirsiniz. fiyatların uygun olmasının sebebi gümrükten gelmiyor ve yerel hammadde ile üretim yapılıyor norveç somonundan mama alırsan olur tabi 200 tl adam burda tavuk hamsi koymuş üstüne de yazmış :) daha ne olsun :)
  • Temizmama'dan micho ya da mito
    kiloluk olanlardan alıp taşıyoruz yanımızda biz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onurakin

    Temizmama'dan micho ya da mito
    kiloluk olanlardan alıp taşıyoruz yanımızda biz.

    teşekkürler
  • byoqan kullanıcısına yanıt
    güzel kardeşim, ilk mesajı oku. öyle cevap yaz. izmirde yaşıyorum, istanbul merkezli bir firmanın reklamını yapıcam,işim gücüm yok çünkü. şimdiye kadar 40 siteden alışveriş yapmışımdır, kullandığım mamayı baz alarak şu an fiyat olarak en avantajlı site hala orası. bonacibo hiç kullanmadığım için temizmama hakkında yorum yapamayacağım.

    dostum sen önce siteye git, aradığın ürünü ödeme sayfasına kadar indirimler dahil götür, beğenmezsen gel burada konuş. yaftalamak çok kolay zaten. bi bitmediniz yıllardır.

    ayrıca bu mesajı yazdıktan sonra da 0 mesaj durumu devam edecek. ben reklam botuyum çünkü.
  • Kedisi ve yakın çevresinde kediler olan biri olarak ben de bazı fikirlerimi sunayım naçizane.

    Dört senedir kedime Bonacibo light veriyorum. Genel olarak bir şikayet yok. Tabii kuru mamayla yetinmiyoruz; evde tavuk balık piştiğinde o da yiyor mutlaka. Nişanlımda dört adet kedi var. Onlar da üç seneden fazladır Micho yediler. Son altı aydır bir üst kalite olsun diye Bonacibo veriyoruz. Tüyleri gayet uzun kedilerin; gayet de sağlıklı görünmekteler ve belirgin bir şikayetleri yok. Bu, "Bonacibo süper; herkes onu kullansın" demek değildir. Ben de biliyorum kilosu 30-40 TL'Lik mamayla kilosu 5-10 TL'lik mamanın aynı olmayacağını; lakin benim iddiam, aralarındaki fiyat farkı kadar kadar kalite farkı olmadığıdır. Hatta, kedilerimizi götüre götüre ahbaplık kurduğumuz veteriner hekimle bu konuda açık açık konuştum yakın zamanda. Kendisi Proplan sattığı halde başka mamaları kötülemeyen ve Proplan'ı empoze etmeye çalışmayan bir tavırdadır. Bonacibo ve pahalı mamalar temalı konuşmamızda da ben Bonacibo'yu "fiyatına göre gayet iyi mama olduğunu düşünüyorum ama diğerleriyle bir iddiasında değilim" şeklinde savunurken kendisi özetle şunu söyledi:
    "Dediğiniz gibi Pro Plan'la Bonacibo arasında 4-5 kat bir kalite farkı olmayabilir. Açıkçası Bonacibo hakkında derinlikli bilgiye sahip değilim ama Proplan Bonacibo'dan %20 iyi bile olsa, o iyilik küçümsenmemelidir. Ayrıca Bonacibo yeni sayılabilecek bir marka olduğundan, kalitesi veya kalitesizliği uzun vadede daha çok belli olacaktır"

    Özetle fikrim; veterinerlerin Bonacibo hakkında derinlikli bilgiye sahip olmadıkları, üstüne de bazılarının ticari kaygılarla Bonacibo'yu kötülemek ve sattıkları pahalı mamaları övmek durumunda oldukları gibi bir bir gerçeklik var (bahsettiğim objektif davranan veteriner bile Bonacibo'nun içeriğine dair pek bilgiye sahip değil). Üstelik yapılan şey otomobil gibi karmaşık bir ürün olmadığından, doğru araştırmalarla ve uzmanların çabalarıyla pekala yabancı mama kalitesine yakın üretilebilir. Proplan, Royal Canin, Hills gibi mamalar Bonacibo'dan daha iyi olabilirler; ama bu kadar pahalı olmalarını ve "pahalı iyidir " düşüncenin veterinerlerce göz korkutucu biçimde kullanılmasını, kapitalist düzenin evcil hayvanlarımız üstündeki oyunu olarak görüyor ve eleştiriyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenman -- 28 Ocak 2015; 20:20:18 >




  • "Hayvan'ın bir mamayı severek yemesi onun yararlı olduğunu göstermez" tesbitine iki tecrübem ile katılıyorum:

    1) 1,5 yaşında iken bana gelen Persian kedime o zamanlar tecrübem olmadığı Migros'tan deneme yanılma yoluyla aldığım Kuru ve yaş mamalardan Whiskas'ın yaş mamasını silip süpürmeye başladı. Ancak geldiğinden beri tuvalette inlemeleri sonucu gelen Veteriner "İdrar yolları iltihaplanması" teşhisi ile günde 3 iğne ile girişince daha 3. günde ömür boyu sürecek iğne fobisi edindi. Acaba deyip Whiskas yaş mamayı kesince 6 senedir hiç bir rahatsızlık yaşamadı.

    2) Son "Hayvanlar günü indirimi" kampanyasında Migros'tan aldığım ödül mamalarını da tarifesine uygun sayı ile önüne daha koyarken yutması ama 5 dakika sonra istifra etmesi.
    Bu arada, Migros'tan bahsetmemin sebebi evime yakın olmasındandır.

    Halen kullandıklarım:

    Kedi maması: Uzun yıllardır ağız yapısına uygun Royal Canin Persian 30 kullanıyorum, şükür hiç bir sıhhi problemi kalmadı, sağlığı yerinde.

    Kum konusunda ise çeşitli denemelerden sonra Mırmır kokulu topaklaşan kum'u beğendirebildim ve ona da uzun yıllardır devam. Geçen bayramda Hepsiburada'da hem
    indirimli hem de ücretsiz kargo ikilisini yakalayınca 1 yıllık stok yaptım.




     kedi köpek maması için en sıcak fırsatlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabit Fikir -- 28 Ocak 2015; 22:05:02 >




  • Wise Cat kedi kumunu Ankara da uygun fiyatlı bulabileceğim bir yer var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mama değil belki ama bir o kadar gerekli bir ürün kedi besleyenler için.

    http://urun.gittigidiyor.com/evcil-hayvan/proline-silica-kedi-kumu-3-8-lb-8-adet-kampanya-140969715 46,90 TL

    Kedimiz için kullandığımız bir ürün. Bu satıcıdan da baya alışverişim oldu, sorunsuz. Fiyatta gayet sıcak.
  • Hiç doğru dürüst kedi maması fırsatı bulamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaşlar,

    Çalıştığım firma (ben muhasebe ve satış işlerine bakıyorum) köpek ödül ürünleri ihracatı yapıyor, doğal kurutulmuş hayvan sakatatları vs.
    Türkiye pazarına da internet vasıtasıyla bir giriş yaptık, müşterilerden gelen normal mama isteklerini de göz önüne alarak kuru mama yaptırdık.
    Protein oranı %30, yağ oranı %15 seviyesinde bu da pahalı mamaların değerlerine tekabül ediyor. Ürünleri 12-2014 te yapıldı tavuklu ve kuzu etli pirinçli olarak iki çeşidimiz var.

    www.petway.com.tr

    Siteye üye olan ve eksiksiz tüm bilgilerini dolduranlara 250' şer gr tavuklu ve Kuzu etli olarak örnek gönderebilirim. Reklam smsi ve mail falan atmayacağım söz :)
    Denemeniz ve bize bilgi vermeniz açısından sizden yardım istiyoruz :) Birde cumartesi pazar çalışmıyoruz yarın kargo yapabilirim saat 4 e kadar gelenleri, sonra gelenleri p.tesi yapabilirim kızmayın

    Üye teslim adreslerinizi mutlaka eksiksiz doldurun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sascha35 -- 29 Ocak 2015; 18:23:56 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sascha35

    Selam arkadaşlar,

    Çalıştığım firma (ben muhasebe ve satış işlerine bakıyorum) köpek ödül ürünleri ihracatı yapıyor, doğal kurutulmuş hayvan sakatatları vs.
    Türkiye pazarına da internet vasıtasıyla bir giriş yaptık, müşterilerden gelen normal mama isteklerini de göz önüne alarak kuru mama yaptırdık.
    Protein oranı %30, yağ oranı %15 seviyesinde bu da pahalı mamaların değerlerine tekabül ediyor. Ürünleri 12-2014 te yapıldı tavuklu ve kuzu etli pirinçli olarak iki çeşidimiz var.

    www.petway.com.tr

    Siteye üye olan ve eksiksiz tüm bilgilerini dolduranlara 250' şer gr tavuklu ve Kuzu etli olarak örnek gönderebilirim. Reklam smsi ve mail falan atmayacağım söz :)
    Denemeniz ve bize bilgi vermeniz açısından sizden yardım istiyoruz :) Birde cumartesi pazar çalışmıyoruz yarın kargo yapabilirim saat 4 e kadar gelenleri, sonra gelenleri p.tesi yapabilirim kızmayın

    Üye teslim adreslerinizi mutlaka eksiksiz doldurun


    Önemli olan proteini yağı tuzu değil.İçeriği nerede?
    Siz içine mısırı,arpayı,tavuk ununu doldurduysanız bu proteinin hiç bir anlamı yok.




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.