Şimdi Ara

Microsoft (D5D-00133) Wireless Mobile Mouse 4000 MAC/WIN Usb Bluetrack

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
2.290
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu aralar mause arayışında olduğum için hem fırsatı paylaşayım hemde kararsız kaldığım 2 ürün arasında fikir alayım diye paylaşıyorum.

    Piyasa fiyatı 80 lira civarı (Hızlıal'da 65 tl kargo ile)
    MS Mouse 4000

    Piyasa fiyatı 70 lira civarı (Hepsiburada' 50 tl kargo ile)
    MS Mouse 3500

    İkisi arasında kullanım açısından fark var mı bilmiyorum..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karadurak -- 17 Ocak 2015; 15:16:19 >







  • Hocam microsft mouse a 2 defa şans verdim ikisi de hüsranla sonuçlandı. logitech den şaşmayın derim. bluetrack hikaye, pil yer, pil yatağı bozulur her yüzeyde çalışmaz. çok sorun çıkardı bana. saygılar...
  • Şu an MS 4000 mouse kullanırken yazıyorum mouse 2 kez değişti bu üçüncü ve garantisinin bitimine 2 ayım kaldı. Mouse orta döndürme tuşunda bulunan silikon zamanla esniyor ve o dönen şey sönmüyor takılıyor aynı sorunu sürekli yapıyor. Sakın alma dostum illa alacam diyorsan hemen garantiye yollayım 15 gün sonra yenisini 40 liraya veririm.
  • 4000 serisini ilk 2009 da almıştım.
    7-8 ay önce perte çıktı.
    ilk olarak orta yuvarlak kısımın lastigi koptu. sonra on off düğmesi saçmalamaya başladı. sonra tıklama da bozulunca iyice haşata çıktı.
    gidip tekrar aldım aynısından , şuan memnunum şükür.
    tok tıklaması var, avuca oturuyor oyunlarda da fena değil. sadece orta tuşu boşluk hisse fazla. ama kaliteli geliyor bana. sonuçta ilk aldığımı 5 sene kullandım. ben 50 liraya almıştım bu arada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla arkadaşlar yorumlara bakaraktan bügün sabahtan akşama kadar mouse araştırdım en son M705 Marathon' u vatan'dan 99tl ye sipariş geçtim ama bu konudaki yorumları okuyunca aceba hata mı yaptım dedim.

    Şimdi siparişi iptal edip Performance MX almayı düşünüyorum. Buna altarnatif olarak Anywhere MX var

    Ne dersiniz m750' yi iptal mi edeyim.

    Kullanım amacım çoklu, yani her türlü grafik program, oyun, ofis vs...




  • 4000 i kullandım, alıcısını kaybettiğim için kullanamıyorum. Şu ana kadar 4 logitech, 1 microsoft mouse kullandım. Tekrar alacak olsam uygun fiyata 4000 i düşünürüm. Çok rahat bir mouse. Pili de yaklaşık 5 ay kadar gidiyor. (Logitechler yaklaşık 8 ay dayanıyordu.)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: denizfeneri

    Hocam microsft mouse a 2 defa şans verdim ikisi de hüsranla sonuçlandı. logitech den şaşmayın derim. bluetrack hikaye, pil yer, pil yatağı bozulur her yüzeyde çalışmaz. çok sorun çıkardı bana. saygılar...

    +1453
  • Suç bende, 3 defa arızalanmasına rağmen hep microsoft aldım. Ama sakın bulaşma dostum. 3 senede tam 3 mouse. Hepsi de pahallı cihazlardı. Sonuncusu dün bozuldu.
  • Ben bluetooth olanları tavsiye ederim, alicisiz olduğu için hem USB yi işgal etmiyor hem de alici kaybolması falan söz konusu değil, genelde iki pille çalışıyor, tek sarjla 2 aya yakin çalışıyor,

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mouse işi zordur, Favorim bu meretler kolay bozuluyor maalesef. Kaç Microsoft kaç Logitech eskittim artık hatırlamıyorum. İşte Performance Mx evde Microsoft 5000 kullanıyorum. Bir Performance Mx'im 2,5 yıl sonra sol tıktan perte çıktı. Logitech sıfırı ile değişim yaptı. Microsoft Comfort 5000 im perte çıktığında mouseu gönderecek servis bile bulamamıştım. Bir de mobile/dektop olması bence önemli. Taşıma probleminiz yoksa kesinlikle desktop alın, mobile mouselar bileklerde ve parmak boğumlarında sıkıntı çıkartıyor.
  • Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar..
    M750'yi iptal edip 165 tl'ye "Logitech Performance MX" aldım. Bakalım kaç yıl dayanacak, eger çok gitmezse bir daha bu kadar pahalıya mouse almam :)
  • Mouse konusunda ben de çok dertliyim. Bluetooth"un çekim kalitesi beni tatmin etmediği için wireless modeller denedim 3 senedir. 150 TL'ye aldığım Logitech Anyware MX model, tam hayalimdeki fareydi. 3 kere garantiden değiştirdim. Lanet olası Logitech en güzel fareyi yapmış dünyadaki fakat sol tıklama butonu devamlı bozuluyor, tüm Logitech farelerde olan problem bu. Beni illallah ettirdi.

    Asus'un wireless faresine geçtim sonra, 120 TL küsur verdim. Alıcısını USB kabloyla farenin dibine kadar uzatsam da berbat bir wireless çekim gücü var. Titriyor çoğu zaman..

    Bugünse Microsoft (D5D-00133) Wireless Mobile Mouse 4000 MAC/WIN Usb Bluetrack faresini aldım. Yarın gelecek. Hiçbir fare beni mutlu etmedi Anyware MX kadar ama lanet olsun işte. Logitech sen çok fenasın. Niye sol tık sorununu çözemedin ki yıllardır? Yazık sana..
  • Bende 3000 Modeli var belki 4 senedir sorunsuz kullanıyorum.
  • öncelikle bilgilendirme için teşekkürler ama microsoft dan donanım alınmaz abartarak söylüyorum ÇÖP tür. alacaksanız Logitech tavsiyem olur.
  • Logitech M525 kullanıyorum. Çok memnunum.
  • 4000 modelini 4 senedir sorunsuz kullanıyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mouse u buyuk alin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayni mouse u kullaniyorum, hic memnun degilim. Kucuk bu mouse, uzun sureli kullanımda karpal tunel sendromu yapma riski var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ufacık bir mağus için 8 aylık başlığı hortlatmaya ne gerek var?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 4000 olandan 2 tane vardı. Birinin alıcısı gözümün önünde dizüstünün usbsinde eridi. Evet bildiğin fokur fokur yandı eridi. Diğeri hala yaşıyor ama 30 liradan fazla etmez bence.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.