Şimdi Ara

Komut Satırından İnternet Paylaşımı Dengesiz ve Yavaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamün aleyküm iyi forumlar.Ben başlıkta belirttiğim gibi komut satırından wifi internet paylaşımı yapıyorum ama internet hızı çok dengesiz oluyor.(çıkıp çıkıp iniyor ve normalinden çok yavaş oluyor)Paylaşımı yaptığım pc'den adamakıllı internete girmek de neredeyse imkansız : aşırı yavaşlıyor.Önceleri connectify hotspot kullanıyordum ama o da biraz ağır bir program kasıyordu.(komşunun bilgisayarından paylaşım yapıp kendim giriyorum onun da rami 2gb)Connectify'nin internet hızı gerçekten çok iyiydi ama onun da yarım saat sınırı var.Komut satırından paylaşım yaparken yavaş olmayan ve düzenli bir paylaşım nasıl yapabilirim?
    Yardımlarınız için şimdiden Allah razı olsun. :D :D :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veronicaa -- 1 Ocak 2015; 18:41:20 >



  • bu konuda bir tecrübem yok ama şu iyi dediğiniz Connectify programı ücretli olduğundan kullanamadınız herhalde. Cracklisini bulup kullanmayı deneyin bir de.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Connectify' programının yaptığı sanal ağ işini windows 7 nin içerisinde bulunan protokolde yapıyor.Detaylı kurulum yapan anlatım forumda mevcut..
    http://forum.donanimhaber.com/m_64767475/tm.htm

    Eğer software olarak devam etmeyi tercih edersen aşağıda ki siteden senin istediğin programları kurulumu anlatan site buldum.

    SİTE




  • quote:

    Orijinalden alıntı: EnesCimen

    bu konuda bir tecrübem yok ama şu iyi dediğiniz Connectify programı ücretli olduğundan kullanamadınız herhalde. Cracklisini bulup kullanmayı deneyin bir de.

    Çalışan crac.k bulsam olurdu . yine de sağol kardeş :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.