Şimdi Ara

Generali sigorta-lastik koruyan teminat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Trafik policeme 20 tl fazla vererek, yoldaki cukur vs.bozukluklarda lastik falan patlarsa, 500 tl ye kadar teminati olan lastik koruyan teminatta policeme ilave ettirdim.
    dun gecede yoldaki cukura girmemden dolayi,yeni aldigim goodyear marka kis lastiklerinden sag ön lastigim patladi.generaliyi aradim,polis raporu ve fotograf falan istedi.polise rapor tutturdum,fotograflarida cektim.
    şimdi yeni lastik almam ve sanirim faturasinida generaliye gondermem lazim.sizlere sorum şu,
    1- generali lastik bedelini öder mi, yada kivirtmaya calisabilirmi?kivirtmaya calisirlarsa ne yapmaliyim?
    2-diyelimki lastik bedelini,generali karsiladi. Bu durum hasar kaydina girer mi ve hasarsizligim kaybolur mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Generali müşteri hizmetlerine bugun ulaşamadığım için şöyle bir mesaj yazdım:
    "Size telefon aracılığı ve müşteri hizmetlerinin yönlendirmesiyle trafik poliçeme ek olarak lastik koruyan teminatı da eklettim. Dün (31.12.2014) saat 22.00 civarında, aracımla yoldayken su birikintisi olan cadde üzerindeki çukura girdim ve sağ ön lastiğim yarıldı,kullanılamaz duruma geldi. Lastiklerim buarada 2014 üretimi goodyear ultragrid 9 markalı kış lastiği. Lastiğin patlamasının ardından siz aradım, ancak telefondaki arkadaş çok fazla yönlendirme yapamadı. Bana söylediklerini, fotoğraf ve polise tutanak tutturmam gerektiğini belirtti. Bende aracın ve lastiğin fotoğraflarını çektim. Trafik polisi gelerek, lastiğin yoldaki bozukluktan yarıldığını patladığını içeren rapor tuttu. Bugun sizi arıyorum ama yine telefonu açan yok. Lastiğin tamir imkanı olmadığı için müşteri hizmetlerinizle konuşmama istinaden, 1 Adet goodyear 185/60/15 kış lastiğini, lastik servisine giderek değiştirdim. 165 TL'lik bir ödeme yapıp faturasını aldım. Şuan size, fotoğrafları,polis raporunu ve faturayı göndermem mi gerekiyor. Ne yapmam gerekiyor, bunu tam anlamıyla bilmiyorum. Size de ulaşamıyorum. Ayrıca bu lastik koruma tazminatı yüzünden hasarsızlık indirimimin bozulmayacağını, poliçemi kesen sigorta danışmanı söylemişti. Bu durum hala geçerlidir umarım, hasarsızlık indirimim devam edecektir sanırım. Bu konularda sizden acil dönüş bekliyorum."


    Sigorta işinden anlayan arkadaşlardan yorum bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi era13 -- 1 Ocak 2015; 13:02:19 >




  • Kimse yanit yazmamis,yinede ihtiyaci olan biri ogrenir belki. Ben gelismeleri yaziyim. Bugun telwfon gorusmemizde, ehliyet,ruhsat fotokopileri,fotograflar,iban kodu,lastigin faturasini ve polis tutanagini postayla gondermemi istediler. Trafik policesine ek teminat oldugu icin hasarsizlik durumumun bozulmayacagini da soylediler. Bakalim sonuc ne olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Ben de bu sene sigortamı Generali'den yaptırdım ve lastik koruyan teminatı eklettim. Sizin lastik işindeki son durum hakkında bilgi verebilir misiniz? Ücretinizi karşıladılar mı? Bildiğim kadarıyla o teminat sadece lastik değil ön düzende meydana gelen hasarları da kapsıyordu. Benim ön takımdan sesler gelmeye başladı. Buna da mı polis çağrılacak (gelmez de)??? Bilgilendirirseniz sevinirim.
  • generaliden teklif alırken bir önceki poliçenin fiyatını soruyorlar söylemeyin ona göre fiyat veriyor uyanıklar. 501lira fiyat verdi bir diğer teklifi 330tl
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alpert2001

    Merhaba. Ben de bu sene sigortamı Generali'den yaptırdım ve lastik koruyan teminatı eklettim. Sizin lastik işindeki son durum hakkında bilgi verebilir misiniz? Ücretinizi karşıladılar mı? Bildiğim kadarıyla o teminat sadece lastik değil ön düzende meydana gelen hasarları da kapsıyordu. Benim ön takımdan sesler gelmeye başladı. Buna da mı polis çağrılacak (gelmez de)??? Bilgilendirirseniz sevinirim.

    Aman ha generaliye bulasma. Benimkini yanlislikla kaskoyu bozup yapmislar. Geri duzelttirmek icin hazine mustesarligina sikayet ettim. Sorun cozuldu ama generali bu konuda yeteneksiz,bulasmayin derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.