Bildirim
Nunu jung için şu build nasıl sizce?
Only & Sons ONSCERES LIFE ZIP THR. HOODIE SWEAT NOOS ceket Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08K7B78Q4
12 sa. önce paylaşıldı
PORÇÖZ Lavabo Açıcı Granül 24 x 100 Gr : Amazon.com.tr: Bebek
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CHY96FPV?ref=cm_sw_r_cso_wa_apan_dp_QM6YQ3RNTJ9Z0F6RZ8N6&ref_=cm_sw_r_cso_wa_apan_dp_QM6YQ3RNTJ9Z0F6RZ8N6&social_share=cm_sw_r_cso_wa_apan_dp_QM6YQ3RNTJ9Z0F6RZ8N6&starsLeft=1&skipTwisterOG=1&newOGT=1
dün paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bana roa gereksiz geldi. Jungle itemini ap alip roa yerine randuin ya da donmus yurek alabilirdin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Berbat. RoA gereksiz. Sightstone alıp rakip jungle ı wardlaman şart. Onun dışında bir yanlış yok ama sightstone suz nunu attack speedsiz vayne gibi birşey ondan berbat.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ThePsych0
Berbat. RoA gereksiz. Sightstone alıp rakip jungle ı wardlaman şart. Onun dışında bir yanlış yok ama sightstone suz nunu attack speedsiz vayne gibi birşey ondan berbat.
neden o kadar önemli nunuda bu item, lee dışında genelde almıyorlar bir de nunu var işte?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
herkes full build olunca ward alacak yer kalmıyor sen takımın 2. supportu oluyorsun ayrıca nunu ile cj yapmak için veya erkenden dragon veya baron almak için rakip jungle nerde olduğunu bilmek önemlidir sightstone ile bu sorun ortadan kalkıyor ayrıca ward almayan kişiler için harityı wardlayıp gank yemelerini önleyebilirsin çünkü late gamede yapabileceğin şeyler kısıtlı rakib adcye e atıp ulti ile zonelamak ve takımdaki adcye w vermekten başka yaptığın bişey yok sightstone ile daha işlevsel oluyorsun umarım anlatabilmişimdir build sorusuna gelirsek
merc mobi veya ninja tabi
sight stone
spirit visage
randuin
rakibe göre defans itemi
hp veren jungle itemi -
Aslınd alise gibi düşünmekte fayda var gibi iki adet ap itemi sonrası tank gidilebilir gibi geliyor bana. Ap veren jung itemi + liandry'nin alt itemi alınıp geri kalan tank gidilebilir gibi. En azından early de rakibi rahatsız etmek az da olsa damage vurmaya yarayabilir.
Rünleri ne yapsak ki ?
Bu arada oyun bitmiş geçmiş olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -EDD- -- 18 Aralık 2014; 15:30:49 > -
roa yerine şu ms aktifi olan eşya var onu almayı dene bir de sightstone almak zorunlu gibi bir şey.sunfire çok kötü bir eşya senin tek amacın hasar emmek ve cc.sunfire ise tfde hasar çıkaran tanklar için veya wave itmek için alınır.randuin çok daha iyi.gerisi normal. -
gün ateşi daha iyi bence randuinden en azından az da olsa bi hasar atıyor sanırsam 50 canlık bi fark var aralırında bide aktif itmei basmayı unutuyorum o yüzden de tercih etmiyorum:). keşiftaşı alıyorum ama sonra satıp yerine en son ordu kalkanı cıkmıstım bide bu uildle solo baron yapaibildim itemleri çıkış sıram şu şekil
1-jung itemini tamamlıyorum sonra kesiftası alıyorum ama geliştirmiyorum kesiftasını 800 lük parçasıyla yetiyor o ilerde satıyorum zaten
2-ayakkabı ninja tabi çünkü jung iteminin pasifiyle ve merkürün pasifi birleşmiyor merkürde alınmaz o yüzden 25 büyü direnci için
3-asırlık sopa
4-gün ateşi
5-ruh gömlegi
6-ordu kalkanı -
-
-
Mobildeyim birisi su arkadasa genius capsi atsin
EDIT: kimse atmamış neyse pc ye geçtim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hogcada -- 18 Aralık 2014; 17:39:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çocuk skor göstermek için açmış konuyu TR'de oynuyor ve siz rakip ormana ward atman lazım sigstone alman gerekir diyorsunuz -
Kafan basmıyor mu botlarla özel oyun kurudm diye belirttim okumakdan zorunuza boş yorum atmayın.İlla yorum yapmak zorundada degilsin ayrıca -
roa hariç güzel. ap'ye ithiyacın varsa void staff al. birde solari'yi supp aldıysa onun yerine daha efektif birşey alabilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: declan43
direk fotosunu atıyorum buildin arkadaşalr tavsiyeleriniz varsa şöyle yapabilirsin falan şeklinde sölerseniz sevinirim
quote:
Kafan basmıyor mu botlarla özel oyun kurudm diye belirttim okumakdan zorunuza boş yorum atmayın.İlla yorum yapmak zorundada degilsin ayrıca
Hani bak bakayım yukarı nerede yazıyor bahsettiğin durumlar? Arkadaş konu açmak zorunda degilsin neden böyle cahilleşiyorsun. Açmışsın bir konu illaki cevaplar gelecektir zihniyetin web 2.0'a kapalıysa, kaldıramıyorsa masaüstüne klasör açıp oraya notuyla beraber çektiğin görseli koyabilirdin.
Amacın neydiki niye bunu yaptın şimdi sen?
Bak güzel kardeşim. Dünyanın neresinde olabilirsen ol internet erişimi olan herhangi bir yerdenhttp://forum.donanimhaber.com/m_100617270/f_//tm.htm bu adrese ulaşabilirsin. Zaten amaç da bu degil mi? Lisede öğretiyorlar Forum nedir ne işe yarar? liseye gitmelisin bence Konuyu açmışsın pek tabi yorum yazarım. Bu sana verilen konu açma hakkı kadar benim de buna cevap yazma hakkımın olmasından dolayıdır. Kezban tribi atma kendi hatandan dolayı girilen yoruma cevap yaz butonu varsa istediğim her yere yorum yazarım bunu sen de yazabilirsin hani daha nasıl anlatayım sana umarım anlayabiliyorsundur.
Güzel kardeşim; umarım anlayabiliyorsundur, sağlıcakla.
-
Sen önce karşındakine saygı duymayıöğren çocuk vs. yazmışsın. Mesajları okudunmu bir arkadaşa sorusu üzerine botlarla oynadıgımı yazdım hala okumamıssın konusuyorsun.Böle gereksiz ve rahatsız edici yorumalr yapıcagına hiç yapma en azından seviyeni belli edersin.Senin nasıl yorum yapmaya hakkın varsa benimde konu açmaya hakkım var.Mesajını düzeltmeni öneririm konuda boş yere tartışma çıkarma niyetindede değilim. -
quote:
Sen önce karşındakine saygı duymayıöğren çocuk vs. yazmışsın. Mesajları okudunmu bir arkadaşa sorusu üzerine botlarla oynadıgımı yazdım hala okumamıssın konusuyorsun.Böle gereksiz ve rahatsız edici yorumalr yapıcagına hiç yapma en azından seviyeni belli edersin.Senin nasıl yorum yapmaya hakkın varsa benimde konu açmaya hakkım var.Mesajını düzeltmeni öneririm konuda boş yere tartışma çıkarma niyetindede değilim.
Yahu zaten sen konu açtığın için ben mesaj atabiliyorum buraya. Hayatında ilk defa mı foruma girdin veya League of Legends haricinde bir bölümdeki tartışmalara katılmadın mı onlarca yüzlerce sayfa mesaj oluyor bazen yani cevap yazmak için konu altına girilen bütün mesajları okumam mı gerekiyor, biraz seçici davranın arkadaşım sadece inat olsun diye cevap vermeyin. Hep klasik laflar malesef 'seviyen belli, beğenmiyorsan yorum yapma... Arkadaş farklı kelimeler de kullanalım bak forumda geçirdiğin zamanların senin için önemi olsun sana kattığı birşey olsun. Çocuk gibi benim babam senin babanı döver gibi 7 yaşında çocuk kavgası etmeyelim. Ha kızarsın kavgaya tutuşmak istersin o zaman eyvallah en tabi hakkındır kendini savunman ama 'sen benim konuma mesaj atma .s' moduna da girmeyelim.
Kusura bakma her baktığım konuda tüm mesajları okuyarak cevap atamam kimse bunu yapmıyor çogu zaman post'a göre cevap geçerli zaten alıntı yaptığında o post alıntılanıyor daha önceki tüm konular alıntılanmıyor bak mantıken zaten tasarım böyle işliyor yani.
Ben sana konu açma, açamazsın dememiştim yani gene 7 yaş seviyesi kavga sözleri bunlar. Hani daha nasıl anlatayım senin konu açma özgürlüğünü kısıtlayabilecek kişi ben degilim. Benim görüşüm budur. Bunu söylememe karşılık sen hala benim konu açmama karışamazsın demişsin. Bilmiyorum hiç ilerleme göremedim bak ben üzüntülüyüm senin adına.
Mesajı düzeltmek gibi bir niyetim yok, sadece şaka amaçlı yorum girmiştim. League of Legends bölümünde çokca böyle yorumlar var zaten pek de abest durmuyor bölüm adına. Arkadaşlar eksilemiş yorumun sevilmediği belli olmuş. Ancak bu silmeyi gerektirmez. Şikayet edersin gerek duyulursa yönetim siler zaten.
Hadi bye öptüm cnm.
-
http://matchhistory.tr.leagueoflegends.com/tr/#match-details/TR1/197381462/1201203?tab=overview kardeş şu linke bak ben skor göstermek için neden ss atayım ? böle geçemn çok oyunum var ama skor göstermek için fala nasla koymam çocuk gibi inan yapmam. tartışılır tabi ama sen direk çocuk falan yazmışsın o hoş olmamış -
quote:
O kadar gereksiz bir yorum ki.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Zaguel X
quote:
O kadar gereksiz bir yorum ki..
Ne dememi istersin ? Muhteşem? Yeni meta ? OP ? Adamın iyiliğini istediğim ve gerçekten yardım etmek için dürüst oldum. Ve evet nunu sightstone suz hiçbirşey. Tek olayı rakibin tüm jungle ını wardlayıp ve counterjungle yapıp adamı oyundan düşürmek. Sadece 2 konuda çok iyi nunu ve onlardan biri de bu(öbürüde objective control.) ve bunun için turnuvalarda da sıkça görürsün. Çok playmaker bir jungler değil ama early game counterjungle + objective control ü onu güçlü yapıyor. Yorumumun neresinin gereksiz olduğunuda merak ettim ama neyse ...
Benzer içerikler
- rekt ne demek
- lol ekran çok yakın
- lol sadece şampiyonları hedefle
- e postamı bilen biri ne yapabilir
- lol ağır yara itemleri
- riot mmorpg
- afk nedir
- lol kaç gb
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X