Şimdi Ara

REEDER W7iC WİFİ WINDOWS TABLET İNCELEME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
5
Favori
10.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teknosadan aldığım REEDER W7iC WİFİ WINDOWS TABLET'i almak isteyenler için kısa bir incelemesini yapmak istedim.
    Sormak istediğiniz başka konular varsa sorabilirsiniz.
    Bu tablet şu an Teknosa da 249 liraya satılıyor.

Aynı zamanda elimde HOMETECH PROTAB 7 de var. İkisini kıyaslamak gerekirse.

Bağlantı :
    Kablosuz bağlantısı REEDER da çok iyi, alt kattaki modeme 150mps ve full diş çekiyor. HOMETECH ise 2-3 diş çekiyor ve max 72mbps ile bağlanıyor.

Ekran:
    REEDER kutusunda 1024x600 yazıyor ancak masaüstünde 1280x800 gösteriyor. ekran ips olduğu için açı değiştiğinde kayıp olmuyor, kesinlikle daha iyi.
    HOMETECH tede kutusunda 1024x600 yazıyor ancak masaüstün de 1280x768 gösteriyor. ekran tn panel olduğu için açı değişince renkler kararıyor. karşıdan bakarsan rahatsız etmiyor.

İşletim sistemi Windows 8.1
    İşlemci Mimarisi x86
    İşlemci Markası Intel
    İşlemci Modeli INTEL ATOM Z3735G
    İşlemci Çekirdek Yapısı Quad Core (Dört Çekirdek)
    İşlemci Hızı Quad Core 1.83 GHz
    RAM 1 GB
    Bellek Kapasitesi 16 GB
    Artırılabilir Bellek Maks. 64 GB
    Dokunmatik Ekran Evet/Var
    Ekran Teknolojisi IPS 1024*600
    Ön kamera 0.3 MP
    Arka kamera 2 MP
    Görüntülü Görüşme Evet/Var
    Ağ Bağlantı Özellikleri Wi-fi (kablosuz ağ) 802.11b/g/n, 3G (USB Modem ile)
    Wi-Fi (Kablosuz Bağlantı) Evet/Var
    3G Bağlantı Mobil Modem, USB Modem (Vınn, Vodem, Jet)
    GPS Hayır/Yok
    Bluetooth Evet/Var
    Kart Yuvaları MicroSD

USB Evet/Var
    Sensör 360° G-sensor (Hareket Sensörü)
    Batarya Kapasitesi Lityum Polimer Batarya 2200mAh/3.7VmAh
    Pil Süresi 1-10 Saat
    Ağırlık 260 Gram
    Boyut 191.8 x 111.5 x 8.1 (mm)

REEDER W7iC WİFİ WINDOWS TABLET İNCELEME REEDER W7iC WİFİ WINDOWS TABLET İNCELEME REEDER W7iC WİFİ WINDOWS TABLET İNCELEME REEDER W7iC WİFİ WINDOWS TABLET İNCELEME REEDER W7iC WİFİ WINDOWS TABLET İNCELEME REEDER W7iC WİFİ WINDOWS TABLET İNCELEME

• quote:

Orijinalden alıntı: Cossie

Hocam iyiymiş, eski 1024x600 netbook ekranlarına kıyaslarsak nasıl? 2GB ramlisini beklemeli mi? Micro-SD'ye program kuruluyormuş o zaman 32lik beklemeye gerek yok galiba? Ama Class 10 kart bile alsak kendi hafızasının 3'te birinden yavaş okuma hızı oluyor?

Ha bir de şarja takınca direkt olarak çalışıyor mu, pilinin ömrü bittiğinde HDMI'a bağlı masaüstü olarak kullanılabilir mi?

şu anki kullanımımda hiç ram sıkıntısı çekmedim, herşeyi akıcı bir şekilde yapabiliyorsun. hafıza kartı 64 e kadar destekliyor. cl10 alsan gayet rahat kullanırsın.
    Pilin ömrü sonuna kadar bitmez sanırım, ama telefonlarda bile bataryayı sökünce çalışmıyor. bilemiyorum yani.
    bu arada üründen iki tane var birinin kutusunu açmadım bile düşünen varsa pm atabilir.

• Eline sağlık hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• XperfectTR kullanıcısına yanıt
    hp stream 7 tabletinde desteklenmediği yazıyor o da windows işletim sistemi çalışmama ihtimali var mı acaba aparatın dc girişi olmayan android tablet var ona alıcam reeder da alabilirsem onda da kullanırım tabi
  • ferhat121 F kullanıcısına yanıt
    Tableti bi alalımda çinden getirtiriz beleş fiyata :)
    hocam bende almak istiyorum bu cihazı ama kafamda çok soru var intel orta doğu ve afrika sorumusu dedi ki ocak şubatta core m işlemcili tabletler gelicek şimdi o gelirse atomlar ucuzlar mı bunun yanında intel artık tablet üreticileri verdiği tablet başına yaklaşık olarak 50 dolara kadar para yardımı yapıyordu adamlar 3 milyar dolar zarar edince desteği kestiklerini söyledi şimdi dolarda artıyor tabletin fiyatı çıkar mı hatırlarsanız 350 liralık netboklar 600-700 liraya kadar çıktı satıldı bi düşüp artmıştı umarım böyle olmaz
    bu intel işlemcili android tabletlere windows kuruluyor mu acaba aslında bi cevap bulamadım bununla ilgili doğru düzgün
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İntel işlemcili android tabletlere windows bi anlamda kuruluyor tableti yapan firma bios'unu piyasaya sürerse ve yüklenecek arabirimi bulabilirsek oluyor ama çok zor. hemde çok riskli :D
    Ama windows tablete android çok kolay kuruluyor :)
    core m'nin Türkiyeye gelmesi bayağı sürer bence windows tablet fiyatları ilk defa 250 tl civarında gezeliyor bence bu fırsat kaçmaz hemen al derim :) Dolarda artıyo zaten daha pahalılaşabilir benim görüşüm bu :)
    bende öyle düşünüyorum şu bonusda taksit olayında 5(+3) fiyor bu 8 taksitanlamında mı yoksa 3 ay erteleme anlamında mı
  • +3 3 ay erteleme oluyor bildiğim. Yakınlarında bi teknosada varsa ordan almanı tavsiye ederim sabah 10da aldım halen kargo bilgisi girilmedi :(
  • sözde bi de 60 dakikandan sonra teslimat olayı vardı teknosanın :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhat121

sözde bi de 60 dakikandan sonra teslimat olayı vardı teknosanın :/

Teknosa yalan hep :D
  • Ürün sanalpazarda 245 TL'den + kılıf hediyesi ve ücretsiz kargo ile satılıyor, sanırım reeder'in yetkili satıcısı bakın derim http://www.sanalpazar.com/Reeder-W7ic-windows8.1-Quad-Core-1.83ghz-16gb-Tablet-Pc__isp37392932

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyperious -- 19 Aralık 2014; 11:47:28 >
  • İNTEL ATOM Z3735 İŞLEMCİSİNİN KASMADAN 1080P MP4 VİDEO OYNATMA TESTİ... AŞAĞIDAKİ LİNKTEN İZLEYEBİLİRSİNİZ

https://www.youtube.com/watch?v=RsUwhz8kR5k&list=PLSrO63wy45xocCYww4qm4WMB3qfO1_CIB&index=27
  • java yüklenebiliyor mu? lütfen bilen varsa yardımcı olun
  • Tableti şarja taktığımda dokunmatik bozuluyor rastgele oraya buraya tıklıyor bunu yaşayan var mı
  • iskender86 kullanıcısına yanıt
    hometech var hocam geçen hafta almıştım iade edip bunu almaya değer mi

gerçi baya güzel karşılaştırmışsınız ama kararsız kaldım yine de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsndnc -- 28 Aralık 2014; 16:28:13 >
  • ben bugun aldim cok begendim. sacma sapan androidlerden iyi
  • Sarj suresi nasil 2000 mah telefonlarda bile yetmiyorken tablette durum nasil? Windows magazasi nasil oyunlar uygulamalar ne durumda?
    Tablette eksik dediginiz neler var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.