arkadaşlar bende fakir lino aldım.maaşallah ne denediysem mükemmel oldu.şimdi alman sitelerinden değişik tarifleri inceliyorum uygulamak üzere.tariflere uyulduğu sürece her markadan iyi netice alınacağına inanıyorum.ben doğubanktan kredi kartı ile tek çekim 120 ytl.na aldım herhangi bir markayı değil ama böyle bir aleti öneririm.şimdiden herkese afiyet olsun.
arkadaşlar bende fakir lino aldım.maaşallah ne denediysem mükemmel oldu.şimdi alman sitelerinden değişik tarifleri inceliyorum uygulamak üzere.tariflere uyulduğu sürece her markadan iyi netice alınacağına inanıyorum.ben doğubanktan kredi kartı ile tek çekim 120 ytl.na aldım herhangi bir markayı değil ama böyle bir aleti öneririm.şimdiden herkese afiyet olsun.
Fakir de şık bir ürün ancak Alman malı değil Çin malı.Fiyatı uygun olduğundan alınabilir,çünkü siyah-çelik tasarımı var.
Dostlar bizde evde temiz ekmek yeme kararı aldık artık :) FAKIR'in fiyatı ne yazıkki kampanya sonrası SINBO 4705'e göre 60 YTL farklı Hepsiburadada
Bende yorumları okuduktan sonra şu anda 99 YTL ye satılmakta olan SINBO 4705'e göz diktim, piyasada da fiyatını araştırıp ucuz buldugum yerden alıcam,
@candogan arkadaşım Carrefour'un içindeki alışveriş yaptıgımız yerden mi aldın paket halinde yoksa dükkanlaradn birinde mi acaba hala paket olarak satılıyor mudur ya keza bu aleti mutfak tartısı olmadan kullanmak zor olur düşüncesindeyim
Dostlar bizde evde temiz ekmek yeme kararı aldık artık :) FAKIR'in fiyatı ne yazıkki kampanya sonrası SINBO 4705'e göre 60 YTL farklı Hepsiburadada
Bende yorumları okuduktan sonra şu anda 99 YTL ye satılmakta olan SINBO 4705'e göz diktim, piyasada da fiyatını araştırıp ucuz buldugum yerden alıcam,
@candogan arkadaşım Carrefour'un içindeki alışveriş yaptıgımız yerden mi aldın paket halinde yoksa dükkanlaradn birinde mi acaba hala paket olarak satılıyor mudur ya keza bu aleti mutfak tartısı olmadan kullanmak zor olur düşüncesindeyim
Ben Carrefour'un içinden aldım.Küçük ev aletleri reyonundan.Makinanın kutusunun yanında tartı ve mikser naylon ile sarılıydı.(set değil hediye şeklinde)Şu an da tartı veriyorlar.Ama ekmek yaparken tartıya ihtiyacınız yok.Çünkü kullanma kılavuzunda birçok tarif var ve tariflerdeki ölçekler cihazın içinden çıkan kaşık ve bardağın ölçekleri.Kaşık çift taraflı biri çorba diğeri de çay kaşığı hacminde iki ağıza sahip.Bardak da ölçekli.Mesela kılavuzda atıyorum 2 çay kaşığı maya bir çorba kaşığı yağ 3 bardak un şeklinde yazılı.Bunu pratik olarak ölçüp koyabiliyorsunuz.Dikkat edilecek husus da önce sıvıları koymak,yoksa karıştırmada başarısız oluyor makine.Ben çok memnunum tavsiye ederim.Özellikle 4705'i.Bu ay taksitleri bitti kurtulduk:)Artık karını çıkaracağız:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 25 Şubat 2007; 8:32:08 >
Dostum çok teşekkürler bende o zaman Carrefour a bakayım çok güzel noktaları belirtmişsin Gözünaydın darısı bana artık taksitten kurtulma günleri için :)
Önemli değil ne demek.Benim bildiğim en uygun Carrefour'da.Hepsiburada.com'da da uygun ama kargo masrafı eklenince uygunluğu kalmıyor.Ayrıca hesaplamıştım 12 taksitle alırsanız taksit ödediğiniz halde kardasınız
Ben evde ekmek yapma konusuna güvenli ve temiz olduğuna inandığım bu nedenle de sürekli alışveiş yaptığım bir fırından aldığım ekmek içinden çıkan bir ayak tırnağı vesilesi ile merak sardım. Sinbo'nun iki modelini denedim. ekmekler çökünce geri verdim. daha sonra delonghi aldım. bu arada mayayı da değiştirince gerçekten nefis ekmekler pişirmeye başladım. çoluk çocuk ev ekmeğinin müdavimi olduk. bu arada benin diyet de güme gitti. Kayınvalideme hediye amaçlı 1 kg. kapasitesi Moulinex aldım. Anladığım kadarı ile furya üzerine çin malı bol miktarda ekmek yapma makinesi getirilmiş. Yoğurma esnasında çıkan sesten rahatsız oldum, aynı zamanda da hamurları iyi pişirmediğini gördüm ve geri verdim. Delonghi'nin yanına daha büyük kapasitesi ve çift yoğurma kollu bir makine daha almak istiyorum. Severin in, ART ın ve Mert Çelik in büyük boy modelleri hoşuma gitti. Severin bizde çok pahalı olduğu için almak istemiyorum. Diğerleri konusunda bilgi veya tecrübe sahibi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse memnun olacağım.
Bugün SINBO 4705 i canlı olarak görme fırsatı buldu EVKUR'da EVKUR fiyatı 118 YTL oldugundan almadım tabi. Ancak başka bir zaman incelediğim FAKIR'in modellerine göre oldukça büyük gözüktü gözüme zaten o yüzden elde alıp eve taşımak istemedim.
Arkadaşlar bu arada kullandıgınız maya ne mayasıdır her yerde bulunuyor mu bira mayası mı bu nedir, sanırım ekmegin kabarmasında maya son derece önemli bri mevzu o nedenle soruyorum.
Birde herkes aldıgı aletin içinden çıkan tarife göre mi ekmek yapıyor yoksa kendiniz deneye deneye mi buldunuz yöntemi,
@soberman bende diyetteyim o yüzden kepek ekmek yapıcaz ailece en fazla 1 dilim yicem
Arkadaşlar bu arada kullandıgınız maya ne mayasıdır her yerde bulunuyor mu bira mayası mı bu nedir, sanırım ekmegin kabarmasında maya son derece önemli bri mevzu o nedenle soruyorum.
Birde herkes aldıgı aletin içinden çıkan tarife göre mi ekmek yapıyor yoksa kendiniz deneye deneye mi buldunuz yöntemi,
@soberman bende diyetteyim o yüzden kepek ekmek yapıcaz ailece en fazla 1 dilim yicem
Sinbo, Moulinex her ikisini de kullandım. Sonra geri verdim. Sinbo fena değildi (ücretine göre).
Tarif konusunda hemen hemen tüm tarifler doğru programı tutturursanız biri biri ile uyumlu. Ancak makinadan makinaya program değişebiliyor.
İlk defa Dr. Oetker instant maya kullandım. taze olmasına rağmen ekmekler havuz gibi oldu. Pakmaya'nın toz mayası ile ekmekler güzel kabardı. Şimdi Kenton instant maya kullanıyorum. gayet memnunum.