Şimdi Ara

Windows 10 hakkında bilmeniz gereken her şey bu videoda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Microsoft Türkiye Windows ve Cihazlar Bölüm Başkanı Kadir Şener, Windows 10 ve WindowsPhone 10 hakkında merak edilenleri anlattı. Yeni işletim sistemi tablet, telefon, PC fark etmeden her cihazda çalışacak mı? Programlar her cihaz ile uyumlu olacak mı? WindowsPhone 10 güncellemesini hangi telefonlar alacak? İşletim sistemi hangi aralıklarla güncellenecek? Yeni güvenlik önlemleri neler? Şirketlere ne gibi kolaylıklar sağlanacak? Xbox, Windows 10 güncellemesi alacak mı? ve fazlası...

     


     

     

     

     




  • Windows Vista dan beridir süre gelen "Güncelleştirmeler yapılandırılamadı.Değişiklikler Geri Alınıyor" Hatası giderildi mi?Yeni bir kernel yazıldı mı? Tek numarası kaldırılıp geri eklenen Başlat Menüsü olan Windows 10 lisanslı Windows 8 kullanıcılarına ücretsiz sunulacak mı? Yoksa sadece iki-üc görsel değişiklik birkaç video ses çözücüsü eklenerek vatandaştan yüzlerce liralık lisans ücreti mi talep edeceksiniz? Diye sormak istedim.Ama malum basın bülteni gibi bir haber.Bir nevi tanıtım videosu.Yenisini çıkarttık süper hızlı eskisi kötüydü bunu alın.Pc niz uçacak vs vs
  • Şu videolar gece 12de gelmese keşke

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne guvenlikmiş win 7 sp1 kuruyom 1 gb üstü güncelleme yapıyor

  • Windows 7'den sonra windowsun kullanışlılığı falan kalmadı. 8 zaten tutmadı, 8.1'de birkaç özellik eklediler. Şimdi çıkardıkları en fazla 8.3 olurdu çünkü yine aynı ama farklı bir şey gibi göstermek için heralde 10 dediler ama yine her yerde o kutucuklar var ve Windows 7'ye kıyasla teması çok kötü. Uyumsuzlukları saymıyorum bile.

  • Benim e-mail durmadan böyle mesaj geliyor....

    Hello, Windows Insider –
    It's Gabe again, with more information on the latest and greatest for the Windows Insider Program. But first, I want to thank you again for all the great feedback we are receiving from Insiders – we continue to improve Windows 10 with your input. Keep the feedback coming!
    Just a reminder – if you haven't already installed Windows 10 Technical Preview, you can do it here. (If you are an IT pro, Windows 10 Technical Preview for Enterprise is here.) This is pre-release software, so check out Before you install to be sure it is right for you.
    Windows 10: The next chapter (January 21, 2015)
    We want you as an Insider to be among the first to hear today's announcement about our January 21 event. We'll share more about the Windows vision and the great features and benefits of Windows 10. We'll be livestreaming portions of the event, and Blogging Windows will be carrying blog posts that you'll want to see. Use the Insider Hub app (more on that below) and keep reading these emails to stay current – and mark your calendar!
    The Insider Hub app

    Included in the latest build (9879) is the new Insider Hub app. The Insider Hub is your one-stop shop for all the latest news and announcements regarding the Insider Program.

    Going forward, there may be news items that will be shared only through the Insider Hub. So be sure to check it frequently for new information, including notices about new features ready for you to test drive. In the Insider Hub we'll also post missions, for you to try out new features and then send us feedback.

    The Insider Hub isn't pinned to your Start menu/Start screen so you'll need to find it (and pin it!). Open it at least once so you'll receive notifications from the app on important news and announcements.

    Info for IT pros

    On November 20 we hosted an almost four-hour webcast through the Microsoft Virtual Academy – Windows 10 Technical Preview Fundamentals for IT Pros. During the webcast, we talked about the enterprise vision for Windows 10, as well as new features and enhancements coming in the UI, new security and identity features, new management and Windows Store capabilities, and deployment enhancements. The webcast is now available on the Microsoft Virtual Academy website.

    And be sure to also check out the blog posts on Windows 10 apps, management, deployment and security, with links to TechEd Europe sessions and more on these topics:
    Windows 10: A Store That's Ready for Business
    Windows 10: Manageability Choices
    Windows 10: Making Deployment Easier
    Windows 10: Security and Identity Protection for the Modern World

    Info for app builders

    App builders who are Insiders can develop applications that use AllJoyn capability in Windows 10 – download the SDK for Windows from the AllSeen Alliance. You can learn more at the MS Open Tech blog.

    You'll be hearing from me again in January – in the meantime, you can follow me on Twitter, and don't forget to check out Insider Hub to stay in touch.
    Thanks!





  • Bir kere bile açıp incelemeden muhabbetle oluyor mu bu işler?

  • Güvenlik aşağı güvenlik yukarı demek windows 10 altı tüm sürümler güvensiz insanları dolandırdılar anlamına geliyor ben satın aldığım işletim sistemine neden gereken güvenliğimin artması için ektra bir sürü para ödeyeyip bir üst sürüme geçeyim ? bi kere satın alındığı zaman çok düşük 5-10$ gibi fiyatlara bir üst sürüme geçebilme hakkı tanımalı windows,sonra insanlar neden korsana yöneliyor faiş fiyatlara düdükleyip korsan kullananları kınayın siz daha...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyişeyler söylüyorsunuz umarım öyle olur
    buluta inancım zayıf.

    ikinci kritik nokta lisanslama bedeli
    bizim ülkemeize gelir seviyemize uygun
    bedel biçmelisiniz . öbür türlü biliyorsunuz.

  • Boşuna izlemeyin arkadaşlar 15dk izleyip kapattım.Peki neden izlemeyin diyorum,şey gibi hani dizi oyuncularına gelecek bölümde ne olacak tarzında sorular sorulur,boş cevaplarla geçiştirilir aynen onun gibi.
    Videonun ÖZETİ : Güvenlik aşağı güvenlik yukarı , Tek işletim sistemi aşağı tek işletim sistemi yukarı.
    Detay,bilgi vs yok.
  • Nedir yani bu tek işletim sistemi dediğiniz? Hiçbir şey anlatmadan devam ediyor. Hep dolu gibi görünen boş cevaplar veriyor. Her neyse. Anladık hala kendi kafalarında devam edecekler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lisanslı win7 kullanıyorum, windows 10 çıkarsa onu alıp kullanıcam, heyecanla beklıorum

  • Güvenlik miş, NSA için kaç tane arka kapı var acaba. Sen istediğin kadar parola belirle.

  • 3:20 - 3:50 adamın eline odaklandım :D

  • Güzel bir ropörtaj olmuş. Umarım Microsoft'a ait daha fazla haberler, incelemeler görürüz :)
  • adamın sol kol protez galiba 36 dakika boyunca hiç oynatmadı.
    36 dakika boyunca üstün körü dolu şahşalı ama içerik olarak hiçbir işe yaramayan cümleler kurdu.Sadece güvenliğin geliştiğini anlattı o kadar yenilik falan duyurduğu yok

  • Hevesinizi bozmak istemem ama bu "ortak uygulama" olayı marketteki programlar.Yani sizin steam inizdeki oyunlar ya da diğer exe leri tablette telefonda açmayacağız.Yani Bomboş bir muhabbet ve bomboş bir umut veriyolar herkes exe lerini açacak sanıyor.

  • Win7 adam akilli oturmus win8 bi halt yapamamislar win10 karanlik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • windows ve guvenlik :)

  • görünen tek fark başlat menüsünde 2 arayüzün olması. tüketici ön izleme sürümü böyle. Microsoft bitcoine verdiği ya da vereceği destek ile tarihe geçmek üzere. Sanal alemde güvenlik yoktur. Linux windowstan daha güvenli fakat kullanan az. mac os lu cihazlar da pahalı. Kısaca windows alışkanlık haline gelmiştir. Bu senede tırt Microsoft.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.