Şimdi Ara

Elektro Bateri Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bateriye duyduğum merakı gidermek adına öğrenmek için elektro bateri almaya karar verdim. Evde çalışıp öğrenmek adına. Hiç akustik al demeyin ona ayıracak vaktim ve param yok. Stüdyoya gidip kira verip mal mal alete de bakmak istemiyorum. Yeteneğim var mı öğrenmek adına bir ön çalışma gibi bir şey olacak.

    2 cihaz arasında kaldım.

    Yamaha DD65
    Kalitesinden şüphe yok anladığım kadarıyla. Dezavantajı 3 boyutlu olmaması. İlerletirsem akustikte bocalayabilirim diye düşünüyorum.
    http://www.do-re.com.tr/U15917,603,yamaha-dd65-dijital-davul-dijital-davullar-yamaha.htm


    Alesis DM Lite Kit
    Kalitesi biraz daha düşük sanırım ama 3 boyutlu olması avantajı. Akustiğe ilerlersem az bocalarım. Bir de çalma hissini daha iyi vereceğini düşünüyorum.
    http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=musiconer153&categoryId=411208&sku=MUSICONER153&wt_gl=cpc.nelk.kitap.pla&gclid=CMSg-uvDscICFarKtAodNDkASw

    Başka bir tavsiyeniz varsa söyleyebilirsiniz. Cihazlara çok hakim değilim haliyle bu yüzden gözden kaçırdığım bir şeyler olabilir.







  • Up. Ben de arıyorum.
  • Dostum özellikle alesis ve medeli den uzak durmanı tavsiye ederim.Nedeni ise hem ses modülü ve seslerin yapaylığı,hemde tepkime süresi ve malzeme kalitesi.
    Elektro davulda en iyisi Roland'dır.Rolandın düşük seviye modellerinden başlayabilirsin.HD serisi gibi.Bende TD-9KX var.Eğer biraz daha bütçe ayırabilirsen TD-6 ve TD-9 serisi ne bakabilirsin.Bunların 2.elleri 2000 tl civarında.Kolay gelsin...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gonadotropin -- 31 Mart 2015; 0:15:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.