Şimdi Ara

LÜTFEN Bİ BAKIN !! FORMAT ATTIKDAN SONRA OLDU!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar Pc me format attım... attıkdan sonra ekran kartının cd sini deriver ları falan kurdum bitti tmm oldu hersey.. ama eskisinden daha yavas!.. örnein msn de veya bi pencere acık, o pencereyi assa indirdigimde yavas inior yani inmesi belli oluyor.. format atmadan önce böyle degildi assa indrmeye bastıgımda tak die hemen iniodu yani inmesi bile belli olmuyodu kapatmıs gibi yok oluyodu hemen..

    bilgisayarımın 3-5 özelligi :

    cift cekirdek - Dual Core inside

    Ekran kartı : nVidia GeForce 7300 LE

    [son sürümler yükledim olmadı]

    YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM..



  • görev yöneticinizden bakın cpu yu yoran bi uygulama varmı. sistem boşta 90 ve üzeri olmalı. hiç bir işlem yapmıyorsanız. ekran sürücünüzün sürücüsünümü yoksa vga sürücüsünümü kurdunuz. pc de resetleme sorunu yapıyormu remlerin yerlerini degiştirmeyi deneye bilirsiniz. kısacası pc kasıyor neden kastıgını bulmak lazım bi çok sebepten kasabilir ısı sorunu bile buna dahil..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: pallmall31

    lan bi yardım

    Şikayet edildin bu 1.
    2.si bu pencerenin gözle görünür bir şekilde yavaş bir şekilde indirildiğini görüyorsanız tamamen ekran kartınızla ilgili bir problem ekran kartı driverini yanlış yüklemiş yada pcnizi yeniden başlatmamış olabilirsin.
    3.sü ise Cpu yi zorlayan herhangi bir program olabilir dicem ama pcye format atmışsın.Dediğim gibi ilk ekran kartı yüklenmeden önce bu olayı yapar ekran kartı driver ini sorunsuz yüklerseniz ortadan kalkıcağını düşünüyorum açıkcası
  • MSI NIN CD SİNDEN VGA KURDUM SAĞ ALTTA NVİDİA VAR .. YÜKLÜ YANİ
  • kesin bilgisayarin xp dimi ayni sorun bende vardi ayni grafik kartim var geforcenin web sitesinden indircen
  • vga yı neden kurdun anlamadım zaten vga yı kurman için sistemi f8 le açıp hani güvenli mod listesi geliyorya orda vga yı etkinleştir deyip açılan pc de etkin olan vga yı kurarsın sen yanlış yapmışsın.kaldır sürücünü ve normal sürücüsünü kur vga degil. istersen sistemi vga modunda başlat yani f8 le vga yı aktif et ve aç sorunsuz çalışır ama önermem ekran kartı sürücünü kaldır ve normal sürücüsünü kur ama gene olmayacak söyleyeyim bunun için senin driver clean yazılımına ihtiyacın olabilir yani o yazılım ı indir ve çalıştır tabi o esna güvenli modda ol ve listesinden ekrankartı atıyorum ati nforce yi seç ve bırak o yazılım kaldırsın ve aç kapa pc yi sorun çözülür yani asıl sürücünü kur...
  • bilgisayarım sağ tıkla
    özellikler de
    açılan yerde GELİŞMİŞ sekmesine git
    alt alta 3 tane AYARLAR var sen ilkini tıkla (performans için olan ayar)
    orda "pencereler animasyonla küçülüp büyüsün" var.
    işaretini kadır.



     LÜTFEN Bİ BAKIN !! FORMAT ATTIKDAN SONRA OLDU!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.