Şimdi Ara

LUTFEN Acil cevap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar herkese merhaba. 2012 auris elegant aracim vardaev aldigim icin sattim 20-23 bin aralagina kadar isimi gorecek genc yasta araba bakiyorum. 3-4 sene binmek istiyorum. oncesinde opel ve toyota kullandim ama su andaki butceme ve kriterlerime en yakin fiat duruyor.

    2009 model linea, 1.4 Fire Active tuplu ve 55 binde 22.500 nasil fiyat

    linea 1.4 Fire Active kullanan var mi ya da kullanmis olanveya araci bilen taniyan.. vereceginiz bilgi ve ya[acaginiz yorumlar bana yol gosterici olacak. yardimci olursaniz cok sevinirim.



  • sinan_sahin S kullanıcısına yanıt
    active donanım içeriğini bilmiyorum ama daha önce 1.4 dynamic 2007 model linea aracım vardı. İlk seri 2007 -2008 model dynamic lerde blue - me usb girişi falan vardı. Pek donanım yok ama beni idare ediyordu. Malzeme kalitesi zayıf fakat fiyatıyla orantılı diyebilirim. Sürüş dinamikleri zayıf. Yokuşta bayılır, yüksek hızlarda rüzgardan etkilenir,hatta aşırı rüzgarda şeritleri gezer :) , viraj kabiliyeti orta, süspansiyonlar orta yani pek de konforlu değil, koltuk rahatlığı orta, ses sistemi vasata yakın, yakıtı (benim araç da lpg liydi) normal kullanımda üzmez. Yine bendeki araçta elektrikli aynalar vardı activede yok muhtemelen. Arka camları active donanımda manuel diye biliyorum. Kronik sorunu bildiğim kadarıyla yok. Sadece emotion modeli hariç diğer modellerdeki teyp tuşları zamanla soyuluyor. merak ettiğin birşey varsa bildiğim kadarıyla yardımcı olurum.
  • sinan_sahin S kullanıcısına yanıt
    bu arada fiyat bana normal geldi. Belki 1000 TL daha ucuz olabilirdi. Malum alışveriş de alırken kazanmalısın. 2007 - 2008 model dynamic paketlere bakmanızı tavsiye ederim.
  • Cemali kardesim sagolasin cevabin icin. bu arada yazmayi unutmusum aracta brc marka lpg var. ruhsata isli.hic bir kazasi boyasi degiseni yok. bu sekilde 22.500 iyi fiyat mi pek bilemedim.sahibinden.comda fiyat arastiriyorum ama herkes malina pahabicilmez fiyatlar bictiginden piyasasini anlayamadim. ayrica fiat da hic bilmedigim ve kullanmadigim bir marka. $ lpg ile piyasasina gore fiyati iyi mi _ hazir kullanicisini bulmusken basinia gritayim :) ayrica satmak istediginde hemen alicisi cikar seklinde duyumlar aliyorumne kadar dogru bilmiyorum ama..
  • sinan_sahin S kullanıcısına yanıt
    hemen alıcısı çıkar derken ben şöyle düzelteyim bunu alıcı kitlesi geniş satması kolay olur. Aslında bana kalsa o paraları etmez fakat piyasasına göre araç anlattığınız gibi temizse fiyatı normal. Beklentilerinizi karşılıyorsa alın güle güle binin.
  • bence de o parayi etmez ama malum memleket ve aile ekonomisi kosullari iste..
    benim kafama takilan: 55.000 bin kmde, 2009 model 1.4 fire active, brc lpgli lineanin en cok ne kadar tl edecegi.. 22.500e sanirim fiyati " uygun "" degil, normal fiyati bu galiba.. yazdiklarinizdan anladigim kadariyla daha uygun fiyatli olmali..
  • evet fiyatı normal yani uygun olmaya başlaması için en az 1000 TL daha ucuz olmalı bence
  • tesekkur ederim bilgilendirdigin icin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.