Şimdi Ara

LOST - EFSANE BİTTİ (2004-2010) (2027. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40.537
Cevap
50
Favori
1.183.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20232024202520262027
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kesinizmirliksk2 kullanıcısına yanıt

    geldi, ama altyazılarinda çok fazla hata var.

  • Sürekli başlayacağım deyip başlayamadığım dizi.

  • Grable424youtube
    RE-UPLOAD from my old account "grable42" Jooflashx asked me to to a Lost collab with her a while ago, and how could I possibly say no?! haha... I personally think this turned out totally epic. Subscribe to Jo NOW... seriously. She is amazing. :D http://www.youtube.com/user/JooFlashx Song: The Scientist -- Coldplay WATCH IN HD ☸☸☸☸☸☸☸☸☸☸☸☸☸☸☸☸☸☸☸☸☸☸☸☸☸☸☸☸☸☸☸☸☸☸☸☸☸☸☸☸☸☸☸☸ BACK-UP ACCOUNT: http://www.youtube.com/user/Grable424 TWITTER: https://twitter.com/#!/grable42 FORMSPRING: http://formspring.me/grable42 LVI (Lostvideoisland.com) page: http://lostvideo.net/vidderprofile.php?var=grable24 COLLAB GROUPS: http://www.youtube.com/user/NotPennysStudios http://www.youtube.com/user/TheWildcardGang http://www.youtube.com/user/SoundOfViolenceProdz "Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use."
    https://www.youtube.com/watch?v=mk2PIcmycoU
  • Barış Manço kullanıcısına yanıt

    Şanslı kişilerden biri daha 

  • Az önce meşhur the constant bölümünü bir daha izledim sanırım 5. izleyişim falandır her izleyişimde tekrar tekrar hayran kalıyorum ne iyi bölümdü ya

  • dewe34 kullanıcısına yanıt

    Bende en az 4-5 kere izlemişimdir diziyi lakin her izlediğimde daha önce fark etmediğim bir detay fark ediyordum, Çok acayip bir dizi gerçekten 

  • GoT sonrası Lost'a da tekrardan başladım. Zamanında diziye geç başlamış, ilk 3 sezonu toplu izlemiş kalanları haftalık takip etmiştim. Kafa yakma konusunda ender dizilerdendir.

    Bu arada ilk sezonun sonlarına geldim ve eski rahatsız olduğum bir konu ile yüzleştim tekrardan. Bölümde hangi karakter flashback ile anlatılacaksa böyle anlamsız triplere girip, fevri hareketler yapıyor ya beni benden alıyor. Yine de sağlam dizi yahu. Keşke bozmasaydı. 

  • şu ayarda heyecan veren bir dizi gelmedi ya

  • pqrst P kullanıcısına yanıt

    Geleceğini de sanmıyorum, heyecanla yeni bölümün düşeceği saati beklerdik :)

  • Ulen ne diziydi ya. Sayılar, "diğerleri", geçmiş gelecek filan falan. Şu dizinin çekildiği, yayınlandığı zamanlar efsaneydi. Konudaki mesajlar, yoğunluk inanılmazdı. Millet forumu Whatsapp'a çevirmişti, teoriler havada uçuşuyordu. Dizi tarihinde ele kâğıt kalem alınıp not düşülen, bu kadar teori üretilen başka bir dizi yoktur herhalde. Ben mesajları okumaya üşenirdim millet makale gibi teoriler yazmaya üşenmezdi. Altyazıların jet hızıyla düştüğü zamanlar. Hele hele Lost gibi popüler bir diziyse bölüm düşer 3-5 saat sonra da bölümün Türkçe altyazısı düşerdi. Öyle seriydi. Pınar Batum'un az emeği geçmemiştir. Şimdi foruma bakıyorum millet tekrardan izlemeye çalışıyor da ben, imkan olsa şunu aynı yıllara dönüp tekrardan izlemek isterdim. O dönem tadı bambaşkaydı. Şimdi izlesen teorini kimle paylaşacan kimse okumaz ki. O zaman öyle değil işte. Millet anlık dönüş yapıyordu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 16 Şubat 2024; 7:5:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hayatımda izlemediğim tek dizi olabilir. Bütün efsaneleri izledim bir tek bunu izlemedim. Başlamalımıyım ? :D

  • Kuntt kullanıcısına yanıt

    Disney+'taki remastered versiyonu tavsiye ederim.

  • Teşekkür ederim bu akşam başlıyacağım

  • İlk iki sezonu hevesle izledim. 3.sezona başlayalı 1 ayı geçti fakat girip devam edesim gelmiyor. O bilinmezlikler falan çözüldüğü için büyü bozuldu gibi. Hoş, ilk izlediğim zamanlarından unuttuğum veya kaçırdığım çokça olayı tekrar görmüş oldum fakat devam edesim gelmiyor şuan. 

  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt

    Bilinmezlikler çözülmediki hocam her bu böylemiymiş dediğinde aslında öyle olmadığını anlıyorsun ilerledikçe 

  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

    The Otherss The Othersss. Black Smokeeee falan derken demek istedim hocam.  Devam edeceğim, kült olan ender dizilerden kendisi.

  • 
Sayfa: önceki 20232024202520262027
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.