Şimdi Ara

Logitech MX Revolution Şarj Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2007in 10. ayında hepsiburada dan Logitech MX Revo mouse aldım. Hafta sonu şarja taktığımda ilk başta normal şarj olmaya başladı sonra birden 3 kademe kadar şarj olmuş gibi sadece son kademe şarj oluyormuş gibi şarj yapmaya başladı. Bir kaç kezde sadece son kademe şarj ışı yandıktan sonra pil simgesi kırmızı yanıp sönmeye başladı. Sonra tekrar ilk baştaki gibi normal şarj, son kademe şarj ve kırmızı pil bitti uyarısı veriyor ve bunu sürekli tekrarlıyor.

    Pazartesi Logitech müşteri hizmetlerini aradadım, sorunu anlattım. Teknik servislerinin neresi olduğunu sordum. Türkiye de teknik servislerinin olmadığını söyledi. Bana ilk önce aldığım yer ile irtibata geçmemi ve daha sonra kendilerine tekrar dönüş yapmamı istediler. Bir de referans numarası verdiler. Hepsiburada müşteri hizmetleri ile görüştüm. Bana Mersa Sistemi aramamı söylediler. Mersa da E-sistemi aramamı söyledi. E- Sistem önce pilleri değiştirmemi söyledi, pilinin sabit pil olduğunu hatırlattığımda ürünü kargolayın kontrol edelim dediler ve adres bilgilerini verdiler.

    Logitech müşteri hizmetleri tekrar aradım. Hepsiburada nın ve diğerlerinin yönlendirmelerini söyledim. Logitech müşteri hizmetleri ürünü kesinlikle bir yere yollamamı sadece faturayı kendilerine fakslamamı istedi. Bundan sonra konu ile kendilerinin ilgileneceklerini ve en fazla iki gün içinde bana bilgi vereceklerini söylediler.

    Benzer arıza veya daha önce Logitech le benzer bir olay yaşayan arkadaşlar varsa nasıl sonuç aldıkları paylaşabilirler mi?







  • pilin ömrü bitmiş dostum oyüzden yapıyor aletin sağlam, pili değiştirmek istiyorsan bana haber verebilirsin
  • Logitech ile bugün görüştüm, farenin yenisini yolluyorlar. 10 gün içinde elimde olmazsa tekrar aramamı söylediler. Eski farenin alıcısını göndermemi istediler sadece
  • Dostum bu olayın üzerinden biraz geçmiş ama. benimde bir sıkıntım var buna benzer. Şarj süresi fln herşey normal. zaten ben cihazın pilini sonuna kadar bitirmeden şarj etmiyorum ömrünün uzunolması için.

    ama zaman zaman şarj ünitesine koyduğumda fareyi sürekli kırmızı ışık yanıp sönüyor hızlı bir şekilde. birsüre öyle brakıyorum takıyorum çıkartıyoru takıyorum çıkartıyorum sonra şarj etmeye devam ediyor. ve sorunsuz çalışıyor en aşağı 2 hafta ve fazla gidiyor şarjı ben bu sürekli kırmızı ışık ne anlama geliyor birtürlü onu anlıyamadım.
  • arkadaşım mx revo ya hangi game pad kullanıyorsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.