Şimdi Ara

Logitech G510 Kullanıcı İncelemesi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
5
Favori
8.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: designr

    bende ikinci elden bir adet g510 sahibi oldum. g500 ailesini tamamlamış oldum :)
    G tuşları yüzünden elim çok fazla o tarafa kayıyor alışması biraz sürecek gibi bir de tuşlar daha ufak eski klavyeme göre ona da alışmam gerekecek.

    bende ilk başta G tuşlarımdan nefret ediyodum ama kullanmasını ögrenince onlarsız yapamaz oldum ESC yi G1-2-3e atadım diğer G tuşlarınada winamp,mozilla,ALT+F4,ALT+TAB vs. gibi bütün kullandıgım kısayolları atadım.artık onlarsız yapamıyorum çok alıştım.ışıkta ilk başta az gibi geliyodu ama kapkaranlık ortamda gayet yeterli ve göz almıyor.zamanında Razer Lycosa da kullanmıştım ve onun ışık seviyesi yüksetki ve çok gözümü alıyodu.hernekadar seviyesi ayarlansada malzeme kalitesi G510 kadar kaliteli değildi.çok iz yapıyor ve toz tutuyordu.
    g510 candır




  • Hocam bu yazdıklarınız g510 mu alsam yoksa bulursam lycosa mı alsam diyen bana ilaç gibi geldi
  • Şimdi logitechin sitesine bakınca g510s i gördüm. Gerçi gördüğüm kadarıyla üzerindeki boyama dışında bir fark yok ama bilemedim şimdi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: white_predator

    Hocam bu yazdıklarınız g510 mu alsam yoksa bulursam lycosa mı alsam diyen bana ilaç gibi geldi

    ellerin ufaksa ve laptop klavyesi seviyosan lycosa al.
  • Hocam aynen dediğiniz gibi eller ufak, laptop klavyesi seviyom bildiğim kadarıyla lycosayı ülkemizde satan yok. Şimdi siz bana g510 sana gelmez diyorsunuz değil mi? Alıpta pişman olmak istemem. Aslında çok alakasız olsada logitech mk520 nin klavyesi çok hoşuma gidiyor. Onumu alsam demiyor değilim.
  • Güzel bir klavye gercekten hayirli olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: white_predator

    Hocam aynen dediğiniz gibi eller ufak, laptop klavyesi seviyom bildiğim kadarıyla lycosayı ülkemizde satan yok. Şimdi siz bana g510 sana gelmez diyorsunuz değil mi? Alıpta pişman olmak istemem. Aslında çok alakasız olsada logitech mk520 nin klavyesi çok hoşuma gidiyor. Onumu alsam demiyor değilim.

    logitech mk520 hakkında kesin konuşamam,kullanmadıgım için ne desem yalan olur.madem ellerin ufak ve laptop klavyesi gibi klavye seviyorsun lycosa benzeri bişey alman lazım sanırım.
  • Hocam sırf kablolu diye aldığımda bir iki kere kullanıp kenara attığım microsoft digital media 3000 klavyemi birkaç saat önce tekrar bilgisayarıma bağladım. Acayip rahatmış . Birde programını indirip kurdum baya bi oyuncu klavyesi gibi oldu. Programında profil oluşturma, macro kaydetme gibi baya bir özellik var. Sanırım bir süre başka klavye bakmayacağım. Cüzdanım az rahat nefes alsın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: white_predator

    Hocam sırf kablolu diye aldığımda bir iki kere kullanıp kenara attığım microsoft digital media 3000 klavyemi birkaç saat önce tekrar bilgisayarıma bağladım. Acayip rahatmış . Birde programını indirip kurdum baya bi oyuncu klavyesi gibi oldu. Programında profil oluşturma, macro kaydetme gibi baya bir özellik var. Sanırım bir süre başka klavye bakmayacağım. Cüzdanım az rahat nefes alsın

    yani,işinizi görüyosa extra masrafa gerek yok.
  • Cossie C kullanıcısına yanıt
    hocam kusura bakmayın okul açılınca vakıt bulamadım projelerden. bende dediğiniz tuşlarda aydınlanma var. ama ışık genel olarak zayıf tuşlarda. bence gonderin yenisini yollasınlar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.