Şimdi Ara

lm660s kanal sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merkezi sistemde A ve B olarak uyduyu taratım B hotbirde sorun yok istediğimde
    kanal manuel olarak ekletebilmekteyim.Ancak A türksat ise manuel kanal
    eklemek istediğimde TV kapanıyor ( sağ-sol yapınca) çözümü bilen lütfen yardım etsin ..
    teşEkürler
    Paylaş



  • bende de aynı sorun var. yazılımdan olabilir diye v4 e yükselttim yine olmadı. en son fabrika ayarlarına döndüm. düzeldi fakat yeniden kanalları tarattım 400 kanal buldu. kanal frekanslarına girmeye çalıştığımda aynı sorunu veriyor. anlamadım gitti. manuel kanal frekansı düzeltme eklemeyide bulamadım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ERHAINSTEIN

    bende de aynı sorun var. yazılımdan olabilir diye v4 e yükselttim yine olmadı. en son fabrika ayarlarına döndüm. düzeldi fakat yeniden kanalları tarattım 400 kanal buldu. kanal frekanslarına girmeye çalıştığımda aynı sorunu veriyor. anlamadım gitti. manuel kanal frekansı düzeltme eklemeyide bulamadım.

    hocam cıhazı görmedim fakat normal uydu alıcılarında TP listesini silip sonra frekans girmeniz gerekebiliyor sizde aynı işlemi yapabilrisiniz tv nizde
  • bu normal bir uydu alıcı değil malesef :) ewt eski kullandığım uydu alıcısında ki markası bile olmayan adi bir uydu alıcıydı. TP ekle sil kanal güncelle Pıdleri güncelle her şey wardı. ama bu dahili uydu alıcıda böyle bişey yapamıyorsun.
  • Tv modellerinde gecerli olan yazılımsal bir olay sizin cihazınıza ozel bir sey değil PID değerleri uyuşmuyor bu yuzdende yayında ses ver gorunyok kimi zamanda ses gelmıyor.Özellikle Yatay ve 04444 frekanslarında cok yasanan bir durum.İlk cıktıklarında SHOW TV cekmıyordu.Frekans yazılsa bile kanal bulunamıyordu.Tamamen yazılımsal ama Samsung D ve ustu serilerde bunu aştı fakat LG LW serilerinde devam ediyor.LG yeni seri cihazda bunu sorunu cozecek.
  • tamam işte yeni seri LM serisi. demekki devam ediyor :) o pid değerlerini en ucuz kanalda bile değiştirirken bunda değiştiremiyoruz diyorum zaten. onlara erişebilsek bikaç tane açılmayan kanal var değerleri girip açıcam zaten. ama uydu yazılımı stabil çalışmıyor. sanki aceleye gelmiş :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.