Şimdi Ara

LG smart tv film görüntü sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar ben de LG 47LB652V model smart tv var. Film izlerken çok itici bir görüntü sorunu ile karsilastm.film görüntüleri sanki çekim görüntüleri gibi daha saniyedki kare sayısı film formatına çevrilmemis gibi geçişler oluyor.Türk sineması olsun yabancı farketmez hep böyle ve bu kadar son model bi tv böyle sorun olur mu anlmdm gitti. Pal ntsc ayarlrindan olabilir diye iki saattit tüm ayarları karstrdm bir çözüm bulamdm. hatta sfrldm tüm kanallar silindi ( dahili uydusu var ) baştan kurdum yine aynı. nedir bunun sorunu bilen var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ben de bu tv yi istiyordum ama internette hakkında en az yorum yapılan tv bu. yapılan sayılı yorumlar da tedirgin edici. Arada kaldım :/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: formardin

    merhaba arkadaşlar ben de LG 47LB652V model smart tv var. Film izlerken çok itici bir görüntü sorunu ile karsilastm.film görüntüleri sanki çekim görüntüleri gibi daha saniyedki kare sayısı film formatına çevrilmemis gibi geçişler oluyor.Türk sineması olsun yabancı farketmez hep böyle ve bu kadar son model bi tv böyle sorun olur mu anlmdm gitti. Pal ntsc ayarlrindan olabilir diye iki saattit tüm ayarları karstrdm bir çözüm bulamdm. hatta sfrldm tüm kanallar silindi ( dahili uydusu var ) baştan kurdum yine aynı. nedir bunun sorunu bilen var mı ?

    Aynı Tv bende var sizdeki soruna hiç raslamadım.Usb den hd-full hd-3d filmler denedim görüntü gayet iyiydi.Sizin tv de sıkıntı olabilir isterseniz servise gösterin.




  • formardin F kullanıcısına yanıt
    bende de aynı model tv var gayet memnunum performansından ve görüntüsünden...
  • formardin F kullanıcısına yanıt
    Truemonıtıon =kapalı'da kalsın ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.