Şimdi Ara

LG NB5540 Soundbar hakkında herşey.. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
12
Favori
33.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: teknokolik35

    Kumanda da auto on off diye bir tus vardı. Ona basarak halledebilirsiniz.

    Az önce müşteri hizmetleri aradı onlara da bildirdim sorunumu, bugün döndüler. öyle bir şey imkansızmış televizyonun ve soundbarın o şekilde bağlanıp açılması imkansızmış! şimdi olmuyorsa olmazmış. yapacak birşey yokmuş. biraz artist konuştu. hayal mi görüyorum ben dedim. bi şey diyemem dedi. bende bastım kalayı. Sonra yumuşadı tabi. ama adam sürekli yuvarlak konuşuyor. olabilir, olmayabilir, biz burada denedik olmadı. takmış bir simplin aynı teraneyi anlatıyor. hdmi yok diyorum. kablosuz bağlantı diyorum yok. simplik diyo peygamber demiyo. Neyse eve gideyim hemen bakacağım. Ancak hatırladığım kadarıyla öyle bir tuş yok.
  • selcuk_ulupinar S kullanıcısına yanıt
    Akşam mesajı kumandaya bakmadan yazmıştım. Daha sonra kumandaya baktım sol tarafta 'auto power' diye tuş var. 1 kere basınca hangi konumda olduğunu gösteriyor. on off mu diye bir daha basınca off sa on oluyor onsa off oluyor. Ben denemiştim optikde çalışıyor. Ama her zaman soundbarı açmadığım için off da tutuyorum.
  • Iyi gunler arkadaslar . Lg 55 lb 652v modelinde tv aldim . buna uygun soundbar almak istiyorum. Lg 5540 soundbar nasil olur veya tavsiye edeceginiz model var mi.?
     LG NB5540 Soundbar hakkında herşey..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün Antalya MediaMarktan 1000 tl ye kapalı kutu aldım cihazı televizyon da hazır kutulu bi şekil de bekliyo . Ama size bir sorum olacak televizyonum 65 ub980v acaba televizyonla soundbarı duvara monte etsem nasıl olur .
  • custo06 C kullanıcısına yanıt
    merhaba,

    öncelikle televizyonun hayırlı olsun kardeş..fazla fazla yetecektir hatta bu ayaklı tv modellerine göre tam o alttaki bosluga sıgıyor.televizyonun bir parcası gbi görünecektir.tek kumandayla da rahat rahat filmini izler muzigini dinler tadını cıkarırısn.ses konusunda suphen olmasın.benimki hala canavar :)
  • Rıdvan Özcan R kullanıcısına yanıt
    merhaba ,

    öncelikle hayırlı olsun,ince televizyonların artısı duvara asıldıgında yerden kazandırıyor.evine tablo gibi gayet şık olabilir.NB5540 zaten duvara asılabiliyor, askı aparatıda kutunun içinden cıkıyor.
  • BenkisacaFM kullanıcısına yanıt
    Saol arkadasim tesekkur ederim . ben tv ayaklarini sokup sehpaya montaj yaptim altinda 9 cm bosluk kaldi .5540 soundbarin uzunlugu nasil duruyor kac cm ebatlari
     LG NB5540 Soundbar hakkında herşey..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar araştırırken fark ettim Lg'nin lg las650m adıyla bir soundbarı çıkmış. İnceleyen var mıdır acaba? Nb 5540 ile ne farkı vardır artı ya da eksi yönde?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metehan028 M kullanıcısına yanıt
    Ayrıca las950m diye bir üst modeli de var.

    Lgnin kendi sitesinden ve bimeksten karşılaştırma yapayım dedim ama özelliklerini yazmmaışlar.
    Mesela las modellerin fiyatı nbden daha yüksek ama hi fi dac işlemci var mı yok mu anlaşılmıyor.

    nb5540'a benim de niyetim vardı ama ortalık karıştı şimdi.
  • Merhaba arkadaslar. Bende bu soundbar ses sisteminden aldim. Kutuyu acip kendim kursam. Servis bir problem cikariyor mu acaba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: riderman

    Merhaba arkadaslar. Bende bu soundbar ses sisteminden aldim. Kutuyu acip kendim kursam. Servis bir problem cikariyor mu acaba.

    Servisin gelip kendilerinin kurmasini bekleyin.
  • merhaba arkadaşlar ben de soundbar almayı dusunuyorum. hatta bugun 5540 ı almaya gidecektim ama las650 yi gördüm ve kafam karıştı. lg in yurt dısı sitesinde gördüm sanırım las650 versiyonunun farkı bt 4.0 la gelmesi. bunun dışında ekstra bi özellik göremedim, yazmıyor yani. 5540 kullanan arkadaslar bluetooth un sıkıntılı oldugundan bahsetmişler forumda. belki de lg bu yeni versiyonuyla bluetooth olayını çözmüştür. bu iki model arasındaki farklar hakkında bilgisi olan paylaşım yaparsa sevinirim...
  • kablosuz arka hoparlörü ve çoklu odada müzik desteği varmış en belirgin özelliği. diğer özellikleri ses anlamında aynı. 1700 tl etiket var vatanda. deneyip görmek lazım. 700 tl fark vermeye değer mi bakmak lazım
  • Las 650 ye media markt ta baktim flash bellek getirmistim yanımda flac muziklerde nasil calacak diye bi baktik ki usb girisi yok cihazda sok gecirdim bildiğiniz ethernet ve wifi var cihazda onlarida pek test edemedim volume yukselmesi cok agir cihazin birde 100e gelene kadar ses sarkinin yarisi bitiyor bass ve sesi hakkinda tam yorum yapamiycam blutooth uzerinden baglanip youtube dan muzik actim bluetooth ustunden ses pek verimli olmuyor bu cihazlarda zaten kaliteli degil bence en iyisi direk usb flac nb5540ta deneyimlerime gore

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar merhaba ben lg nb3540 model soundbar aldım kurulumu yaptım gayet sık ve ses tatmin edici fakat söyle bir sorun olustu ps3 ile online fifa keyfi yapayım dedim :( ama sonuç hüsran psp giris yapmadıgını fark ettim ve olayı anlayana kadar modem ps3 arası gittim geldim soundbarı kapattıgımda ise birden olay çözüldu sanırım olay subwoofwer ve hoparlörun wifi olarak baglanması bu uyum ps3 ün ayarını bozuyor ve online giriş yapmıyor bu olayı nasıl çözebilirim bilgisi olan varmı zira almamın en önemli sebebi ses sistemi esliginde fifa oynaktı :( birde soundbarın kumandasında tv yönetme tusları var ve diger marka kodları var ama maalesef sansımdanmı ne bir tek philips yok bunu nasıl çözebilirim fikri olan söylerse sevinirim saygılarımla...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serta2

    quote:

    Orijinalden alıntı: riderman

    Merhaba arkadaslar. Bende bu soundbar ses sisteminden aldim. Kutuyu acip kendim kursam. Servis bir problem cikariyor mu acaba.

    Servisin gelip kendilerinin kurmasini bekleyin.

    ben lg marka soundbar aldım kurulumu kendim yaptım servisi aradım gelmenize gerek varmı diye müsteri temsilcisi yok dedi faturayı kaybetmeyin yeter dediler :)
  • nevzat09 N kullanıcısına yanıt
    tek kumanda olayı kılavuzda var soundbarın alt tus takımında açma kapama tusuna basılı tut ve lg için 1 yada 2 tusa basıp tusları bırak muhtemelen olur bende philips marka tv vardı listede philips için kod yoktu sırayla denedim tum tusları 2 nolu tus benim tv ile uyustu inan soundbarı aldıgıma bu kadar sevinmemiştim :)
  • Bu ürün 42LA667S lg tv için olurmu arkadaşlar tv küçük büyük kaçar mı ?
  • bLind kullanıcısına yanıt
    uygundur la660 serisi ve üzernde kablosuz baglanabiliyorsun.diger modellerde optik kabloyla baglantı kurabilirsiniz
  • Proxy1 kullanıcısına yanıt
    LAS950 yeni seri olarak cıktı bende baktım biraz :)
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.