Şimdi Ara

LG GM735 MESAJ GELMİYOR ( DETAYLI ANLLATIM SORUNU )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • S.a arkadaşlar LG GM735 Telefonuma mesaj gelmiyor sorunumu detaylı bi şekilde anlatıyım.

    Facebook hesabım için kod almam lazım kodun kayıtlı oldugu numara benim numaram hattım vodafone.

    Kod gönderildi diyo ama kod felan gelmiyor. Telefonun güvenlik kilidini kapatıyorum, monitörün yanına koyuyorum telefonu ışık yanıyor mesaj gelirken yandıgı gibi, monitörden cızırtı geliyor biri ararken telefon televizyonn yanındayken felan ses gelir ya o ses. Ama mesaj felan gelmiyor.

    Vodafonenin sitesine giriş yapayım dedim numaramla şifremi unutmuştum 7048mi neydi ona mesaj atıp yeni şifre alabiliyormusuz ama mesaj gitmiyor. 7048 e 3636a mesaj atamıyorum. TL yok ama ücretsizmiş bunlara mesaj göndermek. Yetkili bayii, müşteri hizmetlerinden bi sonuc alamadm.

    Telefona mesaj gelmiyor ışık yanıyo ama mesaj felan gelmiyor, benim diğer telefonum samsung galaxy miniden denedim onada gelmiyor, babamın küçük bi samsung telefonu war dokunmatik bişey ona geliyor kod ama benim telefona ne yaptıysam gelmiyooorr.. :S


    Telefonunmu güncellenmesi lazım ne yapmam lazım bilmiyor, bana mesaj geliyor arayabiliyorlarda ama şu kod gelmiyor... LG GM735 die anakonu var ordan bişeylere baktım baya bi yazı var çok program war neyi indiriceğimi bulamadım yardımcı olanlara şimdiden Teşekkür ederim.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.