Şimdi Ara

LG G5 bu kez tüm ayrıntılarıyla sızdırıldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
1
Favori
2.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ultra ultra ultra kötü. Gerçi daha çıkmadı ama.

  • yorumları bir şöyle okuyunca bir ben zıttım zannedersem. daha önceki serilerde telefon samsung gibi plastik kapak, plastik gövde diye taşa tuttular. adamlar hem plastik kapaktan filan vazgeçip daha sağlam bir kasa veriyorlar, hem de üstüne üstlük samsung gibi çıkarılabilir batarya kolaylığından (ki bu her telefonda bulunmadığı için çoğu telefondan bu özelliğiyle bir sıfır öne geçiriyor cihazı) vazgeçmeyip harika bir çözüm buluyorlar.

    arka kısımda kamera olsun, parmak izi okuyucusu olsun gayet hoş göründü benim gözüme. sadece ses tuşlarının yana alınması alışılmadık bir dezavantaj oldu orijinallikle benim için o kadar. lg fanı filan değilim ama bu kadar olumsuz yorumları hakedecek bir telefon (her sene aynı tasarımla,hatta bazı güzel özellikleri kısan telefonlara nazaran) hiç değil "bence".

  • Bu nasıl bir tasarım ya , bunu tasarlayan adam kördü herhalde

    Kamera çıkıntısı ve parmak izi okuyucusu o kadar kötü olmuşki,adamlar her yeni telefonda geriye gidiyorlar tasarım olarak

  • Bu tasarıma kötü diyenler uzakta ölebilir mi lütfen.

  • Bu tasarıma güzel diyenler uzakta ölebilir mi lütfen.

  • Metal kasada değiştirileribilir batarya görmek oldukça güzel, ama tasarım relazet olmuş.
  • Parmak izi ve çıkarılabilir batarya koymak için tasarımdan vazgeçmişler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her telefonda yenilik yapmak için tasarımı arka plana attılar.

  • Bu tip ne abi ya



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 20 Şubat 2016; 15:30:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kılıf takacaksınız zaten merak etmeyin herkes bir tasarım derdine düşmüş :) Bence gayet iyi olmuş yuvarlak hatlar ele iyi rahat geliyor. Ahize kısmı da siyah iyi olmuş. Kamera ve işlemci iyi olacaktır. Ekran, batarya, ses işlemcisi DAC ve amfi merak edilmesi gereken. Ve fiyat.

  • S7 yi geçtim samsung a serisi daha klas bu telefondan..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek kelimeyle telefonun tasarımı iğrenç olmuş.Lg'de ,Htc'nin yolunda ilerlemeye başlamış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG'den beklentim yüksekti ama topuğuna sıktı

  • kızaklı batarya mantıklı bence en azından fark yaratan bir tasarım güzel olur bu telefon ama kasa gene dandik plastikse zor lg nin işi kasaları hep çatlamış çünkü kötü bir durum arkadaşlarımız da var malesef

  • Güncel donanımla g2 yapmak bu kadar zor mu

  • Yahu beğenmek için çok zorladım kendimi ama olmamış çok çirkin göründü gözüme. O alttan çıkacak parça takıldığında az da olsa oynama sallanma yapacaktır demedi demeyin. G5 gerçekten çıkana kadar tasarımın bu olduğuna inanmak istemiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Intouchable

    yorumları bir şöyle okuyunca bir ben zıttım zannedersem. daha önceki serilerde telefon samsung gibi plastik kapak, plastik gövde diye taşa tuttular. adamlar hem plastik kapaktan filan vazgeçip daha sağlam bir kasa veriyorlar, hem de üstüne üstlük samsung gibi çıkarılabilir batarya kolaylığından (ki bu her telefonda bulunmadığı için çoğu telefondan bu özelliğiyle bir sıfır öne geçiriyor cihazı) vazgeçmeyip harika bir çözüm buluyorlar.arka kısımda kamera olsun, parmak izi okuyucusu olsun gayet hoş göründü benim gözüme. sadece ses tuşlarının yana alınması alışılmadık bir dezavantaj oldu orijinallikle benim için o kadar. lg fanı filan değilim ama bu kadar olumsuz yorumları hakedecek bir telefon (her sene aynı tasarımla,hatta bazı güzel özellikleri kısan telefonlara nazaran) hiç değil bence.


    Valla kardeş ben de beğendim 2011'den beri Samsung kullanıyorum. Samsung'un sevdiğim yönleri amoled ekran, çıkarılabilir batarya ve micro sd kart deşteği idi. Artık Lg'de bunları veriyor. Hatta çıkarılabilir bataryayı sadece LG veriyor artık. Hem çıkarılabilir batarya hemde metal gövde'yi ilk defa LG G5 verecek anladığım kadarıyla.

    Üstelik snapdragon 820'yi Türkiye'de ilk defa LG g5 verecek. (samsung galaxy s7 exynos versiyonunun mali gpu'sunun vulkan destekli adreno 530'dan daha güçlü olduğunu zannetmiyorum)
    Ses açma kapama tuşlarını yana almışlar ve çok iyi yapmışlar. Bir de Samsung gibi fiziksel Homet tuşu olsaydı tadından yenmezdi. Ancak olmazsa olmaz bir özellik değil, sonuçta lg'ler ekrandan da açılıyor. Ekran tuşları da kullanışlı.

    Kamera tarafında Samsung biraz daha iyi olacaktır. Arayüz konusunda LG kendini biraz daha geliştirmiştir umarım.

    Tasarım benim hoşuma gitti. Arka kamera tasarımı biraz daha iyi olabilirmiş. Ben öyle şekle şemala takan birisi değilim. Donanım benim için daha önemlidir.

    Lg'nın stratejisi Samsung'un artık vermediği özellikleri verme üzerine kurulu. Uzun lafın kısası benim hoşuma gitti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stalker(1979) -- 20 Şubat 2016; 17:04:51 >




  • Abi 1 telefon herhangi 1 çıkıntıya sahip olmamalı düz olmalı , ayrıca android telefonlarda dünya standartlarında genelde sağda bulunan ses açma kapama tuşları neden sola alınmış epılcı mı oldunuz lan!

    S7 akacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 820 çöp olacağı için bu da 1100 tllere düşer yakın zamanda

  • O batarya kısmı bir süre sonra lackalasir gibi duruyor hele bide yere düşerse tıkır tıkır oynamaya başlar ve çıldırtır insanı gelince görücez



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 20 Şubat 2016; 17:11:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.