Şimdi Ara

LG bh7540TW

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    2 gün önce LG BH7540TW model ses sistemi aldım. Bugün kurulumu gerçekleştirildi(LG servis tarafından). Subwoofer'ı ambalajından çıkartırken arkadaki yuvarlak kısım LG servis elemanının elinde kaldı. Hemen nasıl böyle birşey yaptın demeye kalmadı eleman bir sorun çıkmaz merak etmeyin bunlar takılıp çıkartılan kısım dedi. Her hangi bir zarar gelmedi subwoofer'a falan dedi. Şu an biraz pimpirikli bir durumdayım, cidden bir sorun çıkmaz mı? adamın dediği gibi takılıp çıkartılabilen birşey mi? yoksa ciddiye alıp bu ürünü değiştirmelimiyim? fikirlerinizi yorumlarınızı bekliyorum. Subwoofer'ın arkasındaki yuvarlağın resmini aşağıya ekliyorum. (şu an ses sistemini dinliyorum herşey normal gibi)
     LG bh7540TW







  • bilen birileri varsa lütfen yardımcı olabilirler mi?
  • zararı olurmu olmazmı bilmem ama. sen ona bir tutanak imzalatsaydın keşke.
    çünkü kurulduktan sonra iade etmen çok zor oluyor.
    yapacağın tek şey var. subwoferı alabildiğince zorlaman. baktınki tık yok aynen dewam arıza çıkarırsa
    teknik servisi arayıp kurulumu yapan arkadaşı şikayet edip ürün değişimi istemen olacaktır.
  • aldığım firma ile görüştüm değişecekler sanırım yarın. Umarım söylediklerinin arkalarında dururlar. Teşekkür ederim..
  • Boş hava portu denir ona subun içinde olan basınçlı havayı düzgün çıkmasını sağlar... Zaten Lg nin tüm subları pasif sub olduğundan iç mekanizması ile bir alakası yoktur yani o subu kırsanız içinde sadece hop var birde bu plastik boru başka bir şey yok ama aktif sub olsa içinde ilave olarak amfi devresi olur ve bu hava portu bazılarında iç bükey olarak ta içlere kadar gidiyor vs pasif sublar böyle değildir bildiğin mdf nin içinde bir hop var birde bu plastik boru içi boş yani o eleman doğru söylemiş onu tekrar çıkartıp etrafını yapıştırıcı ile yapıştırıp biraz bekledikten sonra taksanız da olurdu yani eğer servis yamuk yapar ise dediğimi yapın zaten elinde kalması da bu yüzden olmuş muhtelemen yoksa ahşaba yapışık olması gerekiyordu...

    sistemin sesi performansı vs nasıl iyimi? en yeni üst serisi sanırım?
  • Bilgileriniz için teşekkür ederim. Firma yenisiyle değiştirdi, cumartesi tekrar kurulum yapılacak. Sesi bence olması gerektiği gibi. Uzman değilim bu işlerde ancak 14 yıllık müzisyenim, iyi bir kulağım var diyebilirim. Müzik dinleme konusunda ve film konusunda beni tatmin etti. Bass'larıda gayet yeterli. arka hoparlörler wireless, henüz bir eksikliğini görmedim. Göreceğimi de sanmıyorum. Her türlü film formatını açıyor. Ayrıca dlna ile network ağına eşleştiriseniz pc'deki filmi 5+1 ses düzeniyle kablo kullanmadan izleye/dineye biliyorsunuz. (film boyutu çok büyüklerde takılma yapabiliyor/belki boyut değilde sıkıştırma metoduyla ilgilidir daha net bir fikir oluşmadı kafamda, ancak genelde bütün filmleri bu şekilde kablosuz aktarımla izleyebiliyorum/müzikde zaten sorun çıkmıyor.(hfmiarc ile yapılabiliyor bunlar)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.