Şimdi Ara

LG 32LE4500 LED TV ALDIM. PLAZMANIN GÖZÜNÜ SEVEYİM..SS.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 10-12 m2 lik oturma odasında 2-3 metre mesafeden izlemek üzere tv arıyordum. Salonda 42 inch Panasonic plama tv (42S20E) var.

    Bimeksten kampanyası varken 1070 tl den LG 32LE4500 aldım. Aslında 32inch lcd tv LG 32LD750 niyetim vardı ama oradaki danışman arkadaş "led bu fiyatta iken yaklaşma, zaten lcd üretimi bitti, gel bunu al" dedi. Demo tvlere baktım, gerçekten lcd gibi değil led tv de ki görüntü cezbediyor insanı. Neyse aldım. Kurulumu yapıldı. USB den her türlü medya sorunsuz açılıyor. 10gb lık Br-rip filmide açtı görüntü gerçekten şahane ama tv ye plazmada olduğu biraz yandan bakınca renkler soluklaşıyor. Tam cepheden bakınca en iyi sonucu alıyorsunuz.

    Tv ye Edifier M3200 2+1 ses sistemi bağladım. Şimdilik Digiturk sd recevier ve monster scart kablo ile sıkıntısız görüntü ve ses alıyorum.

    Ama arkadaşlar ne olursa olsun plazmanın yanına gelmiyor alet. Bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama görüntüler Pana da daha doğal, led tv de kontrast pc monitörü gibi bir yerden sonra beyazlar sarılar resmen patlıyor, plazma da sonunu bulsanız da görüntü sadece canlanıyor. Alt kayan yazılar daha akıcı, okunabiliyor...

    Bir de aldığım bir duyuma göre -electroworld, gordion çalışan bir arkadaş- Samsung lcd panel üretimini bitirmiş ve 2011 yılı yeni model tvler arasında plazma panel üretimine başlamış. "Düşman gibi plazma tv leri sürekli kötülüyorlardı, bakalım yeni modeller gelince ne diyecekler çok merak ediyorum" dedi arkadaş haberiniz olsun.

    32 inch boyuta kadar tv almak isteyen arkadaşalara LG 32LE4500 modelle ilgili bilgi verebilirim ve tavsiye ederim.

    İyi forumlar.



    Edit: SS yüklendi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunnslinger -- 17 Nisan 2011; 21:57:41 >







  • plazma tvler teknolojinin şu an doruğunda olan bir teknolojik alt yapıya sahip. LED TV'lerin daha önünde uzun bir yol var. ama şu da var sizin aldığınız led tv, led teknolojisini görebileceğiniz bir tv modeli değildir, çünkü görüntü tarama hızı 50 hz'dir. 200 hz'lik LED TV'lerle mukayese dahi edilemez. Kaldı ki 100 hz'den sonra 200 hz'de yakında standart olacak 400 ve 600 hz'ler piyasada görülmeye başladı bile. 100 hz ile 50 hz arasında bile gözle görülebilecek dağlar kadar fark var, zaten fiyatlardan da fark olduğu ortada. Bu yüzden sağlıklı bir değerlendirme yapılamaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.