Şimdi Ara

LG 1952 19' Monitör Carrefour'da 240 ytl Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  LG 1952 19' Monitör Carrefour'da 240 ytl Alınır mı?


    arkadaşlar eski monitörüm arıza yaptı. acilen bir monitöre ihtiyacım var. 200-250 ytl arası bi monitör arıyordum az önce carrefour da gördüm.

    LG 1952 serisi W1952S FLATRON 19" monitöre 239 ytl artı tüm kredi kartlarına vade farksız 12 taksit imkanı var.

    http://www.sanalmarketim.com/urun/fe63b70465300374613929a342bbccb7/LG-W1952S-PF-19#39;-LCD-Widescreen-Siyah-5ms-Monitor

    bir de mavi bilgisayarda philips 190CW8FB 19" LCD (Siyah) 300 ytl den satılıyor.

    http://www.mavibilgisayar.com/ud/7151

    hangi monitör daha iyi veya alınabilir?







  • Arkadaşım sen ciddimisin?? Ben bahsettiğin LG W1952 S monitörü dolar fiyatları yükselmeden önce alıcaktım.Hepsiburada.com'da 275 YTL idi.Şimdi olmuş 330 YTL doların düşmesini bekliyordum.Bahsettiğin fiyat bedava.Sen eminmisin 239 olduğuna???
  • buradaki fiyatı görünce dayanamadım hemen carrefour'a gittim fiyat doğru.Ama bizim hataydaki express'miş sadece hiperlerde varmış bu ürün.Hayal kırıklığı ile geri evin yolunu tuttum.Bir aklım Adana carrefour'a git al diyo ama.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captainfb -- 1 Kasım 2008; 22:04:25 >
  • DVI-D.I olmasada olur diyorsan kaçırılmıyacak fırsat.Zira Lcd Mönitör deyince akla gelen markalar arasinda....
  • halen bilgisayarının başında oturuyor olman bile hata doların tavan yaptığı şu günlerde bu monitör o fiyata bedava
  • Bu fiyat bugün geçerli mi acaba?Şimdi almaya gidebilirim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Kaltuntas

    Bu fiyat bugün geçerli mi acaba?Şimdi almaya gidebilirim.



    12 Kasıma kadar geçerli...Şu anda broşür elimde...Oradan baktım...
  • Arkadaşlar carrefourda ne 477YTLye eepc ne 239YTLye LG monitör ne de 30YTL ye direksiyon bulamazsınız. Anında bitiyor (geliyormu zaten belli değil!!!) ve hep sipariş verdik, ama üretici göndermiyor cevabını alıyorsunuz. Boşa hayal kurmayalım.
  • http://www.carrefour.com.tr/urundetay.asp?ProdId=25650 arkadaslar gercekten sasırtıcı bır fıyat =)
  • Allah carrefouru bildiği gibi yapsın monitör felan yok kataloğa aldanmayın telefonla aramadığım mağazası kalmadı var diyorlar gidiyorsun bunlar tehcir ürünü biz buna var dedik satmıyoruz diyorlar boşuna dolduruşa gelmeyin bir günüm trafikte geçti
  • Böyle şeyler yapmaya hakları yok aslında bende SONY notebook için aynı şeyi yaşamıştım,
    Tüketici haklarına göre ilanını yaptığı ürünü temin etmek zorunda, avukatımla geliyorum diyceksin bakalım ne yapacaklar.

    Ayrıca rekabetin korunmasına da aykırı, başka firmalarında zararına bu durum
  • aynen adam diyo en çok bana geldi bitti.ulan sanki sesin magaza orası.boş boş konuşuyolar.ayrıca bence de gelmiyo yalandan reklam
  • kampanyanın başladığı günden bu güne kadar hergün İzmir carrefour'u aradım.ama ellerinde şu an olmadığını yarın gelceğini söylediler.en son bugün aradığımda ise artık mönitörün bayinin elinde olmadığı için gelmeyeceğini söylediler.monitörü daha önce görmüştüm gerçekten güzel bi üründü.fiyatı da oldukça maküldü.maalesef alamadık.
  • bende dün istanbul avrupa yakasındaki mağazalırnın tümüne gittim belikdüzündeki yetkili ellerine hiç gelmediğini söyledi bayrampaşadaki mağazada ise 2 yada 3 tane teşhir vardı ama ellerinde olmadığı söylediler armoni parkata mağazaları ise haberleri bile yoktu bu monitörden anlayacağınız tam bir reklam kampanyası...
  • Bende kullanmakta olduğum Beko 19" inç vardı.Ama arka kısmı büyük olduğundan ve çok yer kapladığı için LCD monitör almayı düşünüyordum epeydir.Kısmet bugüneymiş.Carrefourda (İST Maltepe Merkezden 239 Liraya LG 19" inçi hemen kaptım.Ve dediğiniz gibi ordaki elemanlar hiç ilgilenmiyorlar.En son Laptop alırken de aynı ilgisizliği göstermişlerdi.Israrla kendi belirledikleri ürünleri kakalamaya çalışıyorlar.Ürünü almaya gidiyorsunuz vatandaşın biri yok diyor,ötekine soruyorsunuz depodan getirtelim efendim diyor.Bu ne biçim iş anlayan varsa beri gelsin.Sanki satmak istemiyorlarmış gibi.Gelelim 19" LG ye.Eve gelir gelmez hemen kurdum çalıştırdım cam gibi görüntü ve yer kaplamamasından dolayı çok da iyi bir karar verdiğimi düşünüyorum.Zaten elekronik ürünlerde evde bir çok aletim var LG olan ve bugüne kadar hiç de bir sorunum olmadı.239 liraya bence bu LG LCD Monitor bedava.:)




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.