Şimdi Ara

Laptop farklı adaptör sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba benim laptobun adaptör kablosu koptu ve artık şarj etmiyor . Aşağıdaki sol iki resim orjinal adaptörün bilgileri. İnternette orjinal adaptör araştırdım 1200 gibi yüksek bir meblağ gördüm ve muadilleri için araştırma yaptım ama tamı tamına bu bataryanın arkasındaki özelliklerde bir tane bulamadım. Alsam sıkıntı olur mu? Sizin önerebileceğiniz bu laptoba uyumlu muadil ürün var mı? Ne yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum. Bir tane örnek bıraktım almayı düşündüklerimden sizce uyar mı benim laptoba. Laptobun modeli Asus fx505DT

    Laptop farklı adaptör sorunu


    Laptop farklı adaptör sorunu
    Laptop farklı adaptör sorunu







  • elektronıkcılerde kablosunu degıstırırler tamırını yaparlar

  • Ben olsaydım eski adaptörü tamir ettiridim çünkü orjinal bir adaptördeki verimi alamazsınız muadilerinde aksine performans kaybı ve ileriye dönük olarak sıkıntılar yaşayabilirsiniz tamir ettirmekte fayda var.

  • Asus FX505DT 230w Uyumlu Laptop Adaptör için çok para vermek yerine iyi bir Bilgisayar tamircisine gösterin ellerinde 2. el vardır yada tamir edebilirler.

  • Voltaj değeri birebir aynı olmalı, amper değeri minimum orjinal şarj aleti kadar olmalı.

    20V 7.5A orjinal şarj aletiniz, yani örneğin 20V 10A bir şarj aleti aygıtınıza uygun olur.

    19.5V olmaz. gerilim yetersiz kalır.Eğer voltaj değeri düşük veya yüksek olursa cihazınız bozulabilir. Voltaj orjinal adaptörü ile aynı olmalı kesinlikle, amper değeri düşük kalırsa, laptop otomatik olarak adaptörün gücünü tanıyıp performans düşürür.Tam yüke çıkamazsınız.


    Ek olarak, şarj aletleri laptoplarla haberleşiyor, yani güç girişi ve markaya uyumluluğu olmalı. Asus uyumlu olmalı yani sizin için.


    Son olarak, o kablolar tamir ettirilebiliniyor. internette 20-80 lira civarına sıfır kablo satılıyor. Bilgisayara giren soket girişinin aynısı olan bir kablo sipariş edip bilgisayarcılara değiştiştirtin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 7 Mayıs 2022; 13:54:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.