Şimdi Ara

Landi Renzo lpg kiti kullananlar buraya... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
12
Favori
208.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar landirenzo var aracımda ancak lpg bitince ötüyor fakat kırmızı ışık yamıyor göstergede...sizce nedir sorun??aracım 19 krş yakıyor??normalmi??
  • sorun halledildi
  • Arkadaşlar landi renzo ile ilgili en iyi bilgiyi sanırım beden alacaksınız. Aracımda 15 aylık landi renzo takılı, hatasız diyemem ama hatalarını sahiplenip gideriyorlar, en azından sallamıyorlar. Sıkıntı yaşadığınızda Kayseri merkezi arayın, hemen ilgileniyorlar, ben denedim biliyorum.

    Şunu söylemek istiyorum. Katkılı otogaz lpg kitini ve enjektörleri katlediyor. 4 ay katkılı lpg kullandım aracım sapıtmaya başladı. Son 2 depoyu normal gaz aldım sıkıntılarımdan kurtuldum. Aklınızda bulunsun derim...
  • arkadaşlar şu an kullandığım ford escort 1.8 dohc motor 105 beygirlik aracımda adını bile telaffuz etmekten çekindiğim ekogas diye rezalet bir lpg sistemi bulunmakta.bunu tamamı ile söktürüp landi renzo taktırmak istiyorum ama araştırmalarım sonucu kafamda bazı soru işaretleri oluştu.öncelikle landi renzo da blue ve omegas diye iki ürünü var.benim landi renzoyu seçmemdeki neden yazılım üstünlüğü ve hernekadar sesli çalıştığını öğrensem de enjektör kalitesi(bosch) idi.sanırım enjektörleri diğerlerinden daha hızlı çalışıp 8000 devir gibi yüksek devirlere kadar max. performans sağlıyormuş.bu blue ve omegas arasında ne gibi fark vardır ve benim aracıma uygun olan hangisidir yardımcı olursanız sevinirim.
  • Aracım leon 1.6 102 hp.Landi renzo kit taktırdım olgun lpg de.Performansı neredeyse benzinde olduğu gibi.Simit depo ile uzun yolda 29 litre gazla 340 km yol gitti.Ortalama hız 105 km.Bu hızdan yukarı ne çıktım nede indim.Yakıtı normal midir?Teşekkürler.
  • quote:

    Aracım leon 1.6 102 hp.Landi renzo kit taktırdım olgun lpg de.Performansı neredeyse benzinde olduğu gibi.Simit depo ile uzun yolda 29 litre gazla 340 km yol gitti.Ortalama hız 105 km.Bu hızdan yukarı ne çıktım nede indim.Yakıtı normal midir?Teşekkürler.


    Yakıt normal gibi ben de bu civarlarda yaktım Chevrolet Cruze ile(113 hp).

    Sormak istediğim birşey var, LPG bittiğinde bir uyarı sesi veriyor gösterge ve iki ışık birden yanıyor hem benzin ehm LPG yani, bu esnada benzine geçmiş mi oluyor araç yoksa yedekte mi demek oluyor bu yani sesli uyarının olup her iki ışığın da birden yandığı sırada.

    quote:

    arkadaşlar landirenzo var aracımda ancak lpg bitince ötüyor fakat kırmızı ışık yamıyor göstergede...sizce nedir sorun??aracım 19 krş yakıyor??normalmi??



    Bende de aynısı oluyor acaba nedir sorun?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harika1 -- 1 Aralık 2009; 9:36:31 >




  • Arkadaşlar,

    kırmızı ışık yanmadan gaz bitti borusu çalmaya başlıyor, hep mi böyle bu Landi Renzo yoksa ayar falan mı lazım? onun haricinde sıkıntım yok 350 km/34 lt gaz gibi şu an 3. depoyu kullanıyorum henüz...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yasarda

    Arkadaşlar,

    kırmızı ışık yanmadan gaz bitti borusu çalmaya başlıyor, hep mi böyle bu Landi Renzo yoksa ayar falan mı lazım? onun haricinde sıkıntım yok 350 km/34 lt gaz gibi şu an 3. depoyu kullanıyorum henüz...

    Kırmızı yanmadan siren ötmemesi lazım, bir hata var.
  • Aracıma bugün Küçükyalı Olgun LPG'de Landirenzo blue kit takıldı. Nurettin Bey'e buradan çok teşekkür ediyorum. Parçaları da getirip gösterek 1 saatten fazla süre sorularıma cevap verdi. Biz artık çıkmamız lazım diyene kadar da hiç bir sıkıntı belirtisi göstermedi sağolsun. Aracı teslim alırken 10 gün sonra kontrole gelin demesi hoşuma gitti, o istemese ben soracaktım çünkü halen bir lpg tedirginliğim var. Aracımı aldıktan sonra 75km yapıp eve geldim. Çekişten düşme veya enjektörden ses gelme sorunu varmı diye yol boyu dikkat etmeme rağmen rastlamadım. Aracım 2000 VW Golf; bu araçlarda ses sorunu olmaz demişti Nurettin Bey, gerçektende ne eşim ne de ben hiçbir ekstra ses duymadık arabada.

    Değerli paylaşımcı DH üyeleri ve emeği geçen herkese teşekkürler:=)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: metin73


    quote:

    Orijinalden alıntı: yasarda

    Arkadaşlar,

    kırmızı ışık yanmadan gaz bitti borusu çalmaya başlıyor, hep mi böyle bu Landi Renzo yoksa ayar falan mı lazım? onun haricinde sıkıntım yok 350 km/34 lt gaz gibi şu an 3. depoyu kullanıyorum henüz...

    Kırmızı yanmadan siren ötmemesi lazım, bir hata var.


    dün 1.000 km kontrolüne gittim, sorundan bahsettim, sensörü sola çevirdiler, hemen kırmızı ışık yanıverdi:)

    yine de benim anladığım göstergeye pek güvenmemek, menzil kontrolü ile tahminde bulunmak sanırım..
  • Arkadaşlar, aracım Astra H 1.6. aracıma 1 hafta önce Ankara Opis yetkili servisinde landi renzo opel orijinal kit takıldı. Sorunum, araç benzinden Lpg'ye geç geçiyor. Servise götürdüm geçiş ısısını 40 dereceden 25 dereceye düşürdüler ama hala 2,5-3 km sonra geçiyor. Soğuk havalarda normal dedim ama hava sıcakken de aynı durum. Hatta motor sıcakken bile aynı. Bilgisayarda herhangi bir sorun gözükmüyor dediler. Bu normal bir durum mudur? Astra h kullanıcılarından böyle bir sorunla karşılaşan var mı?
  • Arkadaşlar 2005 twinport astrama yeni landi renzo taktırdım.Brc de çok sorun yaşayınca bu aracıma başka bi marka denemek istedim.Paraya kıydım ve fazladan para ödeyerek opelin hazır motor koduna göre programlayıp gönderdiği kiti taktırdım.Şİmdi ise brc de yaşadığım sorunların aynılarını yaşıyorum .gaza biraz sert basınca kasılıp ilerleme debriyaja basınca rölanti 500 lere kadar düşüyor stp edecekmiş gibi oluyor.Gazdan ayağımı çekince yavaşlarken sallana salana yavaşlıyor araba.Durumun en feci olan yanıysa kiti kalibrasyon ayarlarına müdahale dilememesi yarın vkit bulursam gerigötüreceğm eğer kalirasyon ayarına müsade etmezse sstemi söktüreceğim ..Gerçi servistekiler mallarının arkasında gibiler ama ya neyse..
  • Arkadaşlar arabamda stop etmede başladı sanırım bu servisle bu işi halledmeyeceğiz nasıl yapsam acaba yokmu yol gösterecek olan aklıma manifolt delikleri hatalı gibi geliyor ama ya neyse..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: unpassenger

    Arkadaşlar arabamda stop etmede başladı sanırım bu servisle bu işi halledmeyeceğiz nasıl yapsam acaba yokmu yol gösterecek olan aklıma manifolt delikleri hatalı gibi geliyor ama ya neyse..


    Hocam Landi Renzo'nun ayarlarına müdahale edilebiliyor. Benimkinde motor suyu sıcaklığını ve bazı değerleri değiştirdiler bilgisayardan.
  • ugurcetin arkadaşım bendeki opel için üretilmiş paket kit landinin klasik kiti değil motor koduna göre geliyor fabrikadan..
  • evet benimki de aynı. opel orijinal kit. Ben de opel yetkili servisinde taktırdım. Sabahları benzinden lpg'ye geç geçiyordu. Motor suyu sıcaklığını düşürdüler biraz. Yani diğer markalardaki gibi müdahale edebiliyorlar kite.
  • hocam nerde taktırdın nasıl ayar yaptılar benimkine müdahale edemedikleri için sıkıntı hat safhada....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: unpassenger

    hocam nerde taktırdın nasıl ayar yaptılar benimkine müdahale edemedikleri için sıkıntı hat safhada....

    Ankara Opis Opel yetkili servisinde taktırdım.
  • varmı telefonu falan ulaşıp sorabieceğim biri bide sendeki kitin ecu sulandi renzonun normal kitimi yoksa motor koduna göremi getirildi.
  • Valla yeni taktırdım zaten. Bana dediler ki landi renzo normal kit var dediler (blue sanırım) bi de opel için orijinal kit üretiyo landi renzo dediler. Blue modeli ucuzdu. Ben de orijinal kit taktırdım. İstersen olgun müşteri hizmetlerini ara bi sor. Benim taktırdığım yer opel yetkili servisi. Bunlar da olgun'un bayileri. Landi renzo'nun Türkiye distribütörü Olgun Lpg. Ordan sonuç alamazsan Ankara Opis: 03123421020 Uğur Bey Lpg sorumlusu. Ama önce olgunu ara.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.