Şimdi Ara

Lancer debriyaj sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar;
    2011 yılının Ağustos ayında sıfır kilometre lancer invite aldım. Arabam 10000 km de ancak debriyaj sıyırdı sıyıracak. Servis 1800 TL diyor ve garantiye girmez çünkü kullanım hatası diyor. 32 yıllık ehliyetim var. 6. sıfır arabam ve daha önce hiç böyle bir şey yaşamadım. Zorlamışınızdır diyorlar. 2 kişiyiz ve daha arabaya bagaja tatillerdeki valizler dışında bir şey girmedi. Üstelik uzakyol kaptanıyım senede 6 ay denizdeyim. Yani arabayı 6 ay kullandım. 3 defada yurt dışına çıktım. Yani uzunyolda kullandım. Ne varki evim Beşiktaş ıhlamurda bazen 1 saat ıhlamur yokuşunda adım adım çıktığım oluyor. Araba artık kalkmıyor ve debriyajdan koku geliyor. Sevis yokuşta dur kalkta zorlanmıştır diyor ve ekliyor. Lancerlarda olmaz ama ASX'lerde oluyor diyorlar. Yani kısacası eviniz yokuştaysa veya devamlı dur kalk trafik olan yerlere gidiyorsanız. Mitsubushi almayın. Servisde yokuşta ve meyilde dur kalk yaparken zorlamadan olmuştur biz karşılamayız diyor. Şaka gibi yedi tane tepesi olan İstanbulda trafikte yokuştan kaç demek gibi bir şey yani. Kulağınıza küpe olsun; sonra aynı sorunları yaşamayın. Önümüzdeki ay altı aylık bir sefere gideceğim döner dönmez satıp Alman arabalarına geri dönüş yapacağım.







  • gecmiş olsunda manuel her aracın basına gelir. Sürekli kavrama ile aracı yokuş yukarı tutuyorsanız tabi..
  • İlk defa duydum bunu sizden. O kadar lancer sahibi var hepsimi düz yolda gidiyor? Kronik olsa yazarlardı. İlk defa duydum. Sizden başkası kullanıyormu aracı. Sizin haberiniz yokken seferdeyken kullanmışmıdır?
  • bendede aynı araba var uzun süreli debriyaj a basılı tutup öyle sürersek yapıyor fakat bu kulanıcı hatası her araba yapar aynı şeyi.
  • Babamın arabası alman 41 binde bitti baskısı.benimkide şuan 41 binlerde.ne zaman biter bilmiyorum.bi ara istanbul trafiğinde kokmuştu baya.servis garantiye almıyor her markada geçerli bu.alman yan sanayi baskı balatası mevcut.500 tl.150 tl en fazla işçilikle yaptırılabilir.bitene kadar ellemeyin.bence uzun süre daha dayanır
  • servis asx imin debryajının sertleşmeye başladığını balatanın bitmeye başladığını söyledi. Bende yokuşlu bir memlekette yaşamaktayım. Bskı balata fiyatları nedir
  • ARKADAŞLAR 2011 LANCER İNFORM ARACIM VAR

    170000 KM YE KADAR HİÇ BASKI DEĞİŞMEDİM AMA MALESEF SON 1 AYDA 2 KEZ BASKI BİTTİ VE BU GECE 3. DE SIYIRDI.

    SONUNDA BENDE SIYIRACAGIM. HER SEFERİNDE 1000 TL YE PATLIYOR VE SONUÇ DEĞİŞİYORUZ OLUYOR.

    AMA BENLE İLGİLİ DEĞİL 2 ARABAM VAR VE 15 YILDIR ARAÇ SAHİBİYİM.

    BU İŞDE BİR İŞ VAR

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özellikle rampaları bol olan yollarda dur kalk yapıyorsanız veya yarım debraj olayıda çabuk bitiriyor ama sizinkinde muhtemelen yetkılı servis dışında yaptırıyorsunuz. Yetkılı serviste yaptırın. bende dik bir rampada 13 bin kmde zorlamadan kaynaklı yetkili serviste değiştirmiştim sonra yarım debraj kullanmamaya dikakat ettim ve 80bin kmde sıkıntısız aracı sattım.
  • 120bin de değiştirdim daha farklı bir materyalden yapılmış debriyaj takıldı. sorun yok şu an. memleket neresi ise yönlendirebileceğim bir yer bulabilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.