Şimdi Ara

Labyrinth 3D Oyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamün Aleyküm hayırlı cumalar. Unity3d de bir oyun geliştiriyordum. Fazla sabremedim ve tam bitmeden yayınladım. Şu an geliştirmeye devam ediyorum ve hataları mevcuttur :) Sizden ricam indirip oyunla ilgili görüşlerinizi olumlu olumsuz yazabilir misiniz?

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.glorygame.labyrinth



  • elinize sağlık en yakın zamanda deneyeceğim güzel gözüküyor
  • Ben ios kullanıcısıyım ve google play'de gördüğüm kadarıyla grafikleri başarılı görünüyor. Bu oyunu finalize olmadan çıkarman bana çok mantıklı gelmedi ve sunumunda eksik biraz. Sunumda yer alan görsellerin üzerine yazılar eklemeyi dene bence. Bu oyunun artısı neyse onu vurgula kolay kontrol, göz alıcı grafikler, bilmem kaç level ya da endless bir oyunsa bitmeyen eğlence... Bunlar önemli şeyler aslında ama hap es geçiyoruz böyle şeyleri.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sroad

    elinize sağlık en yakın zamanda deneyeceğim güzel gözüküyor

    Tesekkur ederim ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zaujas

    Ben ios kullanıcısıyım ve google play'de gördüğüm kadarıyla grafikleri başarılı görünüyor. Bu oyunu finalize olmadan çıkarman bana çok mantıklı gelmedi ve sunumunda eksik biraz. Sunumda yer alan görsellerin üzerine yazılar eklemeyi dene bence. Bu oyunun artısı neyse onu vurgula kolay kontrol, göz alıcı grafikler, bilmem kaç level ya da endless bir oyunsa bitmeyen eğlence... Bunlar önemli şeyler aslında ama hap es geçiyoruz böyle şeyleri.

    Haklisiniz hocam oyunu yayinlamak icin acele ettim. Hem daha tam bitmemisdi hem de sunumu güzel yapamadim. Onumuzdeki zamanda oyunu tamamlayip daha guzel bir sunumla yayinlamayi dusunuyorum. Gerekirse video da ekliycem. Sunum dediginiz gibi cok onemli. Yorumlarinizi dikkate alarak tekrar yayinliycam. Tesekkur ederim gorusleriniz icin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.