Şimdi Ara

l520 kullanıcısıyım wp 8.1 beta kullanıyorum youtubedan video izleyemiyorum decode error yazıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Eskiden sayfayı yenileyince düzeliyordu artık Invalid source yazıp duruyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Aynısı bende de çıktı. Kapatıp açmadan sorun çözülmedi. Wp8 de karşılaştığım sorunların 10 katı ile 8.1'de karşılaşıyorum. Ek özellikler gelmeye başlayınca sorunlar artmaya başladı. Wp8 beta bir işletim sistemi, bizde testerız. Bari çektiğimiz şu sıkıntıların meyvesini wp9 da alsak. Wp9'da Microsoft devrim yapmazsa mobil sektörde blackberry gibi olacak sonu. Aşırı derecede yavaş ilerliyor, ayrıca sistemi oturtmadan her ay telefon çıkartıyor. Sistemi geliştirmekten ziyade bu telefonlara yazılım, yazılım güncellemesi yazmakla uğraşıyor. Buda yavaşlatıyor sanırım. Ancak android ve ios ta yerinde saymıyor. Wp9 da buyuk bir atılım yapılıp, android ve iosa yetişemezse, tren kaçar. Ayrıca saçma sapan işler yapıyor. Minecraft a gidip 2,5 milyar dolar harcıyor. Senin onceliğin o oyun mu? Git bu parayı geliştiricilere wp ye uygulama yazmaları için yatırım yap. Wp ye yaptığın yatırımın dönüşü minecraftan çok daha fazla olur. Ancak sen şimdi wp ye yatırım yapmazsan, ilerde wp biter ve buyuk bir zarar edersin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: psirik

    Aynısı bende de çıktı. Kapatıp açmadan sorun çözülmedi. Wp8 de karşılaştığım sorunların 10 katı ile 8.1'de karşılaşıyorum. Ek özellikler gelmeye başlayınca sorunlar artmaya başladı. Wp8 beta bir işletim sistemi, bizde testerız. Bari çektiğimiz şu sıkıntıların meyvesini wp9 da alsak. Wp9'da Microsoft devrim yapmazsa mobil sektörde blackberry gibi olacak sonu. Aşırı derecede yavaş ilerliyor, ayrıca sistemi oturtmadan her ay telefon çıkartıyor. Sistemi geliştirmekten ziyade bu telefonlara yazılım, yazılım güncellemesi yazmakla uğraşıyor. Buda yavaşlatıyor sanırım. Ancak android ve ios ta yerinde saymıyor. Wp9 da buyuk bir atılım yapılıp, android ve iosa yetişemezse, tren kaçar. Ayrıca saçma sapan işler yapıyor. Minecraft a gidip 2,5 milyar dolar harcıyor. Senin onceliğin o oyun mu? Git bu parayı geliştiricilere wp ye uygulama yazmaları için yatırım yap. Wp ye yaptığın yatırımın dönüşü minecraftan çok daha fazla olur. Ancak sen şimdi wp ye yatırım yapmazsan, ilerde wp biter ve buyuk bir zarar edersin.

    Çok doğru demişsin , kıçı kırık oyuna 2.5 m,ilyar dolar ayracağına kendi wp sistemine ve xbox one konsolun argesine harcasaydı şimdi bu kadar zarar etmezdi.Xbox one ps4 karşısında eziliyor , wp ise diğer sistemller karşısında eziliyor ama bizim ms gidip 2.5 m,lyar doları bir piksel oyununa veriyor.

    Üstteki ufak konsol alttaki hayvani büyüklükteki konsoldan %50 daha güçlü ve ayrıca adaptöründe içinde duruyor Xbox one için çok arge yapmış olmalılarki adaptörü bile içine sığdıramamışlar.
     l520 kullanıcısıyım wp 8.1 beta kullanıyorum youtubedan video izleyemiyorum decode error yazıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AYAKKABI_KUTUSU -- 21 Eylül 2014; 12:03:01 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • tam sürümü dururken betayı kullanmak ah şu cahillik ahh kerdeşim.
  • FreeRun kullanıcısına yanıt
    Ne cahilliği arkadaşım. Neden bahsediyorsun sen? Ben lumia cyan final sürümünü kullanıyorum. Ayrıca iki defa kurdum hem telefonun güncelleme kısmından hem de nokia recovery tool ile ikinci defa kurdum. Sorunlar devam ediyor. Aynı hatayı final sürümünde de gördüm ben. Wp8 finaliyle, betasıyla toptan beta bir işletim sistemi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.